RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ne znam po cemu je Avdukic dobio poziv za repku ispred Ostrog ??
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A brate da Canizares brani za Rodjene nebi ga zovnuli. Mozda da nije primio ni jedsn gol u 30 kola zovnuli bi ga da sjedi na klupi u nekoj prijateljskojpravnik1981 je napisao/la:Ne znam po cemu je Avdukic dobio poziv za repku ispred Ostrog ??
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- pravnik1981
- Kontakt:
Ma bolan ne znam sta onaj Susic gleda i sta prati.. naviko na jenog pa vazda ga zovni nije bitno kakv je..mislim da se treba malo vise posvetit pracenju igraca iz nase lige..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brate da Canizares brani za Rodjene nebi ga zovnuli. Mozda da nije primio ni jedsn gol u 30 kola zovnuli bi ga da sjedi na klupi u nekoj prijateljskojpravnik1981 je napisao/la:Ne znam po cemu je Avdukic dobio poziv za repku ispred Ostrog ??
kao da je Velež bio miljenik mnogih selektora?
nikada nije bio, a mi se i ne trebamo nikome više prilagođavati, meni je u ovom trenu bitan samo klub i niko više
nikada nije bio, a mi se i ne trebamo nikome više prilagođavati, meni je u ovom trenu bitan samo klub i niko više
Jedna "sarajevska" mahalska informacija od maloprije je da Čelik, Borac, Zeljeznicar i Zrinjski nisu izmirli dugove do 31-og , tako ako ostano ovo ovako vi ste sigurni putnici u EL
po tome samo, siroki, sarajevo i velez imaju licencu!!!? a to bi usput znacilo da ce onda siroki igrat kvalifikacije za CL a sarajevo preskace jedno kolo kvalifikacija za EL... ali kanimo se mahalski prica, dok nije oficijelno nista od toga! a i kad/ako se pokaze da je tako opet ima drugostepena komisija i ova cetri kluba sto ti navodis mogu izmirit dugove, poslat zalbe i na drugostepenoj dobit licencu...aS_Roma je napisao/la:Jedna "sarajevska" mahalska informacija od maloprije je da Čelik, Borac, Zeljeznicar i Zrinjski nisu izmirli dugove do 31-og , tako ako ostano ovo ovako vi ste sigurni putnici u EL
Tako je Široki bi isao u Ligu prvaka, Sarajevo preskace prvo kolo, Velez ide od prvog.mikki21 je napisao/la:po tome samo, siroki, sarajevo i velez imaju licencu!!!? a to bi usput znacilo da ce onda siroki igrat kvalifikacije za CL a sarajevo preskace jedno kolo kvalifikacija za EL... ali kanimo se mahalski prica, dok nije oficijelno nista od toga! a i kad/ako se pokaze da je tako opet ima drugostepena komisija i ova cetri kluba sto ti navodis mogu izmirit dugove, poslat zalbe i na drugostepenoj dobit licencu...aS_Roma je napisao/la:Jedna "sarajevska" mahalska informacija od maloprije je da Čelik, Borac, Zeljeznicar i Zrinjski nisu izmirli dugove do 31-og , tako ako ostano ovo ovako vi ste sigurni putnici u EL
Al opet Zrinjski kako sam cuo ima para sad i da ce isplatiti ta neka dugovanja i da su oni najblizi da je dobiju od ovih klubova, Čelik i Borac nema teorije da dobiju, dok željo nema para ni za vodu, tako da je Velez veoma blizu da dobije licencu za europu ako ne bude kakvih mučki u savezu
- hercegovac236
- Kontakt:
Nemojte molim vas o licencama ponovo, bar ne dok se ne znadne zvanicno saopstenje komisije 
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kupili smo autobus,napravili stadion,napravićemo i pomoćni,kupićemo i avion...mnogo nas ima i mnogo smo jaki!
U Rijswijku održana Crvena noć
Sinoć je u Rijswijku u Holandiji održana Crvena noć. Prihod sa ove fešte, kao i donacije raje širom svijeta, namijenjen je za izgradnju pomoćnog terena u Vrapčićima.
Atmosfera je bila prava mostarska, sve je bilo u znaku crvene Veležove boje. Došla su raja iz Njemačke i Švedske i i uvijek rado viđen gost Mili Toza Hadžiabdić.
Svi smo otišli zadovoljni. Drago nam je da i ovaj put učestvujemo u akciji pomoći našem najdražem Klubu, koji se voli od rođenja pa do groba. Zajedno sa prilozima mostarske raje iz SAD, prikupljeno je više od 10.000 dolara
Idemo dalje!
Akcije prikupljanja pomoći za klub prave mostarske raje nastavljaju se u klubovima Mostaraca ma gdje bili.
Iako je ovaj klinjo sigurno rođen vani,ljubav za Velež ide sa koljena na koljeno.

