NK Jedinstvo Bihać

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rafael30 » 05 maj 2014, 14:35

Probisvjet je napisao/la:Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?
Holanđanin van Forme :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2014, 14:54

Skver je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemam sad vremena, valja spavati i ujutro raditi. Ali da upozorim, svi ce biti banovani koji pisu o Slobodi na ovoj temi. Dakle, imate vremena obrisati, do vas je. Hvala...
Pa o cemu ce pisati ljudi rivalskih klubova, nece valjda ovdje mijenjati salvete i slikice. Najbolje banuj sve i zakljucaj forum.
Za pisanje o Slobodi - tema Slobode.

Za pisanje o Jedinstvu - tema Jedinstva.

Ovim postom impliciraš (ne samo ti, dosta vas, s obje starne) da je normalno da se ovdje piše o Levanu Kutaliji, oduzimanju bodova Slaviji, o namještanju popularnog Selje u Trebinju, sveopćoj zavjeri protiv Slobode, GOŠK-u u Vrapčićima u 30. kolu PL prije dvije godine, utakmici Slobode i Rudar prije par dana? Ovdje, na temi Jedinstva, jer je to rival Slobode? :rol:

Uostalom, kako vam se više da?
Hayley <3

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 15:54

Sanid Mujakic, inace velika nada BH fudbala :crazy: , momak koji je grijao klupu u ekipi FK Banik Most (Ceska) inace ta ekipa je bila zadnja na tabeli 2 lige Ceske.

Stari mu je napravio krov od restorana Jedinstva i zbog toga i igra, stari ga gura a ovaj nas glupi Dujmovic to dopusta jer mu takve stvari odgovaraju.
Sta reci za igraca koji u prvom dijelu sezone nije odigrao jedne utakmice i sad u zadnjih 6-7 kola igra u prvih jedanest, i to u trenutcima kada se Jedinstvo bori za PL :oops:

Samo cekam da zavrsi ova sezona da takvi kao on napuste brzo klub a ima ih jos u klubu takvih.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2014, 16:52

LloriS je napisao/la:
Sanid Mujakic, inace velika nada BH fudbala :crazy: , momak koji je grijao klupu u ekipi FK Banik Most (Ceska) inace ta ekipa je bila zadnja na tabeli 2 lige Ceske.

Stari mu je napravio krov od restorana Jedinstva i zbog toga i igra, stari ga gura a ovaj nas glupi Dujmovic to dopusta jer mu takve stvari odgovaraju.
Sta reci za igraca koji u prvom dijelu sezone nije odigrao jedne utakmice i sad u zadnjih 6-7 kola igra u prvih jedanest, i to u trenutcima kada se Jedinstvo bori za PL :oops:

Samo cekam da zavrsi ova sezona da takvi kao on napuste brzo klub a ima ih jos u klubu takvih.
Ma trci on negdje, a ni sam ne zna gdje. Sigurno Jedinstvo ima boljih na klupi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2014, 17:00

Probisvjet je napisao/la:
LloriS je napisao/la:

Ma trci on negdje, a ni sam ne zna gdje. Sigurno Jedinstvo ima boljih na klupi.
Nuspahic je za njega klasa, a sjedi na klupi, a pogotovo Jaranovic koji nije vise ni na klupi.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 17:14

sta na kraju balade bi sa tim jaranovicem...najbolji igrac lige,prekucavanje po kvaliteti,veliko pojacanje,ovo ono..jel kod vas taj lik vise uopste :? :? :? ...jel na klupici makar
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 maj 2014, 18:31

TaRgEt_ je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Pa pisite o Slobodi na vasoj temi, ne dolazimo mi tamo i pricamo kakvo je stanje u ligi bilo kad smo mi ispali.

Prvo ja ne znam koji je svima vama, samo se prica o namjestanju i glupostima. Kada kazem svima mislim i na navijace moje Slobode i Jedinstva, juce onaj Bihac SN covjek poce o fudbalu poceli fino tema da budemo i prica, reko dosli pameti kada danas isto . De odmorite malo jebote pricajte o stvarima ko sta kako, a ne ko koliko nosi para kao da su seici i jedni i drugi.

Ako udjete prvi cu cestitati svakako, ali majke mi kada otvorim ovaj forum dođem šta kvalitetno da pročitam ništa.

Ja stvarno volim pričati s navijačima drugih klubova ali na realnoj i normalnoj osnovi. Međutim ovdje kad dođeš stvarno dobiješ utisak i na neki način sam budeš ubjeđen da će to nešto tako biti a sam znaš da to nema veze s istinom.

