Elegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hadžić je pozvan samo da bi ispao žrtveno janje za Sajinog bratića. Živi bili pa vidjeli. Ne daj Bože kakvih povreda, ali ako sve bude u redu, sa spiska ispada Hadžić, a belgijska ubleha ide u Brazil. Ja mislim da je sada Zahiroviću najteže. Koja nepravda u p.m.!!!
Elegant je napisao/la:Brum brum brum...Cigri je napisao/la:Hajde igraj se autića.Elegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
Samo opusteno.
Uhljupe jedan!Cuj moze Ibricic,Visca i Hajrovic igrati napadaca.Trebao si reci da moze i Tin, kretenu jedan.Cuj nisam htio da zovem nove igrace,koji nisu igrali prije.Al si mogao bratica pozvati koji sjedi na klupi velikana hajduka i pri tom je odigrao pola utakmice za BiH.Al je on zasluzio pozivi, a drugi koji konstantno igraju za svoje klubove nisu. Konju jedan bolje da si pozvao nekoga iz mlade reprezentacije i tako im dao podstrek da i dalje napreduju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Tino Sven i Avdija se nebi nasli na sirem spisku od 50 kusur igraca rep.Nigerije, sta pisem nebi se nasli na sirem spisku rep.Irana.
Imat ce kada poltroncici od novinara kada pisati o ovome....
Sjetit ce se tada nepotizma, Centra u Zenici i Hrasnice, kasnjena, sukoba, restorana Bosne itd.
Samo, tada vas necu otvarati i klikati , picka li vam materina...

Imat ce kada poltroncici od novinara kada pisati o ovome....
Sjetit ce se tada nepotizma, Centra u Zenici i Hrasnice, kasnjena, sukoba, restorana Bosne itd.
Samo, tada vas necu otvarati i klikati , picka li vam materina...
Ovo u vezi Besica mu je prva pametna medijska izjava otkako je selektor reprezentacije. Aferim Pape, dobar potez.
Sto se spiska tice, mogao se je na njemu naci jos Ermin Zec, prosto zato jer je momak u formi i treba nam jos jedan napadac.
Sve u svemu, prezadovoljan sam pozivom Besica, jer je to momak zasluzio i siguran sam da ce odgovoriti zadatku.
Sto se spiska tice, mogao se je na njemu naci jos Ermin Zec, prosto zato jer je momak u formi i treba nam jos jedan napadac.
Sve u svemu, prezadovoljan sam pozivom Besica, jer je to momak zasluzio i siguran sam da ce odgovoriti zadatku.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
TSS strelacElegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!
- Centre forward
- Kontakt:
Džojstik kad bi mu dao on ga ne bi zabio!Bassha je napisao/la:TSS strelacElegant je napisao/la:Kad tresnemo Argentinu 0:1 mnogi ce se kriticari usutit!![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- DonCorleone
- Kontakt:
Pogotovo ako uzmes u obzir da je Zahirovic bolji i od Hadzica i od Susica, dodatno igra u jacem klubu od obadvojice, igra u jacoj ligi i presao kvalifikacije sa reprezentacijom, dakle veliki udarac za Zahu i tesko nelogican potez.voltron30 je napisao/la:Hadžić je pozvan samo da bi ispao žrtveno janje za Sajinog bratića. Živi bili pa vidjeli. Ne daj Bože kakvih povreda, ali ako sve bude u redu, sa spiska ispada Hadžić, a belgijska ubleha ide u Brazil. Ja mislim da je sada Zahiroviću najteže. Koja nepravda u p.m.!!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ostade momak bez prvenstva zbog Safetovog klocine....ebo mu on sve,, istina da Zahirović nije igrao dugo u stabilnoj formi ali i takav je za Tinkija- Xabi Alonsovoltron30 je napisao/la:Hadžić je pozvan samo da bi ispao žrtveno janje za Sajinog bratića. Živi bili pa vidjeli. Ne daj Bože kakvih povreda, ali ako sve bude u redu, sa spiska ispada Hadžić, a belgijska ubleha ide u Brazil. Ja mislim da je sada Zahiroviću najteže. Koja nepravda u p.m.!!!
- 1988risha
- Kontakt:
O kakvom otpadanju igrača vi pišete
Po Fifinim pravilima dozvoljeno je 23 igrača voditi na SP...
Na spisku selektora Safeta Sušića nalaze se 24 igrača s tim da većih iznenađenja u Papetovom odabiru nije bilo. U Brazil će putovati svi igrači koji su na spisku.
Ipak idu 24 
Na spisku selektora Safeta Sušića nalaze se 24 igrača s tim da većih iznenađenja u Papetovom odabiru nije bilo. U Brazil će putovati svi igrači koji su na spisku.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- donniedarko
- Kontakt:
Jel se i dalje radi o samo jednom pozivu za prijateljsku ili je ipak rijec o nepotizmu ?
Mislio sam da ce se urazumiti nakon svih kritika ali eto pozitivna stvar je sto se vraca Besic . 
Pape je imao i boljih rješenja: Gdje su Stevanović, Zahirović, Štilić, Cocalić...
Odluka selektora Safet Sušića da na spisak Zmajeva, putnika za Brazil, uvrsti Tina Sušića, igrača Hajduka, i sina svog brata Seada, izazvala je negativne reakcije u domaćoj sportskoj javnosti. Nije Pape trebao zvati veznjaka Bilih jer u ovom trenutku, objektivno, ima barem pet boljih igrača koji bi u reprezentaciji mogli nešto i odigrati, a ne samo slikati se i pripremati za ozbiljniji transfer.
