Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jessus123
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la jessus123 » 11 feb 2010, 19:01

Narode sta je sa Seadom Hajrovicem,hoce li nastupati za nas ili za zemlju sira i cokolade ? :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 feb 2010, 20:35

jessus123 je napisao/la:Narode sta je sa Seadom Hajrovicem,hoce li nastupati za nas ili za zemlju sira i cokolade ? :lol:
Svi se zabavili Seferovicem a niko rijeci o ovom momku. A imamo brate i mi livanjski sir, a bivsi selektor poznati ekspert za cokoladu. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 feb 2010, 02:56

Bilbija zabija li zabija u Vojvodini...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 feb 2010, 03:04

MinistaR je napisao/la:Bilbija zabija li zabija u Vojvodini...
Mac sa dvije ostrice.Srbiji dobar strelac treba kao za glavu,pogotovo ovaj balavac ni 20 mu nije.
Bude li samo ovu polusezonu odigrao kvalitetno.Zivo me interesuje za koga ce se prije odluciti.U slucaju poziva i jednih i drugih.
Odgovor ruku na srece i nije tesko prepoznati.Ali prijatno li iznenadi u odluci.Onda mu treba licno cestitati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 12 feb 2010, 20:50

harishp je napisao/la:
Mac sa dvije ostrice.Srbiji dobar strelac treba kao za glavu,pogotovo ovaj balavac ni 20 mu nije.
Bude li samo ovu polusezonu odigrao kvalitetno.Zivo me interesuje za koga ce se prije odluciti.U slucaju poziva i jednih i drugih.
Odgovor ruku na srece i nije tesko prepoznati.Ali prijatno li iznenadi u odluci.Onda mu treba licno cestitati.
Sta ako treba,ako zeli neka igra...Moramo se jednom skonata sta hocemo,hocemol nekog ko ostavljha srce ili nekog ko sanja o Marakani i sl...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 feb 2010, 21:02

Ahmed.S je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Sta ako treba,ako zeli neka igra...Moramo se jednom skonata sta hocemo,hocemol nekog ko ostavljha srce ili nekog ko sanja o Marakani i sl...
Takvih vec imamo u repci,nije marakana u pitanju ali jeste nesto drugo.I jos ih niko ''ne smije da pogleda ni poprijeko'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 feb 2010, 00:23

Hasagic

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 feb 2010, 00:32

soko je napisao/la:

Hasagic

Bogami` kako je branio na ovoj utakmici nemoze` ga begovic smijeniti ;)
Keno zovi te menadzeere predji u veci klub ti si majstor :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2010, 00:48

Hasagic je jos jednom dokazao da je najbolji golman BiH reprezentacije od raspada bivse Yugoslavije. Ali, nema problema jel ce idalje neki strucnjaci putem interneta pametovati da on treba da grije klupu za Begovica. :roll:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 feb 2010, 00:52

Tarik14 je napisao/la:Hasagic je jos jednom dokazao da je najbolji golman BiH reprezentacije od raspada bivse Yugoslavije. Ali, nema problema jel ce idalje neki strucnjaci putem interneta pametovati da on treba da grije klupu za Begovica. :roll:
A sta ti radis,sviju ti? :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2010, 01:02

the scouser je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Hasagic je jos jednom dokazao da je najbolji golman BiH reprezentacije od raspada bivse Yugoslavije. Ali, nema problema jel ce idalje neki strucnjaci putem interneta pametovati da on treba da grije klupu za Begovica. :roll:
A sta ti radis,sviju ti? :mrgreen:
Ja ponekad pametujem ali se cesto ispostavi da je to bilo pametno pametovanje odnosno da sam bio upravu kada sam vodio neke cudne price na ovom forumu. U ovom trenutku, nemoze me niko ubjediti da je Begovic kvalitetniji golman od Hasagica.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 13 feb 2010, 01:04

pa begovic je branio protiv uniteda, arsenala, liverpoola. trazilo ga pola engleske a te mu je 22. zamisli kakvu ce karijeru imati. hasagic je predobar golman ali begovic ce ako sve bude islo po planu imati deset puta bolju karijeru od njega

