Safet Sušić - Pape
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Idemo u Brazil ko Zair u Njemačku 74-te.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
buric/sehic, cocalic, arslanagic, prcic, stilic, stanic, cimirot, zec...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Meni je bilo bitno samo da Besic bude pozvan, ovo ostalo manje vise...iako sam prije 2,3 sedmice pisao protiv zeca, mozda ga je ipak trebao pozvati umjesto nekoga, ipak je i on bio clan A reprezentacije, a igra u izvanrednoj formi, i s obzirom da nam je potrebniji spic nego zadnji vezni u liku susica
a i sta me briga za susica, svakako nece ni igrati, osim ako budemo vodili protiv irana 3:0, pa da ga ubaci zadnjih 15 min...
zasto zvati nekog salatica, pavlovica, vrancica i ostale, da sjede na klupi, kad vec to mogu ibricic, vrsajevic, sunjic...koji su bili tu i snose nkakve takve zasluge za plasman...a nije da su nesto slabiji od nabrojanih...
mi imamo okosnicu tima od nekih 14,15 igraca(i to izuzetno kvalitetnih igraca...pa ako pogledas, na klupi ce ti biti najvjerovatnije i ibisevic, i hajrovic, i medo ili salihovic, visca, vranjes, zukanovic...svaki od njih moze donijeti prevagu)...
svi ostali su tu uglavnom da popune broj, pa bio to bunoza ili toni sunjic, itd...pa samim tim bolje zvati ovog drugog nego prvog koji nikada nije bio tu a nije klasa kao kolasinac recimo...mislim...ono...
sad ce kvalifikacije za ep...pa nek se nametnu
a i sta me briga za susica, svakako nece ni igrati, osim ako budemo vodili protiv irana 3:0, pa da ga ubaci zadnjih 15 min...
zasto zvati nekog salatica, pavlovica, vrancica i ostale, da sjede na klupi, kad vec to mogu ibricic, vrsajevic, sunjic...koji su bili tu i snose nkakve takve zasluge za plasman...a nije da su nesto slabiji od nabrojanih...
mi imamo okosnicu tima od nekih 14,15 igraca(i to izuzetno kvalitetnih igraca...pa ako pogledas, na klupi ce ti biti najvjerovatnije i ibisevic, i hajrovic, i medo ili salihovic, visca, vranjes, zukanovic...svaki od njih moze donijeti prevagu)...
svi ostali su tu uglavnom da popune broj, pa bio to bunoza ili toni sunjic, itd...pa samim tim bolje zvati ovog drugog nego prvog koji nikada nije bio tu a nije klasa kao kolasinac recimo...mislim...ono...
sad ce kvalifikacije za ep...pa nek se nametnu
Nemoj mi ako......Salihovic je igrao najvise utakmica za BIH kao lijevi bek i jasno je da je on zamjena Kolasincu tu....Lulic takodjer moze na beka..... A isto tako Zukanovic je stoper i lijevi bek i dosta dobro igra na lijevom beku, recimo fenomenalno protiv Grcke kuci....Nema potrebe izmisljati toplu vodu, na lijevom beku smo dosta dobro pokriveni...Pauleta je napisao/la:Ako uzmemo Salihovića i Lulića kao krila, koji je to bolji lijevi bek od Pavlovića(osim Kolašinca)? Salatić u godinama? Čovjeku je 28 i igra u životnoj formi. Radović je dobar napadač, a BiH treba treći.Batko je napisao/la:Hajrovic ih je sam sredio.Pauleta je napisao/la:Nisu imali ni Hajrović, Sušić i Kolašinac, ali je sređeno
Kolasinac je najprespketivniji lijevi bek na svijetu.
TSS, njega necu komenirati jer on ne treba biti na spisku...
Inace, Vrancic ce biti na spisku poslije SPa, sa njim postoji kontakt i on ce srediti dokumentaciju...
Pavlovicu je prvi izbor HR, a ne treba nam, imamo bolje.
Salatic i Radovic su u godinama a Radovic je vec jednom prije odbio BIH..... Salatic je mogao pomoci ovoj ekipi vjerovatno ali nije bio po ukusu selektora....
Golmana ne bi komentirao....Avdukic je bio cijele kvale i zasluzio je..
