Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...
bezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
2 tipicna analiticaraMrUnited je napisao/la:bezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Šta smo slagali ?suhi je napisao/la:2 tipicna analiticaraMrUnited je napisao/la:bezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...
ma pusti strah ga takvog scenarija 

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
bezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- madridistaforever
- Kontakt:
STETA.A kakvu smo samo priliku poslije poraza atletika imali
.Ostaje nam makar liga prvaka.Tu akb titula,tu se nista ne oprasta. 

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Sta ako Malaga pobjedi Patetico
Prvo pobjediti Valjadolid pa o Celti

Prvo pobjediti Valjadolid pa o Celti

Kmeci lik a sigurno je jos pod...tim sto je CR7 pobjegao iz engleskog malog kluba u najveci svjetski klub.
Fergy je pokusao na sve nacine ali....

Fergy je pokusao na sve nacine ali....

Belmin6 je napisao/la:MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cartman je napisao/la: Kad ces sutra u vrtic?
Belmin6 je napisao/la:Ma ovaj @MrUnited pravi cirkus na temi. Frajer izbacuje neke slike, neke fol insajderske informacije o pojacanjima koji nemaju veze s pameti.
Pa ovo se ne bi moglo ni na FM napraviti, yebote.
odimidodjimi je napisao/la:Ti bi gumenu patkicu udavio.
Eh eto maksuz sam vam kopirao (samo jedan dio) da vidite sta misle o njemu ljudi sa teme Man.Utd a sve sa ciljem da prestanete obracati paznju na ovo dijete.
Do ove formacije gore koju je postavio mislio sam da je rijec o losoj trolcini,ali nakon nje uvidjam da je rijec o neizivljenom djetetu kojem je jedini kontakt sa fudbalom fifa manager.
znaci prestanite obracat paznju nek pise sta hoce tema nam je svakako u kurcu i bez njega.
To sto nema moderacije je drugi par cipela.
Monolog ce njemu kupus nabaviti da se skine s foruma za stalno 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Dzoni je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ovo neka ciganska posla vrbovanja najboljeg krila na svijetu ?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ko je ovaj pokemon 

Ni ja ne znamCigri je napisao/la:Ko je ovaj pokemon

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
najbolje krilo na svijetu,znate,Arsenal je zaseban svijet 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kako malo bodova ali mnogo zanimljivija liga bila...Zasluzuje i Barca ovakav rasplet jednom, da nadoknadimo suze od ove godinesuhi je napisao/la:Monolog ce njemu kupus nabaviti da se skine s foruma za stalno
[youtube][/youtube]

john legendCigri je napisao/la:Ko je ovaj pokemon

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Galaktikosi na engleski način.MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.