Holanđanin van FormeProbisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?

Holanđanin van FormeProbisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?
Za pisanje o Slobodi - tema Slobode.Skver je napisao/la:Pa o cemu ce pisati ljudi rivalskih klubova, nece valjda ovdje mijenjati salvete i slikice. Najbolje banuj sve i zakljucaj forum.aleksandar_veliki je napisao/la:Nemam sad vremena, valja spavati i ujutro raditi. Ali da upozorim, svi ce biti banovani koji pisu o Slobodi na ovoj temi. Dakle, imate vremena obrisati, do vas je. Hvala...
Sanid Mujakic, inace velika nada BH fudbalaProbisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?
Ma trci on negdje, a ni sam ne zna gdje. Sigurno Jedinstvo ima boljih na klupi.LloriS je napisao/la:Sanid Mujakic, inace velika nada BH fudbalaProbisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?, momak koji je grijao klupu u ekipi FK Banik Most (Ceska) inace ta ekipa je bila zadnja na tabeli 2 lige Ceske.
Stari mu je napravio krov od restorana Jedinstva i zbog toga i igra, stari ga gura a ovaj nas glupi Dujmovic to dopusta jer mu takve stvari odgovaraju.
Sta reci za igraca koji u prvom dijelu sezone nije odigrao jedne utakmice i sad u zadnjih 6-7 kola igra u prvih jedanest, i to u trenutcima kada se Jedinstvo bori za PL![]()
Samo cekam da zavrsi ova sezona da takvi kao on napuste brzo klub a ima ih jos u klubu takvih.
Nuspahic je za njega klasa, a sjedi na klupi, a pogotovo Jaranovic koji nije vise ni na klupi.Probisvjet je napisao/la:Ma trci on negdje, a ni sam ne zna gdje. Sigurno Jedinstvo ima boljih na klupi.LloriS je napisao/la:Sanid Mujakic, inace velika nada BH fudbalaProbisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?, momak koji je grijao klupu u ekipi FK Banik Most (Ceska) inace ta ekipa je bila zadnja na tabeli 2 lige Ceske.
Stari mu je napravio krov od restorana Jedinstva i zbog toga i igra, stari ga gura a ovaj nas glupi Dujmovic to dopusta jer mu takve stvari odgovaraju.
Sta reci za igraca koji u prvom dijelu sezone nije odigrao jedne utakmice i sad u zadnjih 6-7 kola igra u prvih jedanest, i to u trenutcima kada se Jedinstvo bori za PL![]()
Samo cekam da zavrsi ova sezona da takvi kao on napuste brzo klub a ima ih jos u klubu takvih.
TaRgEt_ je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Pa pisite o Slobodi na vasoj temi, ne dolazimo mi tamo i pricamo kakvo je stanje u ligi bilo kad smo mi ispali.
Prvo ja ne znam koji je svima vama, samo se prica o namjestanju i glupostima. Kada kazem svima mislim i na navijace moje Slobode i Jedinstva, juce onaj Bihac SN covjek poce o fudbalu poceli fino tema da budemo i prica, reko dosli pameti kada danas isto . De odmorite malo jebote pricajte o stvarima ko sta kako, a ne ko koliko nosi para kao da su seici i jedni i drugi.
Ako udjete prvi cu cestitati svakako, ali majke mi kada otvorim ovaj forum dođem šta kvalitetno da pročitam ništa.
... ( prepisao od gosp. Chinaglia ) ?Chinaglia je napisao/la:...
I ti covjece pises glupostisenjorsamko je napisao/la:... ( prepisao od gosp. Chinaglia ) ?Chinaglia je napisao/la:...
senjorsamko je napisao/la:... ( prepisao od gosp. Chinaglia ) ?Chinaglia je napisao/la:...
Ja se u zadnjih 50-tak postova,naduravam sa mnogima braneći Jedinstvo, pa kakvo je da je i nisi mi nikada pružio podršku,a sad ovo komentarišeš. Sramota i onda se neki pitaju,zbog čega naš forum ne radi.Čovjek je napisao tri prazna posta,jedan ispod drugoga, sa po tri tačke i tebi je to normalno...E , vidiš meni nije...LloriS je napisao/la:I ti covjece pises glupostisenjorsamko je napisao/la:... ( prepisao od gosp. Chinaglia ) ?Chinaglia je napisao/la:...kao da imas 12 godina
Upravo tako ne moze ga obrisati nakon odredjenog vremena, ali moze ga urediti, i zato je i napisao samo te tackeBihacSN je napisao/la:Čovjek je napisao tri puna posta tri gluposti a onda kad je moderator rekao da će ujutro banovati sve koji pišu nevezano Za jedinstvo, obrisao ih je iz straha od bana
gdje je ovoLloriS je napisao/la:https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 0953_n.jpg
Zaboravio si VELIKOG Aldina Kovacevica, koji nije suze mogao zadrzati u Banovicimabihacusrcu1 je napisao/la:kod nas na stadionu...igracima odrzana lekcija za nezalaganje osim mirzi golmanu fadilu cizmicu i anesu nuspahicu i tim momcima kapa do poda...
GOKU je napisao/la:gdje je ovoLloriS je napisao/la:https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 0953_n.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.