Selektor u Brazil neće voditi Semira Štilića, Miroslava Stevanovića, Adnana Zahirovića, Edina Cocalića... Mogli bismo nabrajati još, mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...
Sušić mlađi odigrao je poluvrijeme protiv Egipta u onom nesretnom porazu ne pokazavši ništa posebno, kao uostalom i ostatak tima. Njegova preporuka su navodni dobri nastupi u osrednjem splitskom timu koji nije ništa bolji od većine bosanskohercegovačkih premijerligaša, a oni u Brazilu izuzev golmana Asmira Avdukića, neće imati svoje predstavnike.
Mjesto se, pak, moralo pronaći i za Senijada Ibričića. Njegova je karta za Brazil valjda rezervisana dan nakon utakmice s Egiptom. Zbog koga i zbog čega, znamo svi.
Nekako je najčudnije što na listi igrača nema Miroslava Stevanovića i Adnana Zahirovića jer oni su dugo sa selektorom živjeli ''u ljubavi''. Posebno se to odnosi na bivšeg fudbalera Čelika jer on u dresu s državnim grbom nije odigrao loš meč. Oni će priliku za mundijalske nastupe čekati u nekakvim drugim, za njih boljim vremenima. Jer, mjesto za Sušića mlađeg moralo se pronaći, na ovaj ili onaj način.
I na kraju nešto dobro. Stručni štab našeg nacionalnog tima u Brazilu će pojačati Elvir Rahimić. On će kao neka vrsta savjetnika boraviti sa Zmajevima. Kad već Papetu ne treba u ekipi, dobro je imati ga uz tim.
Odluka selektora Safet Sušića da na spisak Zmajeva, putnika za Brazil, uvrsti Tina Sušića, igrača Hajduka, i sina svog brata Seada, izazvala je negativne reakcije u domaćoj sportskoj javnosti. Nije Pape trebao zvati veznjaka Bilih jer u ovom trenutku, objektivno, ima barem pet boljih igrača koji bi u reprezentaciji mogli nešto i odigrati, a ne samo slikati se i pripremati za ozbiljniji transfer.
Selektor u Brazil neće voditi Semira Štilića, Miroslava Stevanovića, Adnana Zahirovića, Edina Cocalića... Mogli bismo nabrajati još, mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...
Sušić mlađi odigrao je poluvrijeme protiv Egipta u onom nesretnom porazu ne pokazavši ništa posebno, kao uostalom i ostatak tima. Njegova preporuka su navodni dobri nastupi u osrednjem splitskom timu koji nije ništa bolji od većine bosanskohercegovačkih premijerligaša, a oni u Brazilu izuzev golmana Asmira Avdukića, neće imati svoje predstavnike.
Mjesto se, pak, moralo pronaći i za Senijada Ibričića. Njegova je karta za Brazil valjda rezervisana dan nakon utakmice s Egiptom. Zbog koga i zbog čega, znamo svi.
Nekako je najčudnije što na listi igrača nema Miroslava Stevanovića i Adnana Zahirovića jer oni su dugo sa selektorom živjeli ''u ljubavi''. Posebno se to odnosi na bivšeg fudbalera Čelika jer on u dresu s državnim grbom nije odigrao loš meč. Oni će priliku za mundijalske nastupe čekati u nekakvim drugim, za njih boljim vremenima. Jer, mjesto za Sušića mlađeg moralo se pronaći, na ovaj ili onaj način.
I na kraju nešto dobro. Stručni štab našeg nacionalnog tima u Brazilu će pojačati Elvir Rahimić. On će kao neka vrsta savjetnika boraviti sa Zmajevima. Kad već Papetu ne treba u ekipi, dobro je imati ga uz tim.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakav je korumpirani mamlaz ovaj Safet Susic, poveo je bratica kloca svjetske klase hebo mu on pleme.
Jedva cekam da ovaj trenerski mentol i spodoba ode sa klupe.
Jedva cekam da ovaj trenerski mentol i spodoba ode sa klupe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tino ne igra u Hajduku....hroni je napisao/la:ostade momak bez prvenstva zbog Safetovog klocine....ebo mu on sve,, istina da Zahirović nije igrao dugo u stabilnoj formi ali i takav je za Tinkija- Xabi Alonsovoltron30 je napisao/la:Hadžić je pozvan samo da bi ispao žrtveno janje za Sajinog bratića. Živi bili pa vidjeli. Ne daj Bože kakvih povreda, ali ako sve bude u redu, sa spiska ispada Hadžić, a belgijska ubleha ide u Brazil. Ja mislim da je sada Zahiroviću najteže. Koja nepravda u p.m.!!!
Od svega ce mi najgore biti to ako nas budu ljudi busili, a znam da smo mogli biti barem za 40% jaci nego sto jesmo...
E moj Safete...
E moj Safete...
Bravo pape, odličan spisak. Sve sama krema Evrope 
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Jel ovo nema Avdije ili me oci varaju? Covjek i na Paniniu ima
Nego sta je sa Mujdze? Jel on normalan?
Nego sta je sa Mujdze? Jel on normalan?
E zgadi mi definitivno svjetsko. Planiram vec mjesecima kako izorganizovati sve a sad vise nemam volje. Pa ima li jos neko pametan u savezu da ga posavjetuje, da ne navlaci gnjev navijaca na sebe. Ovako poslije neuspjeha (u sto sam sada 100% siguran) nema mu vise u BiH. Moze samo Dodiku na oci posto jednako vole BiH.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
@soxx
varaju te oci nazalost. Presao je iz odbrane u veznjake pa te je mozda to zbunilo xd
varaju te oci nazalost. Presao je iz odbrane u veznjake pa te je mozda to zbunilo xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.