Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Steta za Zahirovica on se uvjek borio dok je igrao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
koliko ovaj keshi rodbine ima1988risha je napisao/la:Isti ko naš Sajo... samo što on ima normalan savez![]()
Poziv Besica ga izvlaci bar malo, samo me strah da ne gurne Svena ili Hadzica od prve minute 
+1povratakotpisanih je napisao/la:Poziv Sunjicu mogu nekako i razumjeti bilo je pitanje Sunjic ili Pandza i on se odlucio za ovog sto igra standardno u klubu. Al ostala 4 nemaju sta traziti na SP-u!DonCorleone je napisao/la:Realno, sledeci igraci ne bi pod normalnim okolnostima smjeli biti na spisku:
1. Sunjic
2. Ibricic
3. Vrsajevic
4. Susic Sven
5. Hadzic
Razlog, nemaju kvalitet ni pod razno. Dakle 5 od 23 ili 21,74 % kompletnog spiska.
''Za Bešića nisam imao dilema, nisam ga pozvao da igra štopera, ako ko može zaustaviti Lionela Messija, on može odgovoriti zadatku. Najbolji je igrač u Mađarskoj, može dosta pomoći reprezentaciji. Vlado Jagodić je imao nesporazum s njim, ali sve se to izgladilo'', kazao je Pape
Ne moze ni on, ali ako neko moze uz Rusioca onda je to Besic..... Dakle Besic u prvih 11 protiv Argentine..
Ne moze ni on, ali ako neko moze uz Rusioca onda je to Besic..... Dakle Besic u prvih 11 protiv Argentine..
Zamislite da od ova 24 pošto jedan otpast mora, otpadne Bešić 
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Goalgetter je napisao/la:Gdje spisak od 30 igraca?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Obzirom da imam rok do 13. maja da FIFA-i dostavim kompletan spisak od 30 imena, danas neću objavljivati listu rezervnih igrača. - poručio je Safet Sušić.
- Velikih iznenađenja na spisku ne može biti, jer mi i nemamo preveliku bazu igrača, tako da se realno teško može desiti da se tu nađe neko novo ime do sada nepoznato. - najavljuje Pape, koji ipak otkriva jedno pojačanje.
- Drago mi je da je Elvir Rahimić prihvatio moju ponudu i da će biti dio stručnog štaba u Brazilu. - objavio je Safet Sušić.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Zec i Prcic su morali biti na spisku prije nekih igraca,prije svih Hadzica i T.Susica(koji je realno najslabiji igrac u reprezentaciji) ali sta je tu je,tvrdoglavost selektora je po ko zna koji put dosla do izrazaja! Tino jednostavno nije kvalitet ni za mnogo slabije reprezentacije. Smirio je to sve pozivanjem Ibricica,jer inace bi se na njega okomili pojedini reprezentativci,mozda bi cak i bojkotovali selektora... Lose je ovo sto je selektor uradio,Hadzic i T.Susic nisu igraci koji su nam u ovom trenutku potrebni,imamo puno bolje igrace na tim pozicijama,i ovo je ravno skandalu,jednom od vecih u zadnjih nekoliko godina! Jedino raduje poziv Muhamedu Besicu,ali gorcina zbog poziva slabasnom Tinu,koji ima talenat,ali je u zadnje vrijeme u kriminalnoj formi,usput igra u nikad losijem Hajduku kojeg Istra razvali,i nikad losijoj HNL!
Safete zaboravio si na SP pozvati Stojana Vranješa!!!
Ovaj tunto (naš vrli selektor) treba bar malo obraza pokazati i sam napustiti reprezentaciju nakon SP!
Ovaj tunto (naš vrli selektor) treba bar malo obraza pokazati i sam napustiti reprezentaciju nakon SP!
Ma on je odmah najavio da ce biti 23 igraca, samo su neki nasi novinari najavljivali 30. Susic kao nije zelio neko rivalstvo medju igracima, jer bi njih 6-7 moralo otpasti sa spiska.Goalgetter je napisao/la:Gdje spisak od 30 igraca?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nego, gdje mi je prijatelj @fkv123 da me počasti zato što sam gledanjem u kristalnu kuglu pogodio spisak ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- 1988risha
- Kontakt:
Bolje da je umjesto Tine,Hadžića,Avdije i Šunjića poveo Ilmu,bar je mogla atmosferu popravit... [youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobra izjava, sto jes, jes.Batko je napisao/la:''Za Bešića nisam imao dilema, nisam ga pozvao da igra štopera, ako ko može zaustaviti Lionela Messija, on može odgovoriti zadatku. Najbolji je igrač u Mađarskoj, može dosta pomoći reprezentaciji. Vlado Jagodić je imao nesporazum s njim, ali sve se to izgladilo'', kazao je Pape
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
Kako je uporan sa ovoim nemamo preveliku baza igraca...i da se nadje neko novo ime.BaDa12 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Gdje spisak od 30 igraca?
Sent from my GT-I9300 via TapatalkObzirom da imam rok do 13. maja da FIFA-i dostavim kompletan spisak od 30 imena, danas neću objavljivati listu rezervnih igrača. - poručio je Safet Sušić.
- Velikih iznenađenja na spisku ne može biti, jer mi i nemamo preveliku bazu igrača, tako da se realno teško može desiti da se tu nađe neko novo ime do sada nepoznato. - najavljuje Pape, koji ipak otkriva jedno pojačanje.
- Drago mi je da je Elvir Rahimić prihvatio moju ponudu i da će biti dio stručnog štaba u Brazilu. - objavio je Safet Sušić.
Avdija i Tino se nebi nasli na sirem spisku od 50 kusur igraca rep.Nigerije ali kod nas su u TOP 24
pitanje je ko ce od ovih otpast jer mujdza ce igrat ,bez njega su donji ,oporavice se on
po meni zrtvovace hadzica jer koga drugog da izbaci nego nekog od ova tri zadnja vezna jer nam ne treba bas toliko na toj poziciji
tino besic ili hadzic
,tinu nece pod razno,besica nece radi pritiska javnosti i onda ostaje hadzija 
po meni zrtvovace hadzica jer koga drugog da izbaci nego nekog od ova tri zadnja vezna jer nam ne treba bas toliko na toj poziciji
tino besic ili hadzic
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Batko je napisao/la:''Za Bešića nisam imao dilema, nisam ga pozvao da igra štopera, ako ko može zaustaviti Lionela Messija, on može odgovoriti zadatku. Najbolji je igrač u Mađarskoj, može dosta pomoći reprezentaciji. Vlado Jagodić je imao nesporazum s njim, ali sve se to izgladilo'', kazao je Pape
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde igraj se autića.Elegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
ako je mujdza upitan onda je 24. igrac neko ko njega mijenja, znaci desno bocni, a takvog igraca nema na spisku, jos jedan od bisera naseg vrlog ublehasa Safeta...
Volim te Bosno!!!
Brum brum brum...Cigri je napisao/la:Hajde igraj se autića.Elegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
Samo opusteno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.