Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
'ajde barem je eto besic na spisku i svaka mu cast na tome! ali morao je us.rati sve s pozivom tinkyu, ovaj susic stvarno vise nije jasan.. nema vise dvojbe da je nepotizam u pitanju ovdje, steta mislio sam stvarno da nece doci do ovoga ali eto sta je tu je..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- legenda reala
- Kontakt:
Safete ko boga te molim
dođi pameti, nemoj se zajebavati, ne dozvoli da se dušmani iz susjedstva koji nam glume lažne prijatelje naslađuju, majku li im jbem 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sigurnoable
- Kontakt:
Sramota Sušiću, pa majku mu ti si makar bio igrač i možda znaš šta znači učiniti nepravdu igraču. Po čemu je to Susic zaslužio poziv a jedan Prcic nije. Jedan Prcic igrač kola Francuske lige dok Susic ne moze ni u prvu postavu ni Hajduka a da ne govorim o igraču kola HNL-A. Skontao je Susic da se sa nama Bosancima moze lako pa sto i on ne bi. Pujjjj ne znam sta da je Prcic uradio ili izjavio za ovakvim igračima trebamo trčati jer mi nismo država od 50 mil. stanovnika pa da imamo svaki dan novog talenta koji izroni i dok se budemo se tako ponašali izgubit ćemo mi jos Ibrahimovića, Dzeka, Pjanica
....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- donniedarko
- Kontakt:
esi mi dobar?legenda reala je napisao/la:Safete ko boga te molim![]()
dođi pameti, nemoj se zajebavati, ne dozvoli da se dušmani iz susjedstva koji nam glume lažne prijatelje naslađuju, majku li im jbem
NAPRIJED NARODE!
Stvarno nisam vjerovao da mi Sušić može pokvariti Mundijal koji toliko željno očekujem,ali uspio je.Svaka ti čast Pape treba imati hrabrost ovo uraditi,pozvati nećaka,Hadžića,pa može se reći Vršajevića i Šunjića,ali one se nekako i mogu provući.Šta čovjek uradi još sebi ne mogu doći...I onda je čudno kad Prcić ono uradi,kako neće ??
Pandžu se ne zove koji uvijek daje 100% i nikad nije zakazao,Zahirovića koji je i ovakav bolji od nabrojanih,Zec koji je u fantastičnoj formi,Prcić
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Pandžu se ne zove koji uvijek daje 100% i nikad nije zakazao,Zahirovića koji je i ovakav bolji od nabrojanih,Zec koji je u fantastičnoj formi,Prcić
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
- BeyKopites
- Kontakt:
Koji su balegari ovi sa --- SPAM ---. Stid me njihove gluposti 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- legenda reala
- Kontakt:
Naravno da jesam, bagra nas samo voli kad smo donji, čim dođemo blizu njihovog nivoa onda smo glupi Bosanci i ide ismijavanje svega našegZeman je napisao/la:esi mi dobar?legenda reala je napisao/la:Safete ko boga te molim![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Sv: Safet Sušić - Pape
Opet pitam: zasto je pozvao 24 igraca? Zna li ovaj covjek da idu 23????
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misliš da su Avdukić, Zukanović, Vršajević, Sušić, Hadžić, Višća i Bešić bolji od igrača koje sam naveo?pinoglavi je napisao/la:Pauleta je napisao/la:
-Cican Stanković (21 god, Groding) prvi golman četvrtoplasirane momčadi austrijskog prvenstva na ljeto prelazi u redove bečke Austrie.
-Gordan Bunoza (26 god, Wisla Krakov) stoper velikog poljskog kluba koji ove sezone igra na visokoj razini
- Daniel Pavlović (26 god, Grasshoppers) lijevi bek drugoplasirane momčadi švicarskog prvenstva. Po mnogima idealna zamjena za Seada Kolašinca
-Veroljub Salatić (28 god, Grasshoppers) naj bolji zadnji vezni švicarskog prvenstva, prekaljeni rutiner i istinska klasa. Očito je ime problem
-Mario Vrančić (24 god, Paderborn) jedan od naj boljih igrača 2. Bundes lige. Također zadnji vezni. Od sljedeće sezone u 1. Bundesligi
-Miroslav Radović (30 god, Legia Varšava) iskusni napadač poljskog prvaka. U 8 utakmica ove polusezone zabio je 7 golova. Unatoč tome, Safet vodi u Brazil samo dva napadača.
-Milan Đurić (23 god, Cittadella) 1,98 cm visoki napadač je ove sezone 22 puta nastupio u Seriji B.
Golman nam ne treba,osim ako nam se prva dva golmana ne povrijede.
Stoper nam ne treba,osim ako se povrijede trojica od standardnih stopera (Spahić,Bičakčić,Vranješ,Zukanović),ustalom izgleda da nisu upoznat da stoperima treba nekoliko utakmica da se naviknu igrati zajedno tako je će možda i bolje funkcionisati Šunjić sa Spahićem,jer se već znaju,nego ovaj tvoj
Već imamo problem sa trojicom na lijevoj strani,ne znamo gdje ćemo s njima,ti bi još jednog za zamjene.
