Hehe nema veze evo samo od sebe se popravilo nesto do njih bilonedim93 je napisao/la:zezam se druže, nemarikoshe je napisao/la:Ako je zbog toga onda ne moras ni pomocinedim93 je napisao/la:šteta, navijaš za bayern, a sad bi ti pomogo'.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hehe nema veze evo samo od sebe se popravilo nesto do njih bilonedim93 je napisao/la:zezam se druže, nemarikoshe je napisao/la:Ako je zbog toga onda ne moras ni pomocinedim93 je napisao/la:šteta, navijaš za bayern, a sad bi ti pomogo'.
I dalje ovo isto u p.m.GunnerS je napisao/la:E ovako, ima problem a ne znam ni sam kako dođe do toga.
Kad god hoću da uđem ns Fb od jutros traži mi da promjenim šifru i onda kad to uradim samo bijel ekran i ništa i onda opet tako... Ne znam koji je vrag... Tako na mob i tako na komp.
Znak neko rijesenje za ovo ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
de slikaj pa nam zalijepi slikuGunnerS je napisao/la:I dalje ovo isto u p.m.GunnerS je napisao/la:E ovako, ima problem a ne znam ni sam kako dođe do toga.
Kad god hoću da uđem ns Fb od jutros traži mi da promjenim šifru i onda kad to uradim samo bijel ekran i ništa i onda opet tako... Ne znam koji je vrag... Tako na mob i tako na komp.
Nece ni preko mobitela, sto je najžalosnije. Pise mi account is temporarily unenviable. I prebaci me na chrome da promjenim sifru I kad promjebim Samo bjelo stoji, ništa drugo... Slike, ev dok dođem na kompjuter pa ću postaviti. Mozel Fb mi zabraniti nekoliko sati da uđem il ?Otelo je napisao/la:Probaj drugi brower, prodji CClenerom pa vidi onda da li ce raditi.
Hmm, nikad nisam imao takav problem.GunnerS je napisao/la:Nece ni preko mobitela, sto je najžalosnije. Pise mi account is temporarily unenviable. I prebaci me na chrome da promjenim sifru I kad promjebim Samo bjelo stoji, ništa drugo... Slike, ev dok dođem na kompjuter pa ću postaviti. Mozel Fb mi zabraniti nekoliko sati da uđem il ?Otelo je napisao/la:Probaj drugi brower, prodji CClenerom pa vidi onda da li ce raditi.
Evo da ti bude lakše, i ja sam maloprijem radi toga popizdio, i umene se isto desilo ima nekolika sata , i dalje stoji isto hahahGunnerS je napisao/la:I dalje ovo isto u p.m.GunnerS je napisao/la:E ovako, ima problem a ne znam ni sam kako dođe do toga.
Htc One je telNe, nisam bio logičan ak na mob sam uvijek on čim ima Wi fiElegant je napisao/la:Koliko ja vidim to su mjere sigurnosti da zastitis accaunt. Da li si bio logovan prije nego ti se ovo desilo ili tesam od-logovalo.
Na kojem ti je ovo telefonu ?
To za Arsenal navijaš ?GunnerS je napisao/la:Ne može ni na komp ni na mob pa mislim da je do Fb-a...
Ma okreni, nije problem
Tako je brateeee !GunnerS je napisao/la:Naravno...al **** klub taman ušao u semu s trebom i ukinuse mi Fb
![]()
Hoću, ipak je u tebe u pitanju treba hahahGunnerS je napisao/la:Javi ako ti proradi, da se i ja nadam tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.