Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 05 maj 2014, 12:31

bhsport je napisao/la:Sta je tu je. Pape je tvrdoglav ko mazga. Treba mu pruziti podrsku na SP, a nakon toga okrenuti se nekom novom.
Treba promjena.

Drago mi je zbog Besica, ostalo je ocekivano.
To je to jarane. Sada navijati pa sta Bog da.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 12:31

Adi_Zepce je napisao/la:Dati mu podrsku i odmah nogu nakon SP...Cuj Tino zasluzio poziv a momak sjedi na klupi u Hajduku ili ovaj Anel Hadzic? :oops:
J.ebi me, Vlado Lučić da se spremi mjesec dana bio bi bolji :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 12:32

**** SP i nerviranja zbog tinceka, avdije, hadžića, sunjića i ibrage.

Samo bojkot.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2014, 12:33

1988risha je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Dati mu podrsku i odmah nogu nakon SP...Cuj Tino zasluzio poziv a momak sjedi na klupi u Hajduku ili ovaj Anel Hadzic? :oops:
J.ebi me, Vlado Lučić da se spremi mjesec dana bio bi bolji :D
Slazem se, barem je fizicki jaci :lol:
I jos imbecil kaze da je Tino među nasa 24 najbolja igraca :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 05 maj 2014, 12:34

Ma dobar spisak za SP, ne znam sta se nervirate toliko, pa ni prcic, rahimic ili zahirovic ne bi igrali ni jedne utakmice tako nece ni susic a ni hadzic igrati... Zna se ko je za prve postave a ko nije.
Neki izjavljuju "da bog da izgubili svaku utakmicu", e to ne mogu razumjeti.
I jedino se zbog toga nerviram! :evil:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 maj 2014, 12:34

MaksuzBaksuz je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Pape je imao i boljih rješenja: Gdje su Stevanović, Zahirović, Štilić, Cocalić...

Odluka selektora Safet Sušića da na spisak Zmajeva, putnika za Brazil, uvrsti Tina Sušića, igrača Hajduka, i sina svog brata Seada, izazvala je negativne reakcije u domaćoj sportskoj javnosti. Nije Pape trebao zvati veznjaka Bilih jer u ovom trenutku, objektivno, ima barem pet boljih igrača koji bi u reprezentaciji mogli nešto i odigrati, a ne samo slikati se i pripremati za ozbiljniji transfer.

Selektor u Brazil neće voditi Semira Štilića, Miroslava Stevanovića, Adnana Zahirovića, Edina Cocalića... Mogli bismo nabrajati još, mogli bismo se zapitati zašto iz Zrinjskog, našeg najboljeg tima i prvaka države, makar kao neku vrstu nagrade, nije pozvao baš nikoga...

Sušić mlađi odigrao je poluvrijeme protiv Egipta u onom nesretnom porazu ne pokazavši ništa posebno, kao uostalom i ostatak tima. Njegova preporuka su navodni dobri nastupi u osrednjem splitskom timu koji nije ništa bolji od većine bosanskohercegovačkih premijerligaša, a oni u Brazilu izuzev golmana Asmira Avdukića, neće imati svoje predstavnike.

Mjesto se, pak, moralo pronaći i za Senijada Ibričića. Njegova je karta za Brazil valjda rezervisana dan nakon utakmice s Egiptom. Zbog koga i zbog čega, znamo svi.
Nekako je najčudnije što na listi igrača nema Miroslava Stevanovića i Adnana Zahirovića jer oni su dugo sa selektorom živjeli ''u ljubavi''. Posebno se to odnosi na bivšeg fudbalera Čelika jer on u dresu s državnim grbom nije odigrao loš meč. Oni će priliku za mundijalske nastupe čekati u nekakvim drugim, za njih boljim vremenima. Jer, mjesto za Sušića mlađeg moralo se pronaći, na ovaj ili onaj način.

