Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

pride_of_merseyside
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la pride_of_merseyside » 02 maj 2014, 12:51

Svaka ekipa nekad ima sreće, al' ova Valencia baš nikad. :(
Sevilla nije zaslužila da pobijedi ni u prvoj utakmici, a ovo sinoć je stvarno bio šok. Najgori mogući način za ispadanje. Ipak, svaka čast za čudesne igre na Mestalli, bolja ekipa je ispala.

Počet ću misliti da donosim nesreću ekipama koje volim, nisam se oporavila ni od poraza Liverpoola, a onda i ovo...tuga. :(

Pizzi: "Ponosan sam na svoje igrače, navijače i sve koji predstavljaju ovaj klub. Naši navijači mogu biti ponosni na naše igrače. Nakon svega ovoga čast je biti Valencianista i navijati za Valenciu." :thumbup:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 13:37

@ Adi

Ae' referat o prodaji kluba :beba:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 maj 2014, 13:40

let3 je napisao/la:kakav ba ofsajd :shock: ne ofiraj se

Valencia je sama sebi kriva...nedopustivo primiti gol u 93 minuti, u ovako bitnoj utakmicu
Šta pričaš ti ba? Ne glupiraj se. :facepalm:
U prvoj utakmici Valencia je primila gol iz ofsajda, najmanje 3 m lik bio u ofsajdu.
slika

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 maj 2014, 13:59

@anonymous, @let govori za ovaj drugi dio rečenice:
Cigri je napisao/la::oops:
Ovaj Mbia u prvoj zabio iz offs. :oops: evo opet za 3-1 iz offs. :oops: kakva bruka...
U sinocnjoj utakmici, gol Mbie iz 94. minute NIJE ofsajd.

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 maj 2014, 14:01

Aha, do mene je. :oops:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2014, 14:46

kako se lik popiša sam po sebi :facepalm:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2014, 15:09

Johny je napisao/la:@ Adi

Ae' referat o prodaji kluba :beba:
12.05 sjednica Fondacije, tada bi trebali znati tko su finalisti. Javna je tajna da su to Peter Lim, Wanda i Ceberus fond. Ovaj Ceberus fond je navodni favorit, a oni su potvrdili da ce njihov sportski direktor, naravno ukoliko pobjede, biti David Albelda. 17.05 ce biti odrzana vandredna sjednica Fondacije, Bankije i kluba te bi tada trebao se znati novi vlasnik kluba.
Da dodam, da je uprkos tome sto je u prodajnoj fazi Valencia vec angazovala novo pojacanje. Rijec je o Rodrigu de Paulu kojeg su "ukrali" praktički iz ruku Intera i Udinesea. Momak ima 19 godina i igra za argentinski Racing.
P.S Nemam snage da pisem o sinocnjoj utakmici, pa evo samo slika Ricarda Coste s danasnje pressice:
slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2014, 15:44

slika
Iznad svih Valencia !!. Ovo se zove istinska ljubav.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 maj 2014, 22:24

Valencia je prava ekipa. Uvijek sam najvise volio utakmice kontra njih, uvijek napadacki, imaju filozofiju i toga se cuvaju. Pa bio potop, petarda itd.. to se postuje. :thumbup:

Ovaj Parejo je yebena igracina :o kakvu sezonu momak igra ..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 maj 2014, 06:21

Iako nisam gledao meč, vidim po raznim portalima da je Valencia pruzila izuzetno dobar otpor, da je produzeno pet minuta bezveze, Real je konto oderat Šišmiše, e pa neće. Treba respektovat ekipu Valencije koja je odigra dva meča samo tako žestoko, protiv Seville, sad protiv Reala. Valencia me trenutno podsjeca na Benficu iz prosle sezone, u zadnjim minutama peh, prime gol, ali Benfica ove sezone naplacuje, heh, valjda ce i Valencia nekada. Adi, daj tih referata jos, heh, o prodaji, kupovini, interesuje me Valencia pravo. Bit ce zanimljiva zavrsinica, sad i Barca i Real cekaju kiks Atletica, mada je Barca sad uprskala, ali nema veze. Valencia psihicki bas jaka, ocekivao sam sinoc deranje, jer kontam doci ce poslije Seville isfurani i izmoreni, ali naprotiv, odlicno su odigrali. Gledo sam tekmu protiv Seville, protiv Seville koja je u drugom bila izgubljena ekipa, ali eto posreci im se da ga zabiju i odu u finale. Vidim, Šišmiši ce ucestovati na Emirates kupu, heh, to je eto svijetla tacka, posto iduce sezone nema Evrope, nek se furaju da je to liga prvaka, posto strasne ekipe ucestvuju. Mislim da ce Valencia se obrukat, ali eto, ostaje da vidimo, treba bit optimista.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2014, 17:51

Ne bi ja garantovao da ce se Valencia bas obrukati na Emirets Kupu, jos pogotovo ako kupac bude Wanda-Lim. Valencia je vec dovela dva jako dobra pojacanja (Nicolas Otamendi i Rodrigo de Paul), a ako dodje Lim na mjesto vlasnika (ili suvlasnika uz Wandu) stizu onda jos Garay, Andre Gomes, Rodrigo i Jackson Martinez. Treba uzeti da Valencia vec sada ima kvalitetnih igraca kao sto su Alves, Parejo, Bernat, Paco, Feghouli..

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la JoseMourinho » 16 maj 2014, 12:03

U subotu je sastanak da se odluci kome se prodaje Valencia....

Lim vs Cerberus SAD
To su favoriti i podijeljeni su glasovi, ali morat ce jednog izabrat...
druge dvije ponude su Wanda i zolotaya...

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 16 maj 2014, 14:31

Svi očekujemo da to bude Lim, jer ne bismo željeli da nam Amerikanci kupe klub...mislim da bi ga oni vodili u propast..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 maj 2014, 14:37

Navijaci zele Lima ili Wandu, a ovu drugu dvojicu ne vole. Zele da klub i dalje ima sportski aspekt. Limne nudi kompletno rjesavanje duga, a Cerebrus i Zolotaya garantiraju. Wanda ce otkupit dionice ako dođe, a samim time i sug kluba.
Ako slucajno Zolotaya pobijedi, to znaci da Valencia postaje novi City/PSG/Monaco jer su najavili velika ulaganja momcad. Kao i pohod na naslov koliko god se to trenutno cinilo nemoguce.

Ne znam, volio bih da bude kako navijaci hoce jer ako oni budu nezadovoljni onda to nije to. Ali svakako da mozemo racunat na novu Valenciju iduce sezone, koja ce se borit za sami vrh :cool: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 16 maj 2014, 15:08

Lillard je napisao/la:Navijaci zele Lima ili Wandu, a ovu drugu dvojicu ne vole. Zele da klub i dalje ima sportski aspekt. Limne nudi kompletno rjesavanje duga, a Cerebrus i Zolotaya garantiraju. Wanda ce otkupit dionice ako dođe, a samim time i sug kluba.
Ako slucajno Zolotaya pobijedi, to znaci da Valencia postaje novi City/PSG/Monaco jer su najavili velika ulaganja momcad. Kao i pohod na naslov koliko god se to trenutno cinilo nemoguce.

Ne znam, volio bih da bude kako navijaci hoce jer ako oni budu nezadovoljni onda to nije to. Ali svakako da mozemo racunat na novu Valenciju iduce sezone, koja ce se borit za sami vrh :cool: .

ma kao sto rekoh vec, samo ne Amerikanci :D

i jos da dodam jednu lijepu vijest, nas golman, Diego Alves, prihvatio je novi ugovor te ce ga potpisat u narednim danima, a isto to bi trebali uradit i Juan Bernat i Antonio Barragan.. :njanjanja:

ne znam je li Adi pisao, takodje smo potpisali argentinsko cudo od djeteta, Rodriga de Paula (19 godina)

" onclick="window.open(this.href);return false; (Rodrigo De Paul)

uz Otamendija, to nam je drugo pojacanje za narednu sezonu, a spominje se i dolazak Neiltona, kog u Brazilu porede sa Neymarom, trenutno igra u Santosu i na kraju sezone mu istice ugovor te bi mogao doci besplatno...

" onclick="window.open(this.href);return false; (Neilton)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 maj 2014, 13:41

Službeno: Peter Lim je novi vlasnik Valencije
Kraj bijede za Valenciu i pocetak velikih vremena. U narednim danima vjerovatno u klub stizu pojacanja u vidu Gomesa, Rodriga, Garaya i vjerovatno Martineza.

www.valencia-balkan.net

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 17 maj 2014, 13:49

Adi_Zepce je napisao/la:Službeno: Peter Lim je novi vlasnik Valencije
Kraj bijede za Valenciu i pocetak velikih vremena. U narednim danima vjerovatno u klub stizu pojacanja u vidu Gomesa, Rodriga, Garaya i vjerovatno Martineza.
Iducih sezona Atletico i Valencia se bore za naslov :mrgreen:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 maj 2014, 14:02

potpuno očekivano..... ;)
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 maj 2014, 15:11

Odlicna vijest @Adi.
Jao kakva ce Primera biti u naredne 2 do 3 sezone. :o

Nastavljamo sa pišanjem po engleskoj sirotinji :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 maj 2014, 15:20

Koji Gomes i Martinez?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.