Iako nisam gledao meč, vidim po raznim portalima da je Valencia pruzila izuzetno dobar otpor, da je produzeno pet minuta bezveze, Real je konto oderat Šišmiše, e pa neće. Treba respektovat ekipu Valencije koja je odigra dva meča samo tako žestoko, protiv Seville, sad protiv Reala. Valencia me trenutno podsjeca na Benficu iz prosle sezone, u zadnjim minutama peh, prime gol, ali Benfica ove sezone naplacuje, heh, valjda ce i Valencia nekada. Adi, daj tih referata jos, heh, o prodaji, kupovini, interesuje me Valencia pravo. Bit ce zanimljiva zavrsinica, sad i Barca i Real cekaju kiks Atletica, mada je Barca sad uprskala, ali nema veze. Valencia psihicki bas jaka, ocekivao sam sinoc deranje, jer kontam doci ce poslije Seville isfurani i izmoreni, ali naprotiv, odlicno su odigrali. Gledo sam tekmu protiv Seville, protiv Seville koja je u drugom bila izgubljena ekipa, ali eto posreci im se da ga zabiju i odu u finale. Vidim, Šišmiši ce ucestovati na Emirates kupu, heh, to je eto svijetla tacka, posto iduce sezone nema Evrope, nek se furaju da je to liga prvaka, posto strasne ekipe ucestvuju. Mislim da ce Valencia se obrukat, ali eto, ostaje da vidimo, treba bit optimista.