RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ima li iko link za stream bht - a da mogu odgledat' uživo ?
Nedavno sam se satr'o tražeći, al nisam uspio naći. Možda sam informatički nepismen, kako god.
Nedavno sam se satr'o tražeći, al nisam uspio naći. Možda sam informatički nepismen, kako god.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
edgardavids
- Kontakt:
Mislim da je neko danas stavljao na temi Želje ili Sarajeva pa eto pokušaj tu naći ako ti nije lijenozizu1991 je napisao/la:Ima li iko link za stream bht - a da mogu odgledat' uživo ?
E hvala ti, pokušat' ću. Živio !
Meryic je igrao beka.zizu1991 je napisao/la:Nešto gledam ovaj sastav i sjetih se mojih predviđanja vezano za ovu utakmicu, kada sam Hebibovića vratio na beka, a digao Hajdarovića na krilo. Gledajući po imenima u prvih 11, vjerovatno je tu soluciju izabrao Feja.
Hajdarović igrač utakmice sa golom i asistencijom. Ta širina, rokade, i polivalentnost igrača nam daju pravo da vjerujemo u njih i dalje. Drago mi je da je Radnik apsolviran, ekipa sa puno oscilacija se pokazala nedovoljno jakom da se odupre našem naletu.
Imamo Maletića spremnog za utakmicu protiv Zrinjskog. Nemam informaciju da li nas je sudija meča u Bijeljini pisao, to će se saznat' kroz neko vrijeme.
Rođeniiiiiiiiiiii !
Hajdarović znači lijevo svoje standardno. Nisam znao da Merza može beka igrat'.
Šta je sa Zlajom, je li se oporavio ?
-
edgardavids
- Kontakt:
Jao šta Mirza fuli 
I ja sam to upratioedgardavids je napisao/la:Jao šta Mirza fuli
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dragi Mirza sta promasi. I Rasa je mogao bolje reagovati ondje, al hajd. Najbitnije je da su 3 boda tu.
pa Merza do reprezentacije došao kao bek.zizu1991 je napisao/la:Hajdarović znači lijevo svoje standardno. Nisam znao da Merza može beka igrat'.
Ne upratih sportski, znači mIrza fulio.....nekad mi bude žao momka, al nešto ne vejrujem u neki njegov preporod
23 boda u gostima?

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ilija Sivonjić mu se smije 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ajd sad priznajte da ima razlog zasto ste ovako odigrali borbeno sa ovima
znate vi nesto sto ostali ne znaju siguran sam
svaka cast!!!!!!
mozda ce na Koševu umjesto štrumfova igrati ove godine EL ...rammstein je napisao/la:ajd sad priznajte da ima razlog zasto ste ovako odigrali borbeno sa ovima![]()
![]()
![]()
znate vi nesto sto ostali ne znaju siguran sam
![]()
svaka cast!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Pogledah sad ovaj pregled. Mirza brate sta promasi Bog te vidio
Rasevic je takodjer mogao lagano zatresti mrezu. Al kad vidim iz kakvih smo akcija izradili ove prilike, onda mi bude svejedno hoce li je ugurati u gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- hercegovac236
- Kontakt:
Bravo Rodjeni. Zaista ste nam priredili gomilu zadovoljstva zadnjih 7 kola.
Thank you very much
Thank you very much
- Mostarac1971
- Kontakt:
Brao Rodjeni moji znao Sam .... Hvala na borbenosti I zalaganju za Sveti Veležov Dres!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Radnik – Velež 0:2 (0:0)
Bijeljina. Gradski stadion. Vrijeme kišovito, teren natopljen vodom. Gledalaca 100. Glavni sudija: Ilija Živković (Orašje). Žuti kartoni: Lazić (Radnik). Strijelci: 0:1 Okić (47), 0:2 Hajdarović (50).
RADNIK: Zdravković, Šodić (od 49. Krsmanović), Mašić, Kojić, Katanec, Vučić (od 64. Došlo), Obradović, Lazić, Ostojić, Maletić, Mojović (od 49. Antić).
Trener: Srđan Bajić
VELEŽ: Oštraković, Merzić, Škaljić, Zolj, Letić, Zvonić Janković (od 46. Okić), Blagojević, Hebibović, Ćemalović (od 64. Rašević), Hajdarović (od 78. Pejić)
evo po izvjestaju niko od nasi nije dobio zuti, znaci svi igraju u subotu!