Velež je institucija!
U Rijswijku održana Crvena noć
Sinoć je u Rijswijku u Holandiji održana Crvena noć. Prihod sa ove fešte, kao i donacije raje širom svijeta, namijenjen je za izgradnju pomoćnog terena u Vrapčićima.
Atmosfera je bila prava mostarska, sve je bilo u znaku crvene Veležove boje. Došla su raja iz Njemačke i Švedske i i uvijek rado viđen gost Mili Toza Hadžiabdić.
Svi smo otišli zadovoljni. Drago nam je da i ovaj put učestvujemo u akciji pomoći našem najdražem Klubu, koji se voli od rođenja pa do groba. Zajedno sa prilozima mostarske raje iz SAD, prikupljeno je više od 10.000 dolara
Idemo dalje!
Akcije prikupljanja pomoći za klub prave mostarske raje nastavljaju se u klubovima Mostaraca ma gdje bili.
Iako je ovaj klinjo sigurno rođen vani,ljubav za Velež ide sa koljena na koljeno.

Velež je institucija!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
koliko vidim i Toza Hadžiabdić je bio na Crvenoj noći
- tepsija
- Kontakt:
Kažu skandinavci...ovako...

Dakle,slobodno se raskomotite,neće vas beton ubiti.
Nema potrebe...

Dakle,slobodno se raskomotite,neće vas beton ubiti.
Nema potrebe...

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- hercegovac236
- Kontakt:
Nos' vas djavo. Sprdate se na dedin racun.
ma sklonite ovu sliku, jer kada počnu da dolaze, bit će cirkus od PDF-a. Ljudi moji ne zanimaju nas uopšte. 
- tepsija
- Kontakt:
Predobro je bilo odigrati jednu ovakvu utakmicu,kao što je bilo protiv Radnika.
Bez upada indijanaca,bez proklinjanja Mostara i Hercegovine...lagano,kulerski,gospodski.
Bez upada indijanaca,bez proklinjanja Mostara i Hercegovine...lagano,kulerski,gospodski.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Joj ovog' @as_roma cir ce frajer dobiti kad' vidi da je Željo dobio licencu
Volim te Željo !
evo Željo izgleda dobio novce od UEFA-e z rekonstrukciju glavnog terena, valjda će i Velež dobiti ovih dana 
- tepsija
- Kontakt:
Nemoj da nam pomažu,svega ti.
Ni Sarajevo,ni Uefa,niko.
Sve sami.
Ne mogu vam riječima opisati sreću kad sam se vraćajući se iz Istre,na autoputu negdje kod Zadra vidio naš autobus.
Mi kupili,mi ostvarili,ne treba nam ničija pomoć.
Ni Sarajevo,ni Uefa,niko.
Sve sami.
Ne mogu vam riječima opisati sreću kad sam se vraćajući se iz Istre,na autoputu negdje kod Zadra vidio naš autobus.
Mi kupili,mi ostvarili,ne treba nam ničija pomoć.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
SUBOTA SVI NA STADION,STARO,MLADO,ZDRAVO,BOLESNO,MUSKO,ZENSKO,MAHNITO,PAMETNO SVI SVI
IDEMO POZDRAVIT MOSTARSKE RODJENE ZBOG DOBRIH IGARA OVE SEZONE A UJEDNO NOSIT IH DO POBJEDE PROTIV SAMPIONA IZ MEDJUGORJA
FORZZZAAAAA
IDEMO POZDRAVIT MOSTARSKE RODJENE ZBOG DOBRIH IGARA OVE SEZONE A UJEDNO NOSIT IH DO POBJEDE PROTIV SAMPIONA IZ MEDJUGORJA
FORZZZAAAAA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Buduci da sam relativno mlad naslusao sam se svakakvih prica za Mostar,te kako je bio jedan grad kako je to sada podijeljeno,kako je zapadni evropski a istocni prvincija bla bla,i tako pitam ja svog starog neko jutro uz kafu da mi to pojasni kad on meni kaze:''daj ba sine pusti te price pa sve sto valja je na tzv istocnoj prije svega stari dio grada,dalje mi govori da svi turisti tu dolaze i da sefakticki sve pare tu ostavljaju. Mene zanima sadasnji izvor financiranja Veleza,jesul to neki privrednici ili sta je vec?msm znam da vam je generalni sponzor Hepok al msm da to nije dovoljno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.