Safet Sušić - Pape

Bassha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Bassha » 05 maj 2014, 12:09

BigBigBang je napisao/la:Kakav je korumpirani mamlaz ovaj Safet Susic, poveo je bratica kloca svjetske klase hebo mu on pleme.

Jedva cekam da ovaj trenerski mentol i spodoba ode sa klupe.
Vodi njega i Vrsajevica da ih upozna sa Messiem :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 maj 2014, 12:10

baltazar1 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:al mu se mora spocitati Murinjovski dodir i manir...jednim potezom je ubio svu euforiju pred SP i sklonio sav pritisak sa igraca na sebe :mrgreen:

kad njeg boli q, sto bi se ja sikirao..i onak nije bitno hocel te Iran nakantat vec da agencija zaradi :D

tacno jbt koja konjina, prvi put ides na sp, treba sve da gori i dodje ovakva budala sjebe ljudima sve hahaha
komšija moj, meni nikakav ali baš nikakav spisak ne može ubiti euforiju pred SP...imam osjećaj da neki kontaju da nije pozvao Sušića a da jeste npr. Zeca ili Zahirovića da kontaju da bi u tom slučaju bili svjetski prvaci

kamo sreće da nama ovih 12-13 ili koliko već glavnih igrača budu zdravi i spremni
To je citava sustina. Raspravljamo se oko likova koji ce u najboljem slucaju sjediti na klupi i dobijati minute na kapaljku. jedini evidentan problem je nedostatak klasicnih napadaca, a i to je problem samo u slucaju povrede ili kartona Vede odnosno Dzeke. Previse mi peglamo oko nebitnih stvari... Stoji to da Tino nije zasluzio da ide, da je trebao Prcic itd, ali to su igraci koji ce slabo vidjeti minuta na SP...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 12:10

Znači, ne gine mi bojkot svjetskog prvenstva. Hvala ti Pap(čino).

Gdje je virtual i calcio?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 05 maj 2014, 12:10

ibricic zbog mira u kuci (iako nije ispunio uslov redovnog igranja) + igra u klubu koji se bori za opstanak
tino susic zbog mira u kuci (iako nije ispunio uslov redovnog igranja) + igra u klubu kojeg svi u hnl razbijaju
visca (iako redovno igra i ispunjava uslov) + igra u 2 turskoj ligi

stilic ne ide (iako igra redovno) + igra u poljskom klubu koji se bori za vrh
prcic ne ide (iako je mladji od ibricica i susica i igra redovno) + igra u francuskoj ligi i opstanak izvjestan
zec ne ide (iako igra redovno i zabija) + u turskoj ligi u klubu sa sredine tabele

iako prcic u ovoj sezoni igra zadnjeg veznog - za njega mjesta nema jer ima pjanica i misimovica (al treba ibricic koji ne igra i to u klubu koji se bori za opstanak) + susic je prednji vezni (ali ce na silu igrati zadnjeg veznog samo da ima mjesta za njega a i on igra samo kad je suncano izgleda)...prcicu je mana sto igra u slabom francuskom klubu koji se bori za opstanak, a to sto ibricic igra u klubu koji se u turskoj ligi bori za opstanak nikom nista, kao iz za zeca koji igra u turskoj ligi za razliku od visce koji igra u 2 turskoj ligi...

kontradiktoran si pape!
nema dalje!!!

od mjeseca novembra nije se poradilo na rjesavanju papira arslanagicu i dilaveru???
sjajnoooo

moj spisak od 24 igraca bi izgledao ovako (jer da se pika Papetova = mogu igrati samo oni koji igraju u svojim klubovima):

Begovic - Fejzic - Sehic (golmani = 3)
Spahic - Bicakcic - Arslanagic - Zukanovic - Vranjes (odbrana = 5)
Mujdza - Dilaver - Kolasinac - Salihovic (bekovi = 4)
Medunjanin - Besic - Hadzic - Prcic (zadnji vezni = 4)
Pjanic - Misimovic - Stilic (prednji vezni = 3)
Lulic - Hajrovic (krila = 2)
Dzeko - Ibisevic - Zec (napadaci = 3)