kad je to receno evo da ja prokomentarisem taj derbi sa neke normalne strane i bez ikakvog pogleda osim onog sportskog! po svemu nas u subotu ceka jedna vrlo dobra tekma, tekma izmedju dvi ekipe koje su u najboljoj formi u ligi, pa mozda trenutno i dvi najbolje ekipe u ligi! mi imamo 6 pobjeda zaredom a meni se cini da komsinice imaju 7( nek me neko ispravi ako grijesim?)! nasa prednost u ovoj tekmi je to sto igramo na domacem terenu i sto ce stadion poslje jos jedne pobjede u nizu vjerovatno bit popunjen do zadnjeg mjesta (konacno opet, dugo smo cekali..)! njihov adut je da dolaze totalno rastereceni, uzeli su titulu u ovom kolu i sljedece igraju reda radi, znaci opusteno i bez pritiska! ja vjerujem da bi u takvim okolnostima mogli svjedocit jednoj od bolji tekma koje su odigrane u ovoj ligi zadnji godina i normalno nadam se i vjerujem da cemo mi bit ti koji ce slavit poslje odigrani 90 min i nastavit ovaj niz pobjeda!
Bijeljina. Gradski stadion. Vrijeme kišovito, teren natopljen vodom. Gledalaca 100. Glavni sudija: Ilija Živković (Orašje). Žuti kartoni: Lazić (Radnik). Strijelci: 0:1 Okić (47), 0:2 Hajdarović (50).
RADNIK: Zdravković, Šodić (od 49. Krsmanović), Mašić, Kojić, Katanec, Vučić (od 64. Došlo), Obradović, Lazić, Ostojić, Maletić, Mojović (od 49. Antić).
Trener: Srđan Bajić
VELEŽ: Oštraković, Merzić, Škaljić, Zolj, Letić, Zvonić Janković (od 46. Okić), Blagojević, Hebibović, Ćemalović (od 64. Rašević), Hajdarović (od 78. Pejić)
evo po izvjestaju niko od nasi nije dobio zuti, znaci svi igraju u subotu!
kad je to receno evo da ja prokomentarisem taj derbi sa neke normalne strane i bez ikakvog pogleda osim onog sportskog! po svemu nas u subotu ceka jedna vrlo dobra tekma, tekma izmedju dvi ekipe koje su u najboljoj formi u ligi, pa mozda trenutno i dvi najbolje ekipe u ligi! mi imamo 6 pobjeda zaredom a meni se cini da komsinice imaju 7( nek me neko ispravi ako grijesim?)! nasa prednost u ovoj tekmi je to sto igramo na domacem terenu i sto ce stadion poslje jos jedne pobjede u nizu vjerovatno bit popunjen do zadnjeg mjesta (konacno opet, dugo smo cekali..)! njihov adut je da dolaze totalno rastereceni, uzeli su titulu u ovom kolu i sljedece igraju reda radi, znaci opusteno i bez pritiska! ja vjerujem da bi u takvim okolnostima mogli svjedocit jednoj od bolji tekma koje su odigrane u ovoj ligi zadnji godina i normalno nadam se i vjerujem da cemo mi bit ti koji ce slavit poslje odigrani 90 min i nastavit ovaj niz pobjeda!
kako ce mo to zaboraviti klempava zivotinjokrmak je napisao/la:nemojte cvijeće zaboravitirodjak je napisao/la:Svaka cast Rodjeni na pobjedi,cestitke igracima i rukovodstvu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sada mozemo samo poruciti zrinjevcima da ponesu dosta vazeljin u subotuda im mozemo fino cestitati titulu mrske im zemlje sa jednom finom petardmo pa eto ih onda tamo nek idu kuci nek nastave sa slavljem
![]()
FORZA RODJENI
P.S.Ona zadnja akcija na snimku iz Bijeljine me podsjeca na tika-taku
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bravo Rodjeni 18 bodova u nizu nije mala stvar. Stara pastrmka ponosna. Dozivljavam ponovo svoju mladost kad smo harali i salili se sa ekipama iz bivse juge. Za vikend nam dolazi sampion iz malog ercegovackog zaseoka medjugorja. Idemo ih napunit mostarski Rodjeni i spustiti bjele carape na pola koplja. Hocemo da kakaju u gace i da osjeca knedlu u grlu svih onih hiljadu koji su juce proslavljali titulu
smjesno da smjesnije ne moze da bude ali s obzirom da je prvu proslavljalo 300 osjeca se veliki pomak
ma ko yebe brnje samo 100% i ne gine im trica. RAja idu bolji dani za nas i valjda bude ta titula ovih godina da pokazemo papcima kako se slavi titula sa punim stadionom i 15-20 milja na musali. FORZA VELEZ uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
EDIT: Samo da pozdravim crvenog brata MVB-a koji nije s nama na forumu a djeli istu radost kao sestocifreni broj djavola sirom planete. Jakuzo
EDIT: Samo da pozdravim crvenog brata MVB-a koji nije s nama na forumu a djeli istu radost kao sestocifreni broj djavola sirom planete. Jakuzo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.