FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Potencijalni novi defanzivac Barce , za sve koji ga nisu imali priliku gledati .
Potencijalni novi defanzivac Barce , za sve koji ga nisu imali priliku gledati .
Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...
Po cemu si zakljucio da je real odigrao najbolju ,dakako medju gorim sezonama.bezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
i na kraju mogu da imaju uspjesniju sezonu od njihbezze je napisao/la:Real odigra jednu od najboljih sezona u zadnji 5 godina i još se bori za naslov... Barca odigra najlošiju u zadnjih 5 sezona i dva kola prije kraja još je kandidat za naslov...

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Barca sports director Zubizarreta has had a meeting with Luis Enrique, who is a candidate to become next Barcelona coach
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Enrique je novi trener, 99%
.
Neka mu je sa srecom i da dokaze da zna i umije..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- madridistaforever
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Enrique je novi trener, 99%.
Sretno s novim trenerom (posto su sve sanse da ce on doci) .I da bude bolji od Martina,tada je liga zanimljivija.

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Enrique je novi Pep. Sad vas cekaju godine bez trofeja, hegemonija se vraca 

Lillard je napisao/la:Enrique je novi Pep. Sad vas cekaju godine bez trofeja, hegemonija se vraca

Nego jos ostaje nada Celta i Enrike za ovu sezonu...
Ukoliko bude bolji od Martina tad baš liga neće bit zanimljiva, vraćamo se u Pepovu eru...vidiš kako je zanimljiva dok je ubleha tipa Martino tu...Barcelona ovo sebi više ne smije dozvolit'.madridistaforever je napisao/la: Sretno s novim trenerom (posto su sve sanse da ce on doci) .I da bude bolji od Martina,tada je liga zanimljivija.
Ne znamo hoce li biti novi Pep, cisto sumnjam - ali je Luis sigurno bolje trenersko riješenje od Tate (što i nije neko cudo).
za nadati se da cemo podici znacajno igru sa njim na klupi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 maj 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
7 dana pauze zbog mog "Smrt fasiszmu - Sloboda u PL". Znam ja da plavima to smeta ali bas bezze preskoci najinteresantniji dio prvenstva u Spaniji. 
Primera - I dalje se nadam da se moze do vrha.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dobro si bio napisao, sa njimA.let3 je napisao/la:

Vidim ja nema te, da se nisi zayebo s apaurinimabparena je napisao/la:7 dana pauze zbog mog "Smrt fasiszmu - Sloboda u PL". Znam ja da plavima to smeta ali bas bezze preskoci najinteresantniji dio prvenstva u Spaniji.

Ka'e treba dati slobodu treneru a sjebaše se namećuči mu pomoćnika. 

Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 05 maj 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Sto, mislis da ne bi prihvatio Puyola ?xaviesta je napisao/la:Ka'e treba dati slobodu treneru a sjebaše se namećuči mu pomočnika.

Inace golman rijesen a sve se vise pise o Cuadradi i Hazardu. Tello u Liverpool, eh sad da li je u deal ukljucen i Agger ostaje da se vidi.

Ma realno svi bi mi Puyola za pomoćnika jer bi tako ostao u klubu i ne bi ga gledali kako igra po MLS-u i sl.
al' Enrique treba ljude koji znaju pos'o jer ta pozicija pomoćnika je važna, dokaz je Tito a i neki će se sjetit kako su Rijkaardu kola krenula nizbrdo kad je Henk Ten Cate napustio klub.
al' Enrique treba ljude koji znaju pos'o jer ta pozicija pomoćnika je važna, dokaz je Tito a i neki će se sjetit kako su Rijkaardu kola krenula nizbrdo kad je Henk Ten Cate napustio klub.
Don't hate what you don't understand.
da je kako preskociti ovo ljeto kad su transferi Barce u pitanju.
predviđam da ce medij "dovesti" u Barcu barem 50 raznih igraca, a isto tako ce iz Barce otici gotovo sve (madridski mediji vec sele Messija
)....a uvijek je 90% tih informacja obicna špekulacija i nagađanja, sa ciljem podizanja citanosti....ludnica se biti pratiti sve te medijske odlaske i dolaske
tako da bi najradije da mogu prekociti ovaj ljetni prelazni rok.
treba se probati iskljuciti iz toga i pratiti lagano Mundijal
predviđam da ce medij "dovesti" u Barcu barem 50 raznih igraca, a isto tako ce iz Barce otici gotovo sve (madridski mediji vec sele Messija

treba se probati iskljuciti iz toga i pratiti lagano Mundijal

A znas kako je u Barceloni, milion nekih pomocnika, analitičara i vodonoša.xaviesta je napisao/la:Ma realno svi bi mi Puyola za pomoćnika jer bi tako ostao u klubu i ne bi ga gledali kako igra po MLS-u i sl.
Rubi ce izgleda preuzeti Gironu, eto kako zavališe covjeka

Enrique ce se okruziti svojim ljudima, Puyola svakako treba ostaviti u klubu na nekoj funkciji. Nek ih nabrijava i motivise.

@let3 da, bice ludilo. Velike promjene se ocekuju, vise od 5-6 odlazaka .. isto tako i dolazaka, sto kupovinom sto vracanjem sa posudbi.
Svima je jasno da je zavrsila jedna era, Luis bi trebao zapoceti novu.

sad koliko je tacno vidicemo ,nisam nesto odusevljen ovim luizom al et makar ce zamjenit puyola po frizuri

edit :ev jos

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.