Salatić bi nam mogo godit,al nakon onih prijašnjih izjava,takvi ko ti bi govorili vidi papeta koga zove,jest da meni ne bi smetalo
Za Vrančića se takodje dijelom slažem,al opet pozvo je Bešića i imamo i drugih koji bi mogu igrat def. veznog,još eto neko napisa da nema sredjene papire
Gubimo 1:0 protiv Argentine,80a min.,na klupi Ibišević i Radović,koga bi ubacio ? Ili po tebi treba u prvoj igrat ?
Pročitaj red gore.
Izvaljuješ se džaba,stvarno je presmješno što si naveo ove igrače,pravite messije od prosječnih igrača samo zato jer vam selektor smeta.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Samo zbog debila sa indexa i ovih susjeda drago mi je sto je Pape pozvao Susica.
1946
Re: Sv: Safet Sušić - Pape
radi mujdze ,ne zna se hocel biti spreman za igru ,ako bude spreman jedan ce otpast i vratice se kuciCartman je napisao/la:Opet pitam: zasto je pozvao 24 igraca? Zna li ovaj covjek da idu 23????
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Onako, recimo, ocekivan spisak. Sve do jutros sam se nadao da Safet nece ponoviti gresku i staviti Tina na spisak za Brazil.
Isto to sam se nadao i za Senijada. On sam je rekao da nece pozivati igrace koji ne igraju redovno.
Sada pricati o Salaticu je, u najmanju ruku, smijesno. Zahirovica nesto i ne gotivim, ali mislim da je greska ne pozvati ga. Ako nista drugo, uvijek je bar solidno odigrao, pa ma koliko malo igrao u klubu.
Jednostavno, nije isti kriterij za sve, ako ne zove Zahirovica, NIJE SMIO zvati ni Ibricica. I to je sustina.
U HNL-u igra nas dragulj, Tino Susic. Pobogu Safete, pa Miske je okretniji od tog covjeka(igraca, nazovimo ga tako).
Razocaran sam, i definitivno je pogubio konce i mislim da tjera neki svoj inat.
Onako balkanski, hajmo se malo prosetati po Brazilu, jer, vec do sada smo ostvarili najveci uspjeh.
Bojim se da nam se ne ponovi, recimo, Jugoslavija i onih 6-1 sa Argentinom ili nesto slicno.
Da se razumijemo, volio bih da prodjemo grupu, ali...
MORAO je zvati Ermina Zeca, morao je zvati Zorana Kvržića. Prcić i nije zreo za reprezentacije, tako da...
Ali Zeko i Zoka su zasluzili poziv.
Isto to sam se nadao i za Senijada. On sam je rekao da nece pozivati igrace koji ne igraju redovno.
Sada pricati o Salaticu je, u najmanju ruku, smijesno. Zahirovica nesto i ne gotivim, ali mislim da je greska ne pozvati ga. Ako nista drugo, uvijek je bar solidno odigrao, pa ma koliko malo igrao u klubu.
Jednostavno, nije isti kriterij za sve, ako ne zove Zahirovica, NIJE SMIO zvati ni Ibricica. I to je sustina.
U HNL-u igra nas dragulj, Tino Susic. Pobogu Safete, pa Miske je okretniji od tog covjeka(igraca, nazovimo ga tako).
Razocaran sam, i definitivno je pogubio konce i mislim da tjera neki svoj inat.
Onako balkanski, hajmo se malo prosetati po Brazilu, jer, vec do sada smo ostvarili najveci uspjeh.
Bojim se da nam se ne ponovi, recimo, Jugoslavija i onih 6-1 sa Argentinom ili nesto slicno.
Da se razumijemo, volio bih da prodjemo grupu, ali...
MORAO je zvati Ermina Zeca, morao je zvati Zorana Kvržića. Prcić i nije zreo za reprezentacije, tako da...
Ali Zeko i Zoka su zasluzili poziv.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
damirdamic72
- Kontakt:
Vrsajevic,Susic,Ibricic i Fejzic nikad nigdje ne bi zaigrali da ima i malo pravde na svijetu.
Zukanovic,Medunjanin,Besic i Visca jedva za klupe.
Miske i Ibisevic van svake ozbiljne forme kao i Mujdza i Vranješ.
Dzeko i Spaha obdareni Poslaničkim kompleksom,samo sto ne ocekuju da im se klanja.
sve u svemu imamao 6-7 solidnih igrača.da Bog da ista da napravimo na SP!!!!
Zukanovic,Medunjanin,Besic i Visca jedva za klupe.
Miske i Ibisevic van svake ozbiljne forme kao i Mujdza i Vranješ.
Dzeko i Spaha obdareni Poslaničkim kompleksom,samo sto ne ocekuju da im se klanja.
sve u svemu imamao 6-7 solidnih igrača.da Bog da ista da napravimo na SP!!!!
