Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
Gdje se moze vidjeti sva aktivnost nekog prijatelja,znaci sta je lajkovao,komentirao,dodao i te stvari sto su javne,jel to samo na naslovnici ili moze jos negdje?
Keep walking.
Ne mozes to vidjeti, ali mozes vidjeti sta se desavalo između tog prijatelja i tebe.Cautinho je napisao/la:Gdje se moze vidjeti sva aktivnost nekog prijatelja,znaci sta je lajkovao,komentirao,dodao i te stvari sto su javne,jel to samo na naslovnici ili moze jos negdje?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Cautinho
- Kontakt:
Ma mogu vidim ja to,vidim sta mi neki prijatelj radi,lajkuje u grupama i komentira u grupama i stranicama,to meni sve dođe na naslovnicu,ali naslovnica mi je puna svakakvih objava i obavjesti,a ja hoću da "filtriram",takve obavijesti samo od tog prijatelja...Elegant je napisao/la:Ne mozes to vidjeti, ali mozes vidjeti sta se desavalo između tog prijatelja i tebe.Cautinho je napisao/la:Gdje se moze vidjeti sva aktivnost nekog prijatelja,znaci sta je lajkovao,komentirao,dodao i te stvari sto su javne,jel to samo na naslovnici ili moze jos negdje?
Sigurno ga onda moram staviti u neku grupu za naslovnicu "family,relatives,friends from close area" ...
Keep walking.
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Pa pokusaj ono na profilu te osobe, stavi je pod "close friends" i "get notfications" imas jos da obiljezis neke stvari i uglavnom ces da vidis postove od te osobe, objave, i sve ostalo.
Jel to uhodis neku curu, ajde priznaj ?

- Cautinho
- Kontakt:
Logicno,kod takvih pitanja,cilj je uvijek jasan i proziran 

Keep walking.
Na profilu označiš Bliski prijatelji i primaj obavijesti i to je to
btw

btw

- tuzlak1987
- Kontakt:
A kad se to stavi jel ta osoba zna da si to uradio ili?Elegant je napisao/la:Pa pokusaj ono na profilu te osobe, stavi je pod "close friends" i "get notfications" imas jos da obiljezis neke stvari i uglavnom ces da vidis postove od te osobe, objave, i sve ostalo.
Ne zna ako joj ne kazes 

Ako stavis follow onda zna 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E ovako, ima problem a ne znam ni sam kako dođe do toga.
Kad god hoću da uđem ns Fb od jutros traži mi da promjenim šifru i onda kad to uradim samo bijel ekran i ništa i onda opet tako... Ne znam koji je vrag... Tako na mob i tako na komp.
Znak neko rijesenje za ovo ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kad god hoću da uđem ns Fb od jutros traži mi da promjenim šifru i onda kad to uradim samo bijel ekran i ništa i onda opet tako... Ne znam koji je vrag... Tako na mob i tako na komp.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
haj lijepo vidi sta ti pise ?? mozda ne pise za sifru ? mozda su ti poslali upozorenje da si dodavao prijatelja dosta ?GunnerS je napisao/la:E ovako, ima problem a ne znam ni sam kako dođe do toga.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ma jok, nebi mi tražili šifru da promjenim a nisam dodao nikoga ima godinu dana...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Moze li neko pomoci? Uradim factory reset telefona i sad kad sam instalirao ponovo aplikacije nema mi Facebook aplikacije na Google Play-u. Ima onaj messenger. Probam preko racunara naci na playu kad ni tamo nema. Kontam sta bi moglo biti pa je nestala skroz ili je mozda samo do mene.
Koji je telefon u piranju, jer ovi noviji dolaze sa fb instaliranim ?rikoshe je napisao/la:Moze li neko pomoci? Uradim factory reset telefona i sad kad sam instalirao ponovo aplikacije nema mi Facebook aplikacije na Google Play-u. Ima onaj messenger. Probam preko racunara naci na playu kad ni tamo nema. Kontam sta bi moglo biti pa je nestala skroz ili je mozda samo do mene.
Probaj da ga ugasis, ponovo upalis i onda wi-fi ides na google store i trazi, trebalo bi da radi.
Probao nece a de otvori ovaj link i vidi moze li kod tebe https://play.google.com/store/apps/deta ... ook.katana" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Koji je telefon u piranju, jer ovi noviji dolaze sa fb instaliranim ?rikoshe je napisao/la:Moze li neko pomoci? Uradim factory reset telefona i sad kad sam instalirao ponovo aplikacije nema mi Facebook aplikacije na Google Play-u. Ima onaj messenger. Probam preko racunara naci na playu kad ni tamo nema. Kontam sta bi moglo biti pa je nestala skroz ili je mozda samo do mene.
Probaj da ga ugasis, ponovo upalis i onda wi-fi ides na google store i trazi, trebalo bi da radi.
Ne radi ovaj link.
Ne znam zasto ne mozes preko google store da nadjes facebook, pogledaj malo u settings, procackaj sve ali pazi da sta ne pokvaris.

Ne znam zasto ne mozes preko google store da nadjes facebook, pogledaj malo u settings, procackaj sve ali pazi da sta ne pokvaris.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 maj 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ne radi ni kod tebe onda je do njih nesto. Telefon je LG L9 II sa najnovijim kitkatom. Hvala u svakom slucaju.Elegant je napisao/la:Ne radi ovaj link.![]()
Ne znam zasto ne mozes preko google store da nadjes facebook, pogledaj malo u setting, procackaj sve ali pazi da sta ne pokvaris.
šteta, navijaš za bayern, a sad bi ti pomogo'.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ako je zbog toga onda ne moras ni pomocinedim93 je napisao/la:šteta, navijaš za bayern, a sad bi ti pomogo'.

zezam se druže, nemarikoshe je napisao/la:Ako je zbog toga onda ne moras ni pomocinedim93 je napisao/la:šteta, navijaš za bayern, a sad bi ti pomogo'.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.