Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Je.be.m ti sve po spisku glupane retardirani. Koliki moraš bit uhljup pa zvat Šunjića, Vršajevića i TinkiVinkija. Pa ti nisi normalan. Gdje ti je Zec, Prcić? Pa i Štilić... E moj Božeeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima Besic, a morao je biti i Zahirovic ispred banane i Svena.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta ces se sikirat za rezultate kad njeg ocito boli q...opet bez def veznog...znaci idemo na izlet u brazil i da se proda ko moze i ja da se sikiram kod kuce za njih...ahaaa mos mislit
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mogao je slobodno i Vrančića zovnut' u Brazil, isti je pokazao možda i više protiv Irske nego Sušić protiv Egipta.
Ovo se zove nepotizam na otvorenoj sceni. Kako covjek ima obraza ovao bezobrazno pozvati bratica bez ikakvog stida pogledati ljude u oci i javnost. Bitno je da je Edin ,Spaha i porodica Susic zadovoljna. Navijace i veci interes uspjeha repke u historijskoj sansi ko j. Svi znamo da je ovaj spisak ublehaski i sa tim osjecajem gorcine cemo propratiti ovo svjetsko. Onaj osjecaj ogorcenja jer znas da se mutne stvari desavaju oko repke. Sportski uspjeh nije na prvom mjestu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- hule_barca
- Kontakt:
Bitno je da je Papetu jača Hrvatska velesila od lige nego li Francuska liga. Koji ters majko moja.
Mes Que Un Club
Head je napisao/la:Bravo za Papeta sto nije podlego pritiku medija.
gdje ti vidze sokole hadzica, da ga i ja vidzemmpovratakotpisanih je napisao/la:Spisak je sranje, Tinky Winky, Ibricic, Vrsajevic, Hadzic i Sunjic nemaju tu sta traziti nezna se ko je veci levat. Pape je opet pokazao da je isti kao nasi politicari koji guraju svoji rodbinu, prijatelje i komsije!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ja ovdje vidim samo 23 igrača.AjsKjub je napisao/la:Golmani: Asmir Begović (Stoke City), Jasmin Fejzić (Aalen), Asmir Avdukić (Borac)
Odbrana: Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Sead Kolašinac (Schalke), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ervin Zukanović (Gent), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Mensur Mujdža (Freiburg), Toni Šunjić (Zorya).
Vezni red: Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Senijad Ibričić (Erciyesspor), Izet Hajrović (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe), Edin Višća (Istanbul BB), Muhamed Bešić (Ferencvaroš), Tino Sušić (Hajduk).
Napad: Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City).![]()
EDIT: a evo vidim fali Hadžić i ovdje i na sportsport vijesti
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestu!kimbo je napisao/la:Ovo se zove nepotizam na otvorenoj sceni. Kako covjek ima obraza ovao bezobrazno pozvati bratica bez ikakvog stida pogledati ljude u oci i javnost. Bitno je da je Edin ,Spaha i porodica Susic zadovoljna. Navijace i veci interes uspjeha repke u historijskoj sansi ko j. Svi znamo da je ovaj spisak ublehaski i sa tim osjecajem gorcine cemo propratiti ovo svjetsko. Onaj osjecaj ogorcenja jer znas da se mutne stvari desavaju oko repke. Sportski uspjeh nije na prvom mjestu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Cigri je napisao/la:Head je napisao/la:Bravo za Papeta sto nije podlego pritiku medija.![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma moraju ga novinari pritisnuti za ovo,cisto da se zna da nismo toliki idioti..znam da nece levat nikad promjeniti odluku(SELJAK JE TO)..ovo kao da gledam zaposljavanje u nasim institucijama.Identicno ubaci se sjedan seljo,pa dovede svog drugog,pa ovaj treceg i na kraju napravee privatnu prciju hahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sa ovim je dokazao kakvog amatera i uhljeba imamo.hule_barca je napisao/la:Bitno je da je Papetu jača Hrvatska velesila od lige nego li Francuska liga. Koji ters majko moja.
Sramota reci da je nogometa legenda jer zapravo glup je ko kita.
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 05 maj 2014, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se uvijek tjesim pa kazem: dobro je da nam Mihajlovic ne selektira igrace 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ne mogu da vjerujem koliko s.ranja i gluposti valjaju forumaši...više mi ovi postovi liče na izjave luđaka ili idiota a ne pametnih osoba koje znaju same uključiti računar, laptop i sl. i još znaju pisati itd...
fuj, koliko zavisne gamadi...
jako bih volio da svi koji trenutno ovako pljuju po svemu, da se jave tamo sredinom juna kada izborimo aBd drugi krug i da kažu "DA JESMO SERONJE I JELI SMO ****"

fuj, koliko zavisne gamadi...
jako bih volio da svi koji trenutno ovako pljuju po svemu, da se jave tamo sredinom juna kada izborimo aBd drugi krug i da kažu "DA JESMO SERONJE I JELI SMO ****"
Undici stelle - ACM 1899
dobar si ti momak,cak si nekad pokazao da pojma nemasHead je napisao/la:Bravo za Papeta sto nije podlego pritiku medija.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Besic je DMF kao i Tino Sven, ne pamti kad je u klubu zadnji put igrao to..osim sa razlikom sto Besic moze to odigrati donekle i nije prevara od igraca kao ovaj i Hadzic...ako cemo tako gledati i Kolasinac je DMF, pa nece vidjet te pozicije u Brazilu iako bi bio najbolji izbor ubjedljivo...
uzdati se u malca od 21-22 god, koji nije bio u repki godinama i koji to ne igra u klubu da pokrije najodgovoriniju poziciju, pa to moze samo retard poput Susica
taman da je Pol Pogba u pitanju
uzdati se u malca od 21-22 god, koji nije bio u repki godinama i koji to ne igra u klubu da pokrije najodgovoriniju poziciju, pa to moze samo retard poput Susica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Uvijek sam mislio da je ljakse, ali je ovim to jos vise potvrdio. Pravi onaj perfidni ljakan. Pozoves Besica i malo javnosti zamazes okice i amidjica Susica sklonis "u stranu".
Namazan *ebo majku
Namazan *ebo majku
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Ma vala ne znam,kod Mihajlovica moras himnu pjevati a kod Susica moras biti familija do treceg koljena minimum_dreamer_ je napisao/la:Ja se uvijek tjesim pa kazem: dobro je da nam Mihajlovic ne selektira igrace
FK SARAJEVO.
nego ko od ovih 24 ce da otpane na konacnom spisku? nesto imam osjecaj da ce safet na kraju da kaze: "prevelik je rizik povest mujdzu na svjetsko jer se cesto povrijedi, na njegovoj poziciji imamo svakako vrsajevica i sunjica" 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.