Za mene je ovo jedini pravi i najjaci sastav koji imamo i koji zasluzuje da bude u brazilu!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 maj 2014, 12:11

"Prcić igra dobro trenutno u svom klubu i sigurno je da će nam mnogo koristiti u reprezentaciji u budućnosti. Međutim on je davao neke izjave koje nije treba, a nakon toga nisam vidio da se pokajao zbog toga. U budućnosti će biti jako važan igrač za reprezentaciju, ali nam za Brazil nije bio potreban," rekao je Sušić.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 maj 2014, 12:11

Ljudi, nije vrijeme da sad ovoliko negodujemo. Ni ja nisam zadovoljan spiskom igraca u globalu, vjerujem da nije niko, al' sad treba dizati atmosferu u i oko tima. To je primarni cilj, nakon svega kroz sta smo prosli u zadnja dva mjeseca. Sunjic, Susic, Ibricic, Hadzic vjerovatno nece ni krociti na teren u Brazilu. Cinjenica je da bi nam neki drugi igraci koji su se trebali naci na spisku umjesto njih mogli biti od koristi, ali gotovo je to sad, ne mozemo nista promijeniti, niti smo to ikad mogli.

Samo molim Boga da svi pozvani ostanu zdravi do Mundijala i uz zdravu atmosferu u ekipi, ubijedjen sam da mozemo proci u drugi krug!

NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 12:12

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 maj 2014, 12:14

DeeWa je napisao/la:@soxx
varaju te oci nazalost. Presao je iz odbrane u veznjake pa te je mozda to zbunilo xd
Sad sam primjetio. Gledao sam samo odbrambene detaljno al sam vidio viscu kao napadaca reko i avdija je makar golman ako nista. Kad tako i bi, u vezi covjek.

Dobro je u mujdza je na spisku, pola spiska sam fulao. Kafa me razbudjuje.

Znaci 1 otpada od ovih rekoste?

Nek to bude il Susic il Hadzic.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 maj 2014, 12:15

Do neki dan ste pljuvali po Zahi, nema sta niste pisali a sad kao branite ga!!! Licemjernosti nigdje kraja, fuj, sram i stid vas bilo

Zao mi je Zahe ali ono bas pravo (uvujek sam ga gotivio i branijo), ali covjek zadnje godine nije igro skoro pa nikako i samim tim je sebe izbacio iz kombinacija.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 12:15

Kakav debil od trenera , napravi lik cirkus od reprezentacije :twisted:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 12:15

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 05 maj 2014, 12:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 maj 2014, 12:16

1988risha je napisao/la::rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Na iduće pitanje, tvrdi li još uvijek da je Sušić zadnji vezni, Sušić stariji smješkao se pola minute i odgovorio: "A šta da ti kažem?"

"Ovo su naši najbolji igrači po mom mišljenju. Tino igra sve utakmice i među 24 je najbolja", ozbiljno je dodao Sušić.

Izbornik je rekao kako je na jučerašnjem sarajevskom derbiju vidio puno zanimljivih igrača, ali da nije mogao nikoga od njih uvrstiti na popis jer bi tako morao prekrižiti neke od igrača sa spiska.

Upadljivo je kako Sušić na SP vodi samo dva napadača, Ibiševića i Džeku.

"I nisam imao nekog izbora, iako Ermin Zec dobro igra, ali eto, nisam ga pozvao, jer ćemo mi morati igrati s jednom špicom, ali tu je i Ibričić koji je napadač."

Sušić je poručio kako Iran i Nigerija nemaju bolje igrače od njegovih (u skupini je još i Argentina) i kako se nada da BiH može proći grupu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 maj 2014, 12:16

Ma Mamu ti SUšiću sve sto se desilo smo nagovjestavali samo nismo mogli vjerovati da si toliko licemjeran..Zec,Prcić

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 maj 2014, 12:17

Hajd dva napadaca sto vodi, al brate bolje da nikog nije pozvo nego ovog svog bratica, kad vidim koga je sve mogo pozvat okrece mi se stomak, al pozitivno je to sto je pozvo Besica i nije mi jasno onda sto je pozvo ovog Hadzica, eto ako ces vec zvat Susica mladjeg nemoj zvat Hadjica zovni Prcica il Stilica, i ovo sa Rahimicem je cirkusijada, ovako isto je bilo sa Srbijom pred SP 2006 i onda fijasko upravo od Argentine

