FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 maj 2014, 11:14

Al' u Cimirotu imamo igracinu! Svaka mu cast! :bow: :tokralju:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 05 maj 2014, 11:33

Jbg nismo iskoristili nase sanse, takodjer i oni nisu svoje najrealnije je nerijeseno. ;)

Sa druge strane one parole njihove fuj sta nece covjek sve procitat, jeste da imamo igraca srspke vjeroispovjesti, ljudi igraju za ovaj klub, ali djaba oni moraju dizat neke parole, vrijedjat ljude na terenu prije svega i svog stanica kloca.
04.10.2009 !!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 maj 2014, 11:35

sarajlija je napisao/la:Jbg nismo iskoristili nase sanse, takodjer i oni nisu svoje najrealnije je nerijeseno. ;)

Sa druge strane one parole njihove fuj sta nece covjek sve procitat, jeste da imamo igraca srspke vjeroispovjesti, ljudi igraju za ovaj klub, ali djaba oni moraju dizat neke parole, vrijedjat ljude na terenu prije svega i svog stanica kloca.
Culum,Radovanovic,Antolovic,Vasilic,Bogicevic,Popovic su extremno razocarani manijacima hahhahaa
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 11:36

Ma mozemo mi sada pricati, nekima ocito nije u interesu da se PL digne na veci nivo, nema veze bice nama Cimke potreban u Evropi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 maj 2014, 11:37

Koliko mi igrača ukupno imamo na platnom spisku i sta se desava sa Delačom,Travančićem,Todorovićem - nisu ni na klupi ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 05 maj 2014, 11:42

mma_hz je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Jbg nismo iskoristili nase sanse, takodjer i oni nisu svoje najrealnije je nerijeseno. ;)

Culum,Radovanovic,Antolovic,Vasilic,Bogicevic,Popovic su extremno razocarani manijacima hahhahaa
A i ko raveku se nude po biznis forumima, al je problem što ih neće niko.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 12:01

Suki46 je napisao/la:Koliko mi igrača ukupno imamo na platnom spisku i sta se desava sa Delačom,Travančićem,Todorovićem - nisu ni na klupi ?
delac nece vise braniti za FKS, razlog nezadovoljstvo odlukomtrenera
trava se u 20 minuti hvata za stomak i preskace treninge
todorrevic ne znam, njega mi je najmanje zao!

sto se tice parole... meni je njih zao... nista vise
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 05 maj 2014, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 05 maj 2014, 12:15

Pretjerano vam je ovo oko parola,kao vi se nasli uvrijedjeni.Jeste,istina je da imamo igraca pravoslavne vjeroispovjesti i mi,ali zna se na koga se mislilo u onoj paroli.Na vaseg ubojitog Bilbiju.Znate i vi,i mi i citava BiH kakav je cetnik i sta je sve govorio nasim igracima u Banja Luci i kakve su stvari pisale na njegovom profilu,tipa ono nikad medju dzamije i tako to.Po meni je to pravi odraz cetnistva.Parola je na mjestu potpuno.Cudi me nikome ne smeta onaj zadnji dio,vi ste samo nijemi gledaoci :lol: :lol: :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2014, 12:19

Sto ste se napalili na parolu. :idea:
Kad padaš vidiš da tones,onda udaraš nisko,hinjski,jer nemaš šta izgubiti.A oni nemaju fakat više sta izgubiti.Oni su u totalnom rasulu,igraci im jedva cekaju kraj prvenstva.Mnogi od njih zele da pobjegnu glavom bez obzira,pa makar im klub ostao duzan bruku para.Cekaju i strijepe za licencu.I slijedeca sezona im je u pitanju i fin.i i u svakom drugom segmentu.Igracki kadar im se raspao ,a da prvenstvo nije ni pocelo.U totalnom im je klub kurcu.
U ovm podrucju je uvjek vladala ,zavist, ljubomara,nek komsiji crkne krava,treba ljude svatiti. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 maj 2014, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 maj 2014, 12:21

slika

:cool:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 12:26

zumba je napisao/la:Pretjerano vam je ovo oko parola,kao vi se nasli uvrijedjeni.Jeste,istina je da imamo igraca pravoslavne vjeroispovjesti i mi,ali zna se na koga se mislilo u onoj paroli.Na vaseg ubojitog Bilbiju.Znate i vi,i mi i citava BiH kakav je cetnik i sta je sve govorio nasim igracima u Banja Luci i kakve su stvari pisale na njegovom profilu,tipa ono nikad medju dzamije i tako to.Po meni je to pravi odraz cetnistva.Parola je na mjestu potpuno.Cudi me nikome ne smeta onaj zadnji dio,vi ste samo nijemi gledaoci :lol: :lol: :lol:
Nemanja Bilbija je KAPITEN REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE do 21 godine... ginuo u svakoj utakmici za reprezentaciju ove zemlje... vjerujem vasim igracima na riječ... u GLAM BLAMu :clap:
Kakav profil i kakve dzamije? o cemu vi pricate ? kakve mahaluše i mahalaštine majko mila..