I na kraju nešto dobro. Stručni štab našeg nacionalnog tima u Brazilu će pojačati Elvir Rahimić. On će kao neka vrsta savjetnika boraviti sa Zmajevima. Kad već Papetu ne treba u ekipi, dobro je imati ga uz tim.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: COCALIC?????? :rol: :rol: :rol: :rol:

DOBAR OVAJ NASLOV, odma nemoram dalje citati!!!!!
(haj za Stevu i Zahu nekako i razumjem, ali ova dva druga nisu bili nikad u nekim kombinacijama)!!
Sta fali Coci matere ti? Garantujem ti da je bolji igrac i od Tinki Winkija i od Hadzica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 maj 2014, 12:34

Imam jednu opkladu za pljuvace.

Ako prodjemo dalje svi trajno brisete nalog sa foruma ,u slucaju da ne prodjemo ja brisem nalog.

Bujrum :kafa:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 maj 2014, 12:34

DonCorleone je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Sta je tu je. Pape je tvrdoglav ko mazga. Treba mu pruziti podrsku na SP, a nakon toga okrenuti se nekom novom.
Treba promjena.

Drago mi je zbog Besica, ostalo je ocekivano.
To je to jarane. Sada navijati pa sta Bog da.
A sta ako napravimo dobar rezultat? Neposteno je Papeta kriviti za neuspjehe, a ne dati mu zasluge za uspjeh, zar ne?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 12:35

Prde Mahmut, ne moze se dahnut...
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 maj 2014, 12:35

safet bi vam mogao uništiti reprezentaciju. drag mi je hajduk, ali sven je daleko od igrača za nastup na svjetskom prvenstvu. ovo će vjerojatno rezultirati razdorom u svlačionici. mislim da bi osim trebao reagirati..

ukoliko sušić bude i dalje gurao neke igrače koji nisu ničim zaslužili odlazak u brazil to će jamačno narušiti atmosferu u svlačionici. uz takvu izbornikovu bahatost bošnjacima se ne piše dobro.

dramatičan pad štimčeve hrvatske dogodio se s pozivanjem sammira na službenu utakmicu protiv škotske u zagrebu. jednostavno me nitko ne može uvjeriti kako se od strane dijela reprezentativaca tada počeo događati tihi bojkot. i to bi sušiću trebao biti primjer. naravno, ako mu je uopće stalo.

BIH jedva skrpala 2 napadaca s tim da jedan ima 10 minuta odigranih u 2014 godini

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 maj 2014, 12:36

kokakolas je napisao/la:Begovic
Mujdza Bicakcic Spahic Kolasinac
Besic Salihovic
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko

Sad sa vas vidim...
Ovako bih i ja volio vidjeti, samo sto Hajrovica i Besica maksimalno treba uigrati sa ekipom. Prvi se pola godine "trazio" u Turskoj, a drugi odavno nije bio pozivan. I klupa je u ovom slucaju poprilicno jaka (Vedo, Miske, Medunjanin, Višća, Zukanović, Vranješ...). S Irancima bih, recimo, volio da pocne sa dva napadaca, pa kud puklo. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2014, 12:38

Ma dobro je ovo kako je moglo biti, da je još Zahirović tu, spisak bi bio perfektan i sa Tinom, ovako postoji strah da ovaj trol stavi Tina na zadnjeg veznog hahhahahahahhahah

inače

Beg,Mujdža,Bičo,Spaha,Kola,Bešić,Salihović,Pjanić,Lulić,Hajrović,Džeko pozitivan rezultat protiv Argentine, samo dati prave zadatke igračima :bih: i moliti boga da ovi glavni budu zdravi :bih:

a baš bi volio čuti ove što im je obraz guzica, tipa Eleganta,calcio, Hendersona i sl. šta vele za malog Sušića, imaju li opravdanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 maj 2014, 12:39

smijesno :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 05 maj 2014, 12:39

1988risha je napisao/la:O kakvom otpadanju igrača vi pišete :D Po Fifinim pravilima dozvoljeno je 23 igrača voditi na SP...

Na spisku selektora Safeta Sušića nalaze se 24 igrača s tim da većih iznenađenja u Papetovom odabiru nije bilo. U Brazil će putovati svi igrači koji su na spisku. :rol: :rol: :rol: :rol: Ipak idu 24 :rol:
23 is not equal 24

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 maj 2014, 12:39

Ovdje se mora napomenuti da su svi zadovoljeni DZeko i SPahic jer su dobili svog jarana,Sušić jer sad bez problema moze igrati nećak ko veli ja sam vama popustio eh i vi cete meni,a javnost je dobila Muhameda Besica..
Da cirkus bude veci svjedoci to sto je na spisku Vrsajevic prebacen u vezni red kako bi izgledalo sto manje defanzivaca na spisku,a ima ih bogme 10tak sa Hadzicem i Besicem..
Sramotno je ignoriranje Zeca i Prcića :clap:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 maj 2014, 12:40

salihovica ni pod razno u prvu ,kakav on ,najgori u repci u zadnje vrijeme
svi izbacuju medunjanina iz prve ,taj ti nece biti na klupi ni jednu utakmicu ,on je vazan kotac u ovoj repci ;)
a ako se nadate da ce miske biti na klupi i to dzaba :D ,pepe ne smije njega staviti na klupu da je nezz sta ,on se boji misketa :mrgreen:

----------------- begovic -------------------

------ mujdza-- bicakcic-- spaha-- kolasinac -----

------------besic ---- medunjanin --------------

------ pjanic ------------------ lulic--------
--------------------miske------------------

------------------- dzeko ---------------------

protiv argentine
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 12:41

zgembo89 je napisao/la:Ovdje se mora napomenuti da su svi zadovoljeni DZeko i SPahic jer su dobili svog jarana,Sušić jer sad bez problema moze igrati nećak ko veli ja sam vama popustio eh i vi cete meni,a javnost je dobila Muhameda Besica..
Da cirkus bude veci svjedoci to sto je na spisku Vrsajevic prebacen u vezni red kako bi izgledalo sto manje defanzivaca na spisku,a ima ih bogme 10tak sa Hadzicem i Besicem..
Sramotno je ignoriranje Zeca i Prcića :clap:
Avdija 4 golman :njanjanja: :facepalm:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 maj 2014, 12:41

Sta ste se toliko nalozili na spisak,sad kukate zbog Tina, koji tu samo zbog broja.Avdija vam bio nocna mora,eto nema ga na spisku.Dizali ste Besica kao da je Maskerano,eto pozvan je :-) Moja jedina zamjerka je treci napadac,al ako ce pocinjati sa jednim napadacem onda nam on ni ne treba.Prema tome pustite ga da vidimo sta ce biti ako bude potop na SP oplest cemo ga svi i to je to

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2014, 12:41

da je pozvao stevanovica ,cocalica,prcica,zahirovica e onda bi neki rekli vidi nema besica ,sunjica ,zeca ,itd znaci kod nas je tako uvijek ista prica sto nije ovaj sto je ovaj itd .što se mene tice spisak je sasvim ok :thumbup: SRETNO ZMAJEVI :clap:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 12:41

Braveheart23 je napisao/la:Ma dobar spisak za SP, ne znam sta se nervirate toliko, pa ni prcic, rahimic ili zahirovic ne bi igrali ni jedne utakmice tako nece ni susic a ni hadzic igrati... Zna se ko je za prve postave a ko nije.
Neki izjavljuju "da bog da izgubili svaku utakmicu", e to ne mogu razumjeti.
I jedino se zbog toga nerviram! :evil:

Pa u slučaju da se nedo Bog neko iz prve postave povrijedi, treba imati koliko-toliko kvalitetne alternative. A Sušić, Vršajević, Sunjić, Ibričić i Hadžić to nisu. Prcić ne treba ni komentirati, momak je jednostavno mnogo bolji od prethodno navedenih. Zahirović je u reprezentaciji već dugo vremena i nikada nije loše odigrao. Zahirović i Prcić bi i klupu bolje pogrijali nego Avdija i co.

Bolje bi bilo da je umjesto Avdije, Tina i Hadžica pozvao tri igrača iz naše lige, koja nije ništa lošija od HNL. Tako bi i naši klubovi nešto zaradili i ta sredstva bi im bila od ogromne važnosti za poboljšanje i klubova a i Premijer lige. Bolje novac u našu državu nego u Hrvatsku.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.