Ali bolje čisto kolo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
+1 za kolegu sa nba pdfdonniedarko je napisao/la:Ubacite se u njegov mentalitet i uzivajte zbog SP. Plesite Sambu , radujte se zbog vec ostvarenog uspjeha plasmana i svakom nasem nastupu .Rezultat nije bitan jer svakako nam je prvo i zadnje prvenstvo u skorijoj buducnosti po misljenju Safeta i njegovih pristalica. Profesionalizam nam inace nikad nije bila odlika![]()
Go Bosnia
Jest da mi je Šunjić , Vršajević , Sven-Tino i Fejzić tu trn u oku .
Ali evo Šunjić hajde mora kao hrvat , mada bi ja volio da je tu Pandža , Tin-Sven kao amiđić , Fejzić hajde nemamo svakako nekih baš golamana , ali Vršajević WTF
suhi je napisao/la:Valencia je napisao/la:Mene ovaj mali Tino Susic podsjeca na Fernanda Redonda. Bice nesto od njega, samo polako.![]()
Necu vise napisati nista.Ja sam pisao,ponavljao,upozoravao,bio i dosadan kad se jos moglo utjecati da ovako ne bude.Sad je vec kasno za to,kasno je lijeciti posljedice,trebalo je na vrijeme lijeciti uzroke.
Ostaje nam samo da se uzdamo u Boga i Zmajeve,da ce oni izvuci svoj maksimum i obradovati nas po ko zna koji put,ako im ova varalica u igru ne uvali svoje igrace,bojim se da tad ni kvalitet Zmajeva nece pomoci.
A od varalice ne ocekujem nista,osim da ne remeti igru ubacivanjem svojih igraca.Sumnjam da ce odoliti jer on nema obraza,on ce pulene staviti da igraju,to je valjda jasno svakom normalnom,sad koliko minuta i da li kao startere nebitno je,njima je dovoljno dati i 10 minuta da uprskaju sve.
Zmajevi,hajmo zbiti redove i odigrati za domovinu,uinat dusmanima
Ostaje nam samo da se uzdamo u Boga i Zmajeve,da ce oni izvuci svoj maksimum i obradovati nas po ko zna koji put,ako im ova varalica u igru ne uvali svoje igrace,bojim se da tad ni kvalitet Zmajeva nece pomoci.
A od varalice ne ocekujem nista,osim da ne remeti igru ubacivanjem svojih igraca.Sumnjam da ce odoliti jer on nema obraza,on ce pulene staviti da igraju,to je valjda jasno svakom normalnom,sad koliko minuta i da li kao startere nebitno je,njima je dovoljno dati i 10 minuta da uprskaju sve.
Zmajevi,hajmo zbiti redove i odigrati za domovinu,uinat dusmanima
ovo je sramota.. nemam riječi. znao sam da će ovaj maloumni selektor ovako na kraju postupiti, ali stvarno.. ipak je u meni postojala trunka nade da sušić postupi pravedno i (ne)pozove one koji su to zaslužili, ali eto, na kraju sam se stvarno uvjerio kakvog degena imamo kao selektora reprezentacije.
vjerujem da ćemo, u najblažu ruku, na SP proći kao Srbija i Crna Gora 2006.
jedino što me raduje je to da nakon SP sušić najvjerovatnije više neće biti selektor.
vjerujem da ćemo, u najblažu ruku, na SP proći kao Srbija i Crna Gora 2006.
jedino što me raduje je to da nakon SP sušić najvjerovatnije više neće biti selektor.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 05 maj 2014, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
onda ti nemas pojma o nasim igracima...imas sigurno min.4,5 dobrih zamjena na klupi...Armala je napisao/la:Da se mogu odigrati 3 utakmice bez pravljenja izmjena mozda bih i mogao zazmiriti na spisak ali kad znas da se moraju praviti a imas u vrh glavu 1 ili 2 igraca na klupi koji kurcu valjaju, onda imamo pravo da se zabrinemo i u tekmi protiv Irana
da je pozvao i prcica(koji je meni izuzetno drag) i zeca i sl...sigurno ni 1 ne bi dobio priliku na SP...
pa ne igraju se te utakmice u 3 dana, vec u 10 dana, tj,svakih 5 dana...meni bi bilo dovoljno za odmora, a kamoli pravim profesionalcima...
- ultrassa1921
- Kontakt:
e moj Susicu debilu jedan,kako te nije stid cuj tino sve susic ccc
Manijaci Zeljini
Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- velez_mostar
- Kontakt:
Selektor nema obraza, nakon svega ponovo je pozvao bratica, i Ibricica..zbog ovog prvog je pokazao da je nepotista, a zbog drugog da je picke.tina.