Pauleta je napisao/la:Misliš da su Avdukić, Zukanović, Vršajević, Sušić, Hadžić, Višća i Bešić bolji od igrača koje sam naveo?pinoglavi je napisao/la:Pauleta je napisao/la:
-Cican Stanković (21 god, Groding) prvi golman četvrtoplasirane momčadi austrijskog prvenstva na ljeto prelazi u redove bečke Austrie.
-Gordan Bunoza (26 god, Wisla Krakov) stoper velikog poljskog kluba koji ove sezone igra na visokoj razini
- Daniel Pavlović (26 god, Grasshoppers) lijevi bek drugoplasirane momčadi švicarskog prvenstva. Po mnogima idealna zamjena za Seada Kolašinca
-Veroljub Salatić (28 god, Grasshoppers) naj bolji zadnji vezni švicarskog prvenstva, prekaljeni rutiner i istinska klasa. Očito je ime problem
-Mario Vrančić (24 god, Paderborn) jedan od naj boljih igrača 2. Bundes lige. Također zadnji vezni. Od sljedeće sezone u 1. Bundesligi
-Miroslav Radović (30 god, Legia Varšava) iskusni napadač poljskog prvaka. U 8 utakmica ove polusezone zabio je 7 golova. Unatoč tome, Safet vodi u Brazil samo dva napadača.
-Milan Đurić (23 god, Cittadella) 1,98 cm visoki napadač je ove sezone 22 puta nastupio u Seriji B.
Golman nam ne treba,osim ako nam se prva dva golmana ne povrijede.
Stoper nam ne treba,osim ako se povrijede trojica od standardnih stopera (Spahić,Bičakčić,Vranješ,Zukanović),ustalom izgleda da nisu upoznat da stoperima treba nekoliko utakmica da se naviknu igrati zajedno tako je će možda i bolje funkcionisati Šunjić sa Spahićem,jer se već znaju,nego ovaj tvoj
Već imamo problem sa trojicom na lijevoj strani,ne znamo gdje ćemo s njima,ti bi još jednog za zamjene.
Salatić bi nam mogo godit,al nakon onih prijašnjih izjava,takvi ko ti bi govorili vidi papeta koga zove,jest da meni ne bi smetalo
Za Vrančića se takodje dijelom slažem,al opet pozvo je Bešića i imamo i drugih koji bi mogu igrat def. veznog,još eto neko napisa da nema sredjene papire
Gubimo 1:0 protiv Argentine,80a min.,na klupi Ibišević i Radović,koga bi ubacio ? Ili po tebi treba u prvoj igrat ?
Pročitaj red gore.
Izvaljuješ se džaba,stvarno je presmješno što si naveo ove igrače,pravite messije od prosječnih igrača samo zato jer vam selektor smeta.
U pet deka,nebitno je ko će bit treći golman,to je cilj mog posta,šta me briga hoćel Avdukić sjedit na klupi il taj tvoj neki
Ne bi nam ništa pomogli na SP,tako da neće Avdukić bit kriv ako ispadnemo u grupi,nit bi nas Stanković spasio da ne ispadnemo
Nije to toliko teško skontat,al nekima očito jest
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 maj 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Tako je to kad se na vrijeme stvari odlucno ne presjeku i kad se podilazi obicnom prevarantu i mesetaru.
Ocekivano,predvidivo,odavno poznato.Malo iznenadjenje je poziv Besicu ali to je dodvoravanje javnosti i pokrivanje bratica i ostale bratije.
Je li ga iko pitao ko je igrac broj 24?Taj moze ici ali ne moze igrati.Jos jedna manipulacija.Bio bih iznenadjen da ga je neko od prisutnih novinara to pitao
Ocekivano,predvidivo,odavno poznato.Malo iznenadjenje je poziv Besicu ali to je dodvoravanje javnosti i pokrivanje bratica i ostale bratije.
Je li ga iko pitao ko je igrac broj 24?Taj moze ici ali ne moze igrati.Jos jedna manipulacija.Bio bih iznenadjen da ga je neko od prisutnih novinara to pitao
CicanPauleta je napisao/la:
Pavlovic
Salatic
Vrancic
Radovic
Niti jedan od njih na papiru nisu bosnaci i Hercegovci stoga je nemoguce da im se poziv mogao uputiti,...
Koliko napadate neko bi pomislio da nije pozvao nekog igraca koji je na nivou Messia .. Prvi sastav se ne mjenja Tss i Avdija nece dobiti ni minute tu su samo da popune spisak.Lp
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Svi od reda su iz BiH.Batko je napisao/la:CicanPauleta je napisao/la:
Pavlovic
Salatic
Vrancic
Radovic
Niti jedan od njih na papiru nisu bosnaci i Hercegovci stoga je nemoguce da im se poziv mogao uputiti,...
Begović, Burić, Stanković
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.