Bas ti je teško palo ovo 3 osvajanje lige. Teze nego kad je Velež ispao u drugu
Hoćeš li zapljeskati novom starom i jedinom sampionu kao gospodin ili ćeš zviždati?
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Pa i iznijet ce ih odmah, ali im moraju dat neki rok. Ne moze bit u pravilniku 'dok se odredi odmah da im saljete'. Stavis rok i u tom roku klubu mora bit dostavljeno.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakve to veze ima cuj 48 sati. Trebali su odmah iznijet rezultate i cao djaci
zeljo1974 je napisao/la:Sivm Mostarcima cestitam na osvojrnoj tituli
velez naprimjer neduguje nijednom bivsem niti sadasnjem igracu ni marke a i svaka plata redovna! ima nas i koji placamo svoje igrace koliko i kad smo rekli da cemo ih platit! znam jos da je ista situacija i sa sirokim i da i oni sve izmiruju na vrijeme, e sad imali jos iko neznam? mada predpostavljam da sarajevo barem od zimuz kako je tan upao izmiruje sve na vrijeme, e sad neznam duguju li ista bivsim igracima od prije???Elegant je napisao/la:Koji klub u ovo ligi ne dugje igracima ili koliko samo plata kasni. Vidjet cemo ...
Da, boli te racku za nama, ono stvarno. Ae bola', da te ne jede ova nasa titula ne bi na vasoj temi postavljao one slike...tepsija je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijeđam,tisuću i dvjesto gledatelja na tribinama hrvatskog športskog kluba zrinski je sramotno.Mislim,boli me racku za njih,ali upada u oči ta jadna posjeta.
Dobro,možda im ništa ne znači ovo osvajanje titule 'šugave' zemlje,ali znalo ih je prije biti više.
Isto tako je žalostan podatak da je Široki pratilo 300-injak ljudi,a imali su šansu,bili su konkurenti.
I onda se neko nađe pametan spočitavati Veležu neku malu posjetu,ne znam o čem pričate?
Velež ima super posjetu s obzirom na uvjete...a nastavimo li ovako narednu sezonu,pitaću vas ja...neće je biti ispod tri milje.
Ma brato nedelja bilatepsija je napisao/la:Boli me bez zajebancije.
Ne pratim vas sekunde,totalno neinteresantna ekipa.
Nemam ni sa dinamom ništa,pa mi upada u oči proslava naslova pred isto tako mizernim brojem navijača.
Dobro,oni su protiv saveza,protiv Mamića,u bojkotu...ne znam šta je vama...a i ne zanima me,majke mi.
sprema se slavlje u vrapčićima, svi ste pozvani. kasnije se slavi iza merkatora jer vi nemate adekvatno osvijetljenje, opet ste svi pozvanitepsija je napisao/la:Bio sam sinoć u Posušju,pa u Grude svratio na topli...pa svrati u Čitluk na piće,prolazim kroz Kruševo,baš pored vašeg grafita-zrinski ponos Hercegovine...nešto tako...ničim se nije dalo naslutiti da ste ponos,da ste prvaci nečega.
Mir,spokoj,nedjeljna veče...wtf?
Gdje se slavilo?
Dobro kakvo spočitavanje, uostalom velež ionako otkad se takmiči u premijer ligi redovito ima najmanje gledalaca od svih prvoligaša na svom stadionu u vrapčićima a red je priznati da kad su u federalnoj ligi bili par puta da je posjeta bila veća, barem tako tvrde objektivni mediji.tepsija je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijeđam,tisuću i dvjesto gledatelja na tribinama hrvatskog športskog kluba zrinski je sramotno.Mislim,boli me racku za njih,ali upada u oči ta jadna posjeta.
Dobro,možda im ništa ne znači ovo osvajanje titule 'šugave' zemlje,ali znalo ih je prije biti više.
Isto tako je žalostan podatak da je Široki pratilo 300-injak ljudi,a imali su šansu,bili su konkurenti.
I onda se neko nađe pametan spočitavati Veležu neku malu posjetu,ne znam o čem pričate?
Velež ima super posjetu s obzirom na uvjete...a nastavimo li ovako narednu sezonu,pitaću vas ja...neće je biti ispod tri milje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.