Mi se sekiramo, razbijamo glavu ko ce biti na spisku, kako cemo proci, a on tetosi Dzeku, i sebi udovoljava nd mareci za rezultat.
Na sto se mi lozimo, zalosno..da jedan krmeljan nepismeni meni tlak dize, pa to samo u ovoj kur.cevoj zemlji ima.
Sunjic je morao biti tu, jer Hrvat mora biti tu(ovim je sve receno).
Safet Susic je olicenje glupog, u ovom slucaju i bezobraznog Bosanca.
Fuj!
Mi se sekiramo, razbijamo glavu ko ce biti na spisku, kako cemo proci, a on tetosi Dzeku, i sebi udovoljava nd mareci za rezultat.
Na sto se mi lozimo, zalosno..da jedan krmeljan nepismeni meni tlak dize, pa to samo u ovoj kur.cevoj zemlji ima.
Sunjic je morao biti tu, jer Hrvat mora biti tu(ovim je sve receno).
Safet Susic je olicenje glupog, u ovom slucaju i bezobraznog Bosanca.
Fuj!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
razmisljam o tome, reprezentacija ne moze biti leglo nepotizma, ovo je postalo odvratnoesprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- JackTheStripper
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???
Ja svijetsko prvenstvo najvjerovatnije necu ni gledati nakon ove nepravde i ovih gluposti epskih razmjera. Da trosim zivce kada Tino i Avdija sve uprskaju u kljucnoj utakmici protiv Nigerije. Ne hvala.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Garantujem ti da neki jedva cekaju poraze samo da mogu pametovati i pljuvati ! Da je Susic danas pozva sve moguce igrace zajedno sa Prcice, Salaticem, Arslanagicem oni bi opet nasli dlaku u jajetu da mogu nesto prigovorit.esprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kad bi kojim slucajem ovaj forum birao i sastavljao ekipu za SP umjesto Safeta opet se nebi mogli dogovoriti koga bi pozvali,mozda da se poziva 100+ igraca mozda bi se tek tad bilo sve ok (cisto sumnjam),ko god misli da moze bolje od Safeta nek zavrsi za trenera i nek ceka konkurs
,a ja prvi da sam trener pozvao bih svog bratica i svi ostali ovi na forumu koji sastavljaju spisak bi stavili svog bratica itd nije jedini slucaj da se poziva rodjak,sin,bratic,tetic,drug itd.svaki igrac je sa razlogom na spisku Safet je rekao da odgovara za ekipu i rezultat pa sacekajmo dok se nezavrsi SP da vidimo sta smo uradili,a od ovih 24 igraca nece ih igrati vise od 16 ostali su tu da se popuni kadar.

- firefirefirely
- Kontakt:
Yebem li ti grudu seljacku Safeteeeee
- JackTheStripper
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Garantujem ti da neki jedva cekaju poraze samo da mogu pametovati i pljuvati ! Da je Susic danas pozva sve moguce igrace zajedno sa Prcice, Salaticem, Arslanagicem oni bi opet nasli dlaku u jajetu da mogu nesto prigovorit.esprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???
Elegante, mnogo seruckas. Jesi li u srodstvu s Papetom pa ga toliko grcevito branis?! Prcic i Arslanagic imaju kvalitet suprotstaviti se Argentincima, Tino i Avdija to nemaju. Ja im ne bi nista prigovarao jer bi znao da su dali maksimum, a taj maksimum, kakav god da je, sto puta je visi od Tinkijevog.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
"Vidio sam dobru utakmicu i dosta interesantnih igrača. Međutim ne mogu sada pozvati nekoga ko nije bio u reprezentaciji i skloniti nekog sa liste. Vidio sam i nekoliko igrača koji ne bi imali ni pravo da igraju za reprezentaciju," riječi su Sušića.
Znaci primjetio Jajala/Stojceva ili Velkoskog.
Steta,Jajalo je strasan igrac,kao DMF bi bio u prvih 11.
Znaci primjetio Jajala/Stojceva ili Velkoskog.
Steta,Jajalo je strasan igrac,kao DMF bi bio u prvih 11.
1946
firefirefirely je napisao/la:Yebem li ti grudu seljacku Safeteeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.