FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adoni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adoni » 05 maj 2014, 11:56

rammstein je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Ovo su uglavnom postovi sa pocetka sezone i da smo ostali upola kompletni kao tad sa pocetka, tj. da nam se nisu povrijedjivali igraci, mi bi se opet prosetali, ali cinjenica da smo u jednom trenutku imali 10 igraca koji su van stroja iz ovog ili onog razloga dovoljno govori o tome u kolikim smo problemima bili i svaki normalan navijac naseg kluba ce biti zadovoljan ishodom ove sezone, posebno nakon godinaa dominacije
kojih 10 igraca?
pa poceli ste tu sezonu bez kvesica i zolotica... od ostalih su vam falili ko?
ili igraci koji ne igraju vec od ranije jedno pola godine, ili su to bile sedmicne ozljede... sto ne mogu suplje...
DA najavljivali ste dule, minimalno titulu ili kup... :) na kraju cete biti 4. u ligi i moliti Boga da dobijete licencu
Kakav mentalni sklop trebas imati da bi se ovako hladno prosipao :lol: :lol: :lol:
Gdje je vasa silna lova ulozena na polusezoni,gdje je ona najavljivana dominacija,prekucavanje lige..a na kraju tek max.treci mozete biti :crazy: :crazy:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 11:57

"D. Sadikovic, Čolić, Antolović, Hasanović, Svraka, Bajić, Brković svi su oni bili povrijedjeni po 2-3 sedmice pa cak i vise, jos kad dodas Kvesica i Zolotica to ti je haman citav tim."
antolovic je i onako rezervni golman
svraka igrao
bajic i onako je klupa u 90% utakmica
brkovic?
hasanovic i onako je klupa
colic je ozljeđen dugooo vrmeena i prije ove sezone jel tako?
sadikovic je isto klupa zar ne?

dakle, opet govorite neistinu... svi ove gore i kad su zdravi su NA KLUPI...svraku ne znam sto si izostavio, 2-3 tekem sto nije igrao nije nista posebno a čolić spada u kategoriju tesko ozlijeđenih prije pocetka sezone i na njih niste ni racunali...
teatar je napisao/la:
rammstein je napisao/la:... sto ne mogu suplje...
DA najavljivali ste dule, minimalno titulu ili kup... :) na kraju cete biti 4. u ligi i moliti Boga da dobijete licencu
Šta ste vi najavljivali?
Ti si zadovoljan vašim rezultatima?
prezadovoljan, uzet cemo KuP...
računi kluba su ODBLOKIRANI, pojačanja koja su dosla odlicno se uklapaju i uigrvaju za iducu sezonu... igraci potpisuju na 2+ godina i stvaramo tim, nemamo fin. problema.. idemo u Evropu i 100% sigurni za licencu...
za 3 mjeeseca tesko da je moglo bolje!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2014, 12:02

gio10 je napisao/la:J3beš one galaktikose kad u 3 utakmice 3 puta igraju neriješeno sa nama, klubom sa prosječnim igračima i klubom u krizi i to ni oni ne znaju kako su se provukli u sve 3 utakmice. Eto, mogli su jučer pobjediti, što jest jest, al su mogli i sa tricom na Kobilju glavu ići.

Al stvarno moramo biti zahvalni što imamo ovakve komšije. Ljudi su, u posljednje vrijeme nam stalno čuvaju leđa. Hvala! :)

I naš će sjeverr opet biti najjači :rol:
Mi igrali koliko nam je potrebno.
U kupu vas izbacili bez mnogo muke.Jucer odigrali laganu tekmu ,onako da se zagrijemo za Zenicu(onako preko kurca) ;)

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 05 maj 2014, 12:05

amypitar je napisao/la:
gio10 je napisao/la:J3beš one galaktikose kad u 3 utakmice 3 puta igraju neriješeno sa nama, klubom sa prosječnim igračima i klubom u krizi i to ni oni ne znaju kako su se provukli u sve 3 utakmice. Eto, mogli su jučer pobjediti, što jest jest, al su mogli i sa tricom na Kobilju glavu ići.

