FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 feb 2010, 11:34

pa informisi se malo..hehe
a kad je izjavio da ce ostati u Arsenalu...i daj mi dokaz da je to njeva, ali samo njegova izjava...koju je on dao...nemoguce...sve su spekulacije...
i Kaka je bio vjeran Milanu, pa Perez zavrtio malo sa milionima, i eto njega u real...hehe
para busi gdje burgija nece
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 feb 2010, 11:39

Mozete mi rec na kom sajtu su strimovi najkvalitetniji i traze najvece brzine
MVP - Messi-Villa-Pedro

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 feb 2010, 11:45

Cescinho4 je napisao/la:Fabregasov otac:
"Zamislite da netko konstantno govori o kupovini igrača iz Barcelone, naravno da bi se tada uprava Barcelone razljutila. Ako se nešto desi to ćemo vidjeti na kraju sezone. Tada možemo i pričati o tome. Razumljivo je da je Arsenal nezadovoljan. Ukoliko se neki klub interesira za njihovog igrača to prvo moraju reći njima. Ovo nije nešto novo, i ovako je uvijek bilo. Vjerujem kako ova cijela farsa mora prestati, jer svi znamo kako Cesc pripada Arsenalu i tamo će i ostati."
Cesc:
Kad sam tek došao u Englesku, imao sam namjeru vratiti se u Španjolsku jednog dana. No iz dana u dan postajo sam sve zadovoljniji i u međuvremenu sam zavolio klub, ljude i London. Iskreno, želja mi je ovdje ostati do kraja karijere.Nisam ostvario svoj san u španjolskoj ligi i sve se više identificiram s nogometom koji se igra u Engleskoj. Ovdje se igra s puno strasti, brzo, vitalno i napadački. To je nogomet koji najviše volim.
Ostajem u Arsenalu. Trener me već pitao što želim i iskazao sam mu povjerenje i rekao da ostajem. Želim osvojiti Premiership i jedan sam od onih igrača koji ne odustaju dok ne ostvare svoj cilj

Valjda bi izasao u medije i rekao da on to nije izjavio ukoliko je laz, ko sto izlazi kad se napise da je postignut dogovor izmedju Barce i Arsenala :P
pa bilo je takvih izjava koliko hoces...i nezna se jel to izjavio Cescov stari, jel sam Cesc...vrlo je moguce, a i vjerovatno jeste, da su to novine izmislie...kao i milion drugih stvari...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 feb 2010, 11:48

Nastavlja se SS saga o Fabregasu .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 feb 2010, 11:53

Dobro,ne morate bezveze raspravljat o Fabregasu,totalno glupo vam je to.

Ja kazem,ako dodje,dobro dosao,ako ne,necu se pojest od muke sto nije,ionako imamo prekvalitetnu veznu liniju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 feb 2010, 11:56

ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa bilo je takvih izjava koliko hoces...i nezna se jel to izjavio Cescov stari, jel sam Cesc...vrlo je moguce, a i vjerovatno jeste, da su to novine izmislie...kao i milion drugih stvari...
A da je izjavio da želi ić u Barcu ti bi rekao kao i svi navijači ovo je on izjavio. Kad vama paše onda je on izjavio a kad govori da želi ostat u Arsenalu onda to nije on izjavio. Al ako sumnjaš, slobodno, arsenal.com, imaš njegov profil, sve njegove izjave pa ćeš vidjet šta je rekao za TV Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 feb 2010, 11:57

CRNI_SA je napisao/la:xerez je u formi proslo kolo ih je tesk ostetio sudija na gostovanju u bilbau gdje su vodili 1-2 a znamo da tamo real i barca nisu pobjedili . prije toga su pobjedili odlicnu mallorcu nadam se da mogu bar bod izvuci protiv real mandarine gledam barca u napadu ce igrati messi -iniesta-ibra ;)
ma ja prejakoj su oni formi :mrgreen: ....u odnosu u kakvoj je RM :lol: :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 feb 2010, 12:43

GunnerS je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa bilo je takvih izjava koliko hoces...i nezna se jel to izjavio Cescov stari, jel sam Cesc...vrlo je moguce, a i vjerovatno jeste, da su to novine izmislie...kao i milion drugih stvari...
A da je izjavio da želi ić u Barcu ti bi rekao kao i svi navijači ovo je on izjavio. Kad vama paše onda je on izjavio a kad govori da želi ostat u Arsenalu onda to nije on izjavio. Al ako sumnjaš, slobodno, arsenal.com, imaš njegov profil, sve njegove izjave pa ćeš vidjet šta je rekao za TV Arsenal ;)
pa ja sma reko da su sve izjave te koje se spominju vrlo diskutabilne...
nisam reko da ona izjava u okojoj se kaze da ce preci u Barcu 100% tacna ...
ja govorim samo o nekim razlