Kakvi novinari sinkomma_hz je napisao/la:Ma moraju ga novinari pritisnuti za ovo,cisto da se zna da nismo toliki idioti..znam da nece levat nikad promjeniti odluku(SELJAK JE TO)..ovo kao da gledam zaposljavanje u nasim institucijama.Identicno ubaci se sjedan seljo,pa dovede svog drugog,pa ovaj treceg i na kraju napravee privatnu prciju hahaha
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kod mene rahatluk a kod tebe vuna.arelinho je napisao/la:dobar si ti momak,cak si nekad pokazao da pojma nemasHead je napisao/la:Bravo za Papeta sto nije podlego pritiku medija.
Sve sam Safete
1946
U mladoj je uvijek igrao zadnjeg veznog i uvijek bio daleko najbolji igrac!!!ultrasstyle_tz je napisao/la:Besic je DMF kao i Tino Sven, ne pamti kad je u klubu zadnji put igrao to..osim sa razlikom sto Besic moze to odigrati donekle i nije prevara od igraca kao ovaj i Hadzic...ako cemo tako gledati i Kolasinac je DMF, pa nece vidjet te pozicije u Brazilu iako bi bio najbolji izbor ubjedljivo...
uzdati se u malca od 21-22 god, koji nije bio u repki godinama i koji to ne igra u klubu da pokrije najodgovoriniju poziciju, pa to moze samo retard poput Susicataman da je Pol Pogba u pitanju
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kod mene evo odlicno pravo,a kod tebe Jasko jako lose gotovo nikako ne ide vec duzi niz godinaHead je napisao/la:Kod mene rahatluk a kod tebe vuna.arelinho je napisao/la:dobar si ti momak,cak si nekad pokazao da pojma nemasHead je napisao/la:Bravo za Papeta sto nije podlego pritiku medija.![]()
![]()
Sve sam Safete
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovaj covjek je bezobrazan, pravi nas (barem veliku vecinu navijaca) budalom koristeci reprezentaciju kao izlog za anti-fudbalere njegovog brata a samim tim i svoje, te mu zelim sve najgore u buducnosti zbog toga.
Stvarno sam se nadao da ce nesto promijeniti u svom nacinu zrazmisljanja ali ovaj spisak je zadnji dokaz njegove zatupljenosti. Dovidjenja i prijatno
Stvarno sam se nadao da ce nesto promijeniti u svom nacinu zrazmisljanja ali ovaj spisak je zadnji dokaz njegove zatupljenosti. Dovidjenja i prijatno
- 1988risha
- Kontakt:
Ispade Hajduk velesila,J**+.š nam sve
2 igrača iz Hajduka koji Istru pobijedit ne moze

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Dodje mi da platim ljudima da polome Vrsajevica, Hadzica Susica i Sunjica
"Tino Sušić igra dvije godine u Hajduku i mislim da svojim kvalitetom zaslužuje da bude u reprezentaciji. Ja smatram da je on u ovom trenutku među naša 24 najbolja igrača. -susic

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
TO i ceka.... uglavnom vjerovatno mu Mujdza i olaksa tokom pripema kojiBigDaddy je napisao/la:nego ko od ovih 24 ce da otpane na konacnom spisku? nesto imam osjecaj da ce safet na kraju da kaze: "prevelik je rizik povest mujdzu na svjetsko jer se cesto povrijedi, na njegovoj poziciji imamo svakako vrsajevica i sunjica"
Prcic
Sta to ne ide?arelinho je napisao/la: Kod mene evo odlicno pravo,a kod tebe Jasko jako lose gotovo nikako ne ide vec duzi niz godina
1946
- Centre forward
- Kontakt:
Men' žao Adnana. Zaslužio je da ide u Brazil al' yok. Po ko zna koji put cijeli Dunjaluk nam se smije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Molim te piši u jednini.Cigri je napisao/la:Kakvi novinari sinkomma_hz je napisao/la:Ma moraju ga novinari pritisnuti za ovo,cisto da se zna da nismo toliki idioti..znam da nece levat nikad promjeniti odluku(SELJAK JE TO)..ovo kao da gledam zaposljavanje u nasim institucijama.Identicno ubaci se sjedan seljo,pa dovede svog drugog,pa ovaj treceg i na kraju napravee privatnu prciju hahaha![]()
ovo je prcija... mi glupi, coravi pa zedne nas preko vode vodati
Ljut sam na Sušića, što nije još prošle godine zvao Tina. Sada nemam Tina u Panini albumu.
Ali nema veze, Papetu se sve oprašta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tino Sušić .. guranje familije svoje samo kako bi se taj igrač prodao dalje. Nije doprinjeo u kvalifikacijama i gledao sam ga par puta nista posebno. Koja farsa ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Solidan spisak..... Sve sam Safete! 
O SAFETE SAJO SARAJLIJO
O SAFETE SAJO SARAJLIJO
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ma nema brate trofeja pa se lose osjecasHead je napisao/la:Sta to ne ide?arelinho je napisao/la: Kod mene evo odlicno pravo,a kod tebe Jasko jako lose gotovo nikako ne ide vec duzi niz godina
Uspust ima par igraca iz ove lige sto su sigurno zasluzili poziv prije Susica i Vrsajevica,ali ne mogu dobiti poziv jer ne igraju u Hajduku...
barca_87 je napisao/la:"Tino Sušić igra dvije godine u Hajduku i mislim da svojim kvalitetom zaslužuje da bude u reprezentaciji. Ja smatram da je on u ovom trenutku među naša 24 najbolja igrača. -susic![]()
![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al mu se mora spocitati Murinjovski dodir i manir...jednim potezom je ubio svu euforiju pred SP i sklonio sav pritisak sa igraca na sebe
kad njeg boli q, sto bi se ja sikirao..i onak nije bitno hocel te Iran nakantat vec da agencija zaradi
tacno jbt koja konjina, prvi put ides na sp, treba sve da gori i dodje ovakva budala sjebe ljudima sve hahaha
kad njeg boli q, sto bi se ja sikirao..i onak nije bitno hocel te Iran nakantat vec da agencija zaradi
tacno jbt koja konjina, prvi put ides na sp, treba sve da gori i dodje ovakva budala sjebe ljudima sve hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
90 % foruma je znalo kakav će spisak biti
. Niti jedan igrač nije iznenađenje.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- 1988risha
- Kontakt:
nas selektor je
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Jeb.em li ti pleme, Tino ide u Brazil. Hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.