Al stvarno moramo biti zahvalni što imamo ovakve komšije. Ljudi su, u posljednje vrijeme nam stalno čuvaju leđa. Hvala! :)

I naš će sjeverr opet biti najjači :rol:
Mi igrali koliko nam je potrebno.
U kupu vas izbacili bez mnogo muke.Jucer odigrali laganu tekmu ,onako da se zagrijemo za Zenicu(onako preko kurca) ;)
hahahahahhahaha pa pukni se razumom vi ste jedna smijesna ekipa kojoj je go visio u vazduhu jos ste na kraju igrali bez spica ubacivali stopere i zadnje vezne da se brane ko zepa
i fol oni nesto hahahaha
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 maj 2014, 12:08

Sarajevo je igralo koliko je trebalo, remi na Grbavici je uvijek bio dobar, domaci nogometasi su obicno tuzni napustali teren sto jucer nije bio slucaj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2014, 12:12

Slazem se sa tobom u potpunosti,fakat smo smijšena ekipa.
Sarajevo je jucer odigralo lose,bez mnogo motiva,želje za igrom,jednostavno igrali pod rucnom.Da li je u pitanju težak teren,kup utakmica za tri dana,ali onako loš Zeljo se morao uzeti.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 05 maj 2014, 12:19

amypitar je napisao/la:Slazem se sa tobom u potpunosti,fakat smo smijšena ekipa.
Sarajevo je jucer odigralo lose,bez mnogo motiva,želje za igrom,jednostavno igrali pod rucnom.Da li je u pitanju težak teren,kup utakmica za tri dana,ali onako loš Zeljo se morao uzeti.
Onako loš Željo?Šta reći za vas onda? zadnjih 20 minuta 3 kolosalne prilike za nas,tomic sam pred bandovicem,svi su je vec vidjeli u golu.Da je bilo koji drugi igrac imao onu drugu sansu,a ne Jamak kako je bilo mi bi slavili.Kazes igali pod rucnom,daj ne s.e.r.i. :roll: Citava vam je odbrana u cijelom toku utakmice visila da ne dobije crveni karton zbog grubih startova,a ko je pod rucnom ne ide klizeci kad ima zuti jel tako ? Druga stvar je nesvirnut penal.Ali ubij turcina !

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 maj 2014, 12:29

rammstein je napisao/la: računi kluba su ODBLOKIRANI, pojačanja koja su dosla odlicno se uklapaju i uigrvaju za iducu sezonu...
Znači opet iduće sezone.
Dokle bolan više :D

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 maj 2014, 12:34

teatar je napisao/la:
rammstein je napisao/la: računi kluba su ODBLOKIRANI, pojačanja koja su dosla odlicno se uklapaju i uigrvaju za iducu sezonu...
Znači opet iduće sezone.

svake godine se krene sa duplom krunom xD

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 maj 2014, 12:39

rammstein je napisao/la:"D. Sadikovic, Čolić, Antolović, Hasanović, Svraka, Bajić, Brković svi su oni bili povrijedjeni po 2-3 sedmice pa cak i vise, jos kad dodas Kvesica i Zolotica to ti je haman citav tim."
antolovic je i onako rezervni golman
svraka igrao
bajic i onako je klupa u 90% utakmica
brkovic?
hasanovic i onako je klupa
colic je ozljeđen dugooo vrmeena i prije ove sezone jel tako?
sadikovic je isto klupa zar ne?

dakle, opet govorite neistinu... svi ove gore i kad su zdravi su NA KLUPI...svraku ne znam sto si izostavio, 2-3 tekem sto nije igrao nije nista posebno a čolić spada u kategoriju tesko ozlijeđenih prije pocetka sezone i na njih niste ni racunali...
Antolovic na pripremama bio prvi golman i trebao je braniti ovu polusezonu al se povrijedio.
Svraka nije igrao 2-3 utakmice sto je period od nekih mjesec dana
Bajic taman proradio nakon Leotara i onda se povrijedi
Brkovic se jos nije do kraja oporavio.
Hasanovic bio jedan od najstandardnijih nasih igraca dok se nije povrijedio.
Čolić je ozljeđen dugo, al ne kako ti kazes od prosle sezone nego od utakmice sa plzenom.
Sadikovic takodjer bio standardan dok se Zola nije vratio, a onda se povrijedio.

Vidis bolan da pojma nemas i ti naso nesta pricat...
FKŽ !

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 maj 2014, 12:41

jug-onostalgicar je napisao/la:
teatar je napisao/la:
Znači opet iduće sezone.

svake godine se krene sa duplom krunom xD
Aha, i onda jučer poslije utakmice slave bod kao da su odbranili titulu treći put uzastopno (u inače za njih nebitnoj utakmici).

Fakat ne kontam kako imaju obraza doći na našu temu i busati se u prsa, a kad se završi priča, kad se zaviri u vitrine, kad se prebroje pehari ... pa jel oni postoje kao klub uopšte.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 12:42

Ma nije dobar lik definitivno. Jadnicak sta ce...