sto se tice NIJEMIH GLEDALACA
Bordo prijatelji su NAVIJAČI sarajeva a jedan od istaknnutih clanova je i Kusturica.. covjek koji je pronasao investitora Vincenta Tana, dakle NAVIJAC (nijemi) je UPRAVI Sarajeva predlozio Tana kao idealnog investitora u FKS

nijemi navijaci sarajeva su 2009 (cini mi se) otjerali upravu na celu sa Baljkkom i slicnima...
nijemi navijaci sarajeva su zeljeli Husrefa na klupi i dobili ga

nijemi navijaci sarajeva ove godine imaju klub ODBLOKIRANIH RACUNA, imaju tim u kojem je svaki igrac plaćen u dan, imaju klub koji trazi lokaciju za graadnju FUDBALSKE AKADEMIJE po EVROPSKIM standardima
nijemi navijaci sarajeva imaju ekipu gdje se ugovori sa ODLICNIM igracima potpisuju na 2+ godina, gdje se skautiraju mladi igraci iz cijele BIH i dovode u FA Sarajevo
nijemi navijaci sarajeva ne razmisljaju da li ce im igrac otici iz kluba u zamjenu za oprost dugova ...
nijemi navijaci n moraju razmisljati da li ce klub dobiti licencu za evropu
nijemi navijaci ne moraju se brinuti hhoce li klub platiti 27 000 KM vodovodu (komsijaaaaa vodaaaaa)
nijemi navijaci ne moraju da se brinu za ljetni prelazni rok i egzodus igrackog kadra
nijemi navijac FKS ce u 6. mjesecu sljedece godine imati klub koji nece imati ni JEDNU MARKU dugovanja prema drzavi i uposlenicima....
nijemi navijaci imaju klub kojem su odblokirani racuni u bankama, prvi put u ko zna koliko godina...

A vi ostanite glasni i hrabri kad vam gospodar familije kaze da "Uzma kraci odmor" na pocetku sezone :rol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 maj 2014, 12:30

Ne vidim poentu ovjasnjavanja navijacima koji skandiraju "UBIJ, SRBINA". :kafa:
#divovi

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 maj 2014, 12:31

moustapha je napisao/la:Ne vidim poentu ovjasnjavanja navijacima koji skandiraju "UBIJ, SRBINA". :kafa:

tekbiranje , boja fesa boja dresa, bolje treci uz alaha nego prvi uz pomoc vlaha, znas sta mislim da je osnovni odgoj a bogami i logicno je da kad imas kamenja u dzepovima da sutis ...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 maj 2014, 12:34

Vidite da je dzaba objasnjavati.
#divovi

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 12:36

jug-onostalgicar je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Ne vidim poentu ovjasnjavanja navijacima koji skandiraju "UBIJ, SRBINA". :kafa:

tekbiranje , boja fesa boja dresa, bolje treci uz alaha nego prvi uz pomoc vlaha, znas sta mislim da je osnovni odgoj a bogami i logicno je da kad imas kamenja u dzepovima da sutis ...
a koju ste vi ono jucer pjevali :D jug je nasa.... :wave:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2014, 12:37

-Kad navijaci Sarajeva svate da ovde nije u pitanju NEMANJA BILBIJA vec da su u pitanju neke druge stvari, tad ce nam svima biti mnogo lakše.Do nedavno na tapeti je bio Tan-ublehaš,pa onada Dino -lopov, pa Petrovic -cetnik,Udba,pa Paja, i sad je na tapeti NEMANJA BILBIJA. - o ovim stvarima je vec pisao i BAHO.

-Ovo su zadnji trzaji,jer prozivanje na nacionalnoj bazi, moza ima privremeni ucinak,ali na kraju dođe sve na naplatu.Koliko god navijaci Zelje misle da su ovom parolom nesto isprovocirali igrace ili Upravu Sarajevo ,grdno su se prevarili,mnogo vece se štete naparavili svome klubu.
Mi se ne smijemo spuštati na njihov nivo,ovaj proces kluba je ne zadrziv ma koliko se neki trudili, da sve to zaustave.

-Sad se posvetiti kup utakmici u Zenici,a onda dolazi Evropa ,i lagano spremanje ekipe za naredno sezonu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 maj 2014, 12:41, ukupno mijenjano 2 puta.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 maj 2014, 12:41

rammstein je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:

a koju ste vi ono jucer pjevali :D jug je nasa.... :wave:
za tu pjesmu neman komentara, inace sam ateista pa mi je cijeli sistem vjere i stavljanja boga nepotreban
kamenje u džepovima rekao sam ti ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 maj 2014, 12:52

Parola ko parola. Međutim ovaj put nije bila ko parola, jadno, bijedno, rekao bih ne promišljeno napisana parola. Pročitah maloprije jedan tekst pa da bacim citat.
Dakle citiram:

"Iako su najčešće navijači najpozitivnija priča derbija, ovaj put, međutim, nije bilo tako. Navijači Željezničara su na jučerašnjem susretu izvisili transparent sa natpisom ‘’Po terenu vam trče četnici, svog kluba niste vlasnici, vi ste samo nijemi gledaoci’’, te su na taj način bacilji mrlju na jedan od najboljih derbija posljednjih godina.