Čitajući ovdje komentare prije utakmice s Budućnosti stekao sam utisak da će Zrnić uzeti loptu u ruke i unijeti je u GO Budućnosti, a ono suđenje bilo više nego realno Jedinstvo izgubilo.

Isto nakon utakmice s Bratstvom tolika propaganda o Zrniću i njegovom suđenju,a kad sam pogledao neki dan snimak utakmice na Hayat plus vidim da je suđenje bilo 50 : 50. možda je trebao možda nije trebao djeliti tolike kartone ali ni u jednom trenutku nije baš toliko uticao na rezultat utakmice.

Evo sad je propaganda o Rudaru, Branitelju... Nigdje veze Lično mislim da Sloboda ima prednost koju će teško ispustiti. Jedinstvo da je dobilo Budućnost (a trebalo je po kvaliteti) možda bi još gajio nadu za PL, ovako mislim da je kraj osim ako se kakva sreća ne okrene u ovih 6 kola.

Već sam rekoa Jedinstvo nije smjelo izgubiti bodove protiv Goška i Igmana i nisu se smjele dešavati ovakve stvari oko trenera.

Evo danas je Sila nebeska na treningu postrojila igrače Jedinstva, ali mislim da je kasno za neke rezove

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 18:51

Danas je prije treninga na stadion doslo preko 200 navijaca Jedinstva i razgovaralo sa igracima oko problema u ekipi i losih rezultata u drugom dijelu sezone,(losa igra u Banovicima i kuci protiv GOSKA), razgovor je trajao sat vremena a navijaci su dali 24 sata vremena tj. do sutra u 17 sati da se Miroslav Dujmovic (strika) povuce iz kluba, a takodje i Sanid Mujakic sa jos par igraca, kojima su ovo posljednji dani u ekipi Jedinstva. Pomenuta dvojica nisu danas bili prisutni iz nekih svojih razloga.

Sutra se takodje u 17 sati ocekuje jos masovnije okupljanje sve u cilju smjene lopova zvanog Dujmovic koji je svojom nepravdom narusio sjajnu atmosferu u ekipi, neke stvari polako izlaze na vidjelo, navijaci su ogorceni pricama koje su culi i Dujmovicu je najbolje da sutra do pomenutog roka napusti prostorije kluba.

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 05 maj 2014, 19:09

Chinaglia je napisao/la:...
... ( prepisao od gosp. Chinaglia ) ?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 19:11

senjorsamko je napisao/la:
I ti covjece pises gluposti :facepalm: kao da imas 12 godina :crazy:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 19:13

:facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 05 maj 2014, 19:35

LloriS je napisao/la:
I ti covjece pises gluposti :facepalm: kao da imas 12 godina :crazy:
Ja se u zadnjih 50-tak postova,naduravam sa mnogima braneći Jedinstvo, pa kakvo je da je i nisi mi nikada pružio podršku,a sad ovo komentarišeš. Sramota i onda se neki pitaju,zbog čega naš forum ne radi.Čovjek je napisao tri prazna posta,jedan ispod drugoga, sa po tri tačke i tebi je to normalno...E , vidiš meni nije...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 19:44

Sve je to uredu i mi branimo Jedinstvo, kazem ti da te obicne postove koji nista ne znace nema potrebe pisati, ni ti ni taj tuzlak, pogledas nesto novo kontas imas sta procitati a ono vase tacke :roll:

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 maj 2014, 19:46

Čovjek je napisao tri puna posta tri gluposti a onda kad je moderator rekao da će ujutro banovati sve koji pišu nevezano Za jedinstvo, obrisao ih je iz straha od bana :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 19:48

BihacSN je napisao/la:Čovjek je napisao tri puna posta tri gluposti a onda kad je moderator rekao da će ujutro banovati sve koji pišu nevezano Za jedinstvo, obrisao ih je iz straha od bana :D
Upravo tako ne moze ga obrisati nakon odredjenog vremena, ali moze ga urediti, i zato je i napisao samo te tacke :urnebes:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 19:55

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 05 maj 2014, 20:03

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 05 maj 2014, 20:04

kod nas na stadionu...igracima odrzana lekcija za nezalaganje osim mirzi golmanu fadilu cizmicu i anesu nuspahicu i tim momcima kapa do poda...
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 20:05

bihacusrcu1 je napisao/la:kod nas na stadionu...igracima odrzana lekcija za nezalaganje osim mirzi golmanu fadilu cizmicu i anesu nuspahicu i tim momcima kapa do poda...
Zaboravio si VELIKOG Aldina Kovacevica, koji nije suze mogao zadrzati u Banovicima

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 maj 2014, 20:05

GOKU je napisao/la:
gdje je ovo

http://abc.ba/novost/20430/kn-sila-nebe ... -dujmovica" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.