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 maj 2014, 12:53

stannis je napisao/la:Ma nije dobar lik definitivno. Jadnicak sta ce...
Sačekat će ... opet :D

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 05 maj 2014, 12:53

U jednom trenutku a to je bila utakmica protiv Slavije nije nam igralo tačno 11 igrača koji su prvotimci ili konkurišu za prvi tim, čak na forumu ima sastav povrijeđenih koji bi da je zdrav bio među 3,4 ekipe u ligi.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 maj 2014, 12:54

Zasto se bolan prepucavate sa ovim momcima.Bez veze ode tema,a nista se nije pametno procitalo.Dodju tri pitara i pricaju kako su igrali 50%,onoliko koliko im je dovoljno i sad mi trebamo na to njihovo da odgovaramo kako pricaju gluposti,ovo-ono...
Neka pisu sta zele,pisace malo,pa kad vide da im ne ide,onda ce prestati pisati.Pisite o Zelji i ne osvrcite se.Eto igrali su koliko im je trebalo,oni zapravo nisu ni zeljeli pobijediti derbi,njima se derbi ne igra,mi smo mali,oni su najveci,a tek sta slijedi iduce sezone itd itd.Neka je sve tako kako su oni napisali i sta fali.Ne znam zasto se palite bez veze.Oni su najveci i gotovo.Pa da.Svakom svoje.Ako je njima merak da tako misle,neka ih,pa valja bolan biti u njihovoj kozi.I mi bi svi isto tako pisali da smo na njihovom mjestu i da smo se rodili a da nismo osvojili vise titula od Modrice u dvadeset godina.Treba to shvatiti i pustiti ih na miru.Neka pisu.Napisu i mi dalje nastavimo svoje o Zelji.Samo tako moze ova tema liciti na nesto.Kao da je bitno sto je neki od njih napisao da su igrali pod rucnom :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 maj 2014, 13:39

boccaccio je napisao/la:Zasto se bolan prepucavate sa ovim momcima.Bez veze ode tema,a nista se nije pametno procitalo.Dodju tri pitara i pricaju kako su igrali 50%,onoliko koliko im je dovoljno i sad mi trebamo na to njihovo da odgovaramo kako pricaju gluposti,ovo-ono...
Neka pisu sta zele,pisace malo,pa kad vide da im ne ide,onda ce prestati pisati.Pisite o Zelji i ne osvrcite se.Eto igrali su koliko im je trebalo,oni zapravo nisu ni zeljeli pobijediti derbi,njima se derbi ne igra,mi smo mali,oni su najveci,a tek sta slijedi iduce sezone itd itd.Neka je sve tako kako su oni napisali i sta fali.Ne znam zasto se palite bez veze.Oni su najveci i gotovo.Pa da.Svakom svoje.Ako je njima merak da tako misle,neka ih,pa valja bolan biti u njihovoj kozi.I mi bi svi isto tako pisali da smo na njihovom mjestu i da smo se rodili a da nismo osvojili vise titula od Modrice u dvadeset godina.Treba to shvatiti i pustiti ih na miru.Neka pisu.Napisu i mi dalje nastavimo svoje o Zelji.Samo tako moze ova tema liciti na nesto.Kao da je bitno sto je neki od njih napisao da su igrali pod rucnom :mrgreen:
Prijatelju ja mjesecima ovdje vazim da uopste ne obaziremo paznju na njih, ali dzaba, nasi se prihvate replike sa njima i sve ode do vraga.Ma bolan nisu vrijedni slova (mislim na navijace a ne klub) a kamo li sta vise.Ponekad imam osjecaj da se neki njihov navijac prijavi sa dva nicka, jedan kao pitar a drugi kao nas, pa se onda sam sa sobom prepucava.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2014, 13:41

Ne mogu da vjerujem da jucer nismo uspijeli ostvariti pobjedu...
Imali smo veliki broj prilika koje nazalost nismo znali iskoristiti. Sada u Prijedoru privesti sezonu kraju i okrenuti se narednoj sezoni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 05 maj 2014, 14:40

" onclick="window.open(this.href);return false;

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 maj 2014, 15:10

Kerla priziva sebi batine.

Juce kloc dolazi sa pitarskim dresom pred sveti jug :facepalm: :facepalm: ja vjerujem da nije svjesno to uradio i da je naprosto glup :?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 maj 2014, 15:13

Ne obracajte paznju na postove nijemih gledalaca sa k. glave

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 17 gostiju.