Bez da komentarišemo druge dvije konstatacije iz transparenta, koje su i same podložne analizi (koja je to druga svrha navijača nego da gledaju utakmice i bodre svoj tim?), prva konstatacija je u najmanju ruku interesantna, uzme li se u obzir da je Željezničar klub koji je uprkos brojnim ratnim stradanjima ponosno zadržao multikulturalnu i multietničku orijentaciju, a sada njegovi navijači sebi daju za pravo da lijepe etikete drugima.

‘’Četnicima’’ i sličnim parolama prije svega nije mjesto na stadionu, ali kada se već jedna takva poruka našla na tribinama Grbavice, pitanje je kako su se osjećali svi igrači srpske nacionalnosti, koji nose ili su nosili dres Željezničara. Da li su i oni ‘’četnici’’ ili Manijaci imaju metodologiju kojom mogu procijeniti ko je to ‘’četnik’’, a ko je samo Srbin? Da li su četnici samo oni igrači srpske nacionalnosti koji potpišu ugovor sa gradskim rivalima?

Navijači Željezničara su svojim jučerašnjim ispadom ponovo bez ikakve potrebe uveli politiku u fudbal i svima onima koji ne vole multietničku Bosnu i Hercegovinu nabacili loptu na volej, a svojom nepromišljenošću ideji multietničkog Sarajeva su uspjeli zadati još jedan udarac.
"

Skidam kapu čovjeku koji je napisao ovaj tekst, i svi oni koji imaju imalo mozga misle isto !!!
U novi boj ...

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 12:53

rammstein je napisao/la::bow: lijepo, lijepoooooo :D iza brda se svasta valja :D nnekaa mashalaa da i ljeto dođe :angel:

sto se tice tekme, laganni cemo da uzmemo danas a u srijedu kup zavrsavamo posao u Zenici!!!
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIM...... :opaopa:
Kao sto je najavio barselonfan ili ti ramstajn lagano se pobjedilo, a sad KUP poderati. Onda se vratiti na gore njegove postove i koja je to kontradiktornost ?

Sad postavljamo jedno vrlo ozbiljno pitanje, da li je ovaj lik normalan ?? :(

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 maj 2014, 12:55

hz033 je napisao/la:Parola ko parola. Međutim ovaj put nije bila ko parola, jadno, bijedno, rekao bih ne promišljeno napisana parola. Pročitah maloprije jedan tekst pa da bacim citat.
Dakle citiram:

"Iako su najčešće navijači najpozitivnija priča derbija, ovaj put, međutim, nije bilo tako. Navijači Željezničara su na jučerašnjem susretu izvisili transparent sa natpisom ‘’Po terenu vam trče četnici, svog kluba niste vlasnici, vi ste samo nijemi gledaoci’’, te su na taj način bacilji mrlju na jedan od najboljih derbija posljednjih godina.

Bez da komentarišemo druge dvije konstatacije iz transparenta, koje su i same podložne analizi (koja je to druga svrha navijača nego da gledaju utakmice i bodre svoj tim?), prva konstatacija je u najmanju ruku interesantna, uzme li se u obzir da je Željezničar klub koji je uprkos brojnim ratnim stradanjima ponosno zadržao multikulturalnu i multietničku orijentaciju, a sada njegovi navijači sebi daju za pravo da lijepe etikete drugima.

‘’Četnicima’’ i sličnim parolama prije svega nije mjesto na stadionu, ali kada se već jedna takva poruka našla na tribinama Grbavice, pitanje je kako su se osjećali svi igrači srpske nacionalnosti, koji nose ili su nosili dres Željezničara. Da li su i oni ‘’četnici’’ ili Manijaci imaju metodologiju kojom mogu procijeniti ko je to ‘’četnik’’, a ko je samo Srbin? Da li su četnici samo oni igrači srpske nacionalnosti koji potpišu ugovor sa gradskim rivalima?

Navijači Željezničara su svojim jučerašnjim ispadom ponovo bez ikakve potrebe uveli politiku u fudbal i svima onima koji ne vole multietničku Bosnu i Hercegovinu nabacili loptu na volej, a svojom nepromišljenošću ideji multietničkog Sarajeva su uspjeli zadati još jedan udarac.
"

Skidam kapu čovjeku koji je napisao ovaj tekst, i svi oni koji imaju imalo mozga misle isto !!!

text stoji, ali mislim da je trebao biti napisan ranije, recimo kad se deralo boja fesa boja dresa itd itd, nisam ljubitelj placenickih tekstova, bili oni na mjestu ili ne

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 21 gost.