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2010, 01:11

damirko je napisao/la:
pa begovic je branio protiv uniteda, arsenala, liverpoola. trazilo ga pola engleske a te mu je 22. zamisli kakvu ce karijeru imati. hasagic je predobar golman ali begovic ce ako sve bude islo po planu imati deset puta bolju karijeru od njega
Da, imace bolju karijeru ali neznaci da ce biti bolji golman. Svaka cast Begovicu ali Hasagic je za dvije klase bolji od njega i ima mnogo vece iskustvo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 01:16

damirko je napisao/la:
Ebo karijeru i Baljic je bio kao najskuplji igrac Reala ikada pa ce se opet svi sloziti da je Barbarez bolje odigrao u repci koji ni titule u BL nije osvojio.Radi se naime u ovoj temi o reprezentativcima BIH. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 feb 2010, 01:17

Teško je porediti Hasagića i Begovića i reči da je neko od njih bolji. Jedan brani na vrhuncu svoje karijere, ima dosta iskustva, drugi je mlad ali ima donekle bolje predispozicije tako da njegovo vrijeme tek dolazi. Bilo kako bilo, s aspekta reprezentacija, sada imamo dosta dobru situaciju sa golmanima, odnosno 2 veoma dobra rješenja. Naravno, ni Supića ne treba zaboraviti, ipak je odradio lavovski dio posla u prošlim kvalifikacijama ali on, zbog svog trenutnog statusa, može biti samo treći golman.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 01:18

Ma ako se budu zaebavali ko'Baljic.Piplica ce im uletiti glavom i sve ih zik.
Sad im nema trte mrte :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 feb 2010, 01:24

harishp je napisao/la:Ma ako se budu zaebavali ko'Baljic.Piplica ce im uletiti glavom i sve ih zik.
Svi se mi malo zaebajemo sa Tomom zbog onih njegovih "ispada" ali ne mora značiti da će biti loš u ovoj funkciji. Sve ćemo vidjeti ubrzo aBd ali je isto i činjenica da je jako mali uticaj trenera golmana u reprezentaciji jer je premalo vremena da se tu nešto saštimava. Ali, u svakom slučaju, našim golmanima će koristiti jedno novo iskustvo, samo nek izbace ove gorenavedene ispade ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 13 feb 2010, 02:09

harishp je napisao/la:Ma ako se budu zaebavali ko'Baljic.Piplica ce im uletiti glavom i sve ih zik.

Samo da te podsjetim da sahbaz radi to zik , ako si zaboravio. :mrgreen: Nisi valjda zaboravio da je sahbaz ko macija guzaaaa ba, ko macija guza.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 feb 2010, 02:22

NoName je napisao/la:Teško je porediti Hasagića i Begovića i reči da je neko od njih bolji. Jedan brani na vrhuncu svoje karijere, ima dosta iskustva, drugi je mlad ali ima donekle bolje predispozicije tako da njegovo vrijeme tek dolazi. Bilo kako bilo, s aspekta reprezentacija, sada imamo dosta dobru situaciju sa golmanima, odnosno 2 veoma dobra rješenja. Naravno, ni Supića ne treba zaboraviti, ipak je odradio lavovski dio posla u prošlim kvalifikacijama ali on, zbog svog trenutnog statusa, može biti samo treći golman.
Ima tu i ovaj kolega

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 02:34

A kolega je tako napredovao,da Poljaci vec kontaju da srede papirologiju,ako je vec visak kod nas.
Jer Poljska je imalo izuzetno puno problema sa golmanima,cak su onog sto je u Celticu branio osudili na propast.Jer je po selektorovoj ocjeni on bio glavni krivac zbog par poraza u kvalifikacijama.Pogotovo protiv S.Irske
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.