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 05 maj 2014, 12:17

ma nema **** da se ovo ne odrazi na timski duh nase repke :thumbdown:
pa taj mali nema mjesta ni u hajduku koji je slabiji od sarajeva

igrači koji su trebali dobiti poziv muslimović, zec i ovaj mali sanjin
Zadnja izmjena: karajlo, dana/u 05 maj 2014, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 05 maj 2014, 12:17

Bitno je ucestvovati :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 maj 2014, 12:17

TMovac je napisao/la:Pape je imao i boljih rješenja: Gdje su Stevanović, Zahirović, Štilić, Cocalić...

Odluka selektora Safet Sušića da na spisak Zmajeva, putnika za Brazil, uvrsti Tina Sušića, igrača Hajduka, i sina svog brata Seada, izazvala je negativne reakcije u domaćoj sportskoj javnosti. Nije Pape trebao zvati veznjaka Bilih jer u ovom trenutku, objektivno, ima barem pet boljih igrača koji bi u reprezentaciji mogli nešto i odigrati, a ne samo slikati se i pripremati za ozbiljniji transfer.

Selektor u Brazil neće voditi Semira Štilića, Miroslava Stevanovića, Adnana Zahirovića, Edina Cocalića... Mogli bismo nabrajati još, mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...

Sušić mlađi odigrao je poluvrijeme protiv Egipta u onom nesretnom porazu ne pokazavši ništa posebno, kao uostalom i ostatak tima. Njegova preporuka su navodni dobri nastupi u osrednjem splitskom timu koji nije ništa bolji od većine bosanskohercegovačkih premijerligaša, a oni u Brazilu izuzev golmana Asmira Avdukića, neće imati svoje predstavnike.

Mjesto se, pak, moralo pronaći i za Senijada Ibričića. Njegova je karta za Brazil valjda rezervisana dan nakon utakmice s Egiptom. Zbog koga i zbog čega, znamo svi.
Nekako je najčudnije što na listi igrača nema Miroslava Stevanovića i Adnana Zahirovića jer oni su dugo sa selektorom živjeli ''u ljubavi''. Posebno se to odnosi na bivšeg fudbalera Čelika jer on u dresu s državnim grbom nije odigrao loš meč. Oni će priliku za mundijalske nastupe čekati u nekakvim drugim, za njih boljim vremenima. Jer, mjesto za Sušića mlađeg moralo se pronaći, na ovaj ili onaj način.

I na kraju nešto dobro. Stručni štab našeg nacionalnog tima u Brazilu će pojačati Elvir Rahimić. On će kao neka vrsta savjetnika boraviti sa Zmajevima. Kad već Papetu ne treba u ekipi, dobro je imati ga uz tim.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: COCALIC?????? :rol: :rol: :rol: :rol:

DOBAR OVAJ NASLOV, odma nemoram dalje citati!!!!!
(haj za Stevu i Zahu nekako i razumjem, ali ova dva druga nisu bili nikad u nekim kombinacijama)!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 maj 2014, 12:18

**** ne vjerujem :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 maj 2014, 12:18

phily je napisao/la:
"Prcić igra dobro trenutno u svom klubu i sigurno je da će nam mnogo koristiti u reprezentaciji u budućnosti. Međutim on je davao neke izjave koje nije treba, a nakon toga nisam vidio da se pokajao zbog toga. U budućnosti će biti jako važan igrač za reprezentaciju, ali nam za Brazil nije bio potreban," rekao je Sušić.
Stice se utisak da ga je Pape ipak i htio pozvati nakon ovih zadnjih utakmica, ali nije "mogao" nakon onih izjava Sanjina i njegovog oca. To je nagovjestio bio i Jagodic... Steta za momka, on je fakat trebao biti na spisku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 12:19

Ne mogu da vjerujem da planira povesti one panjeve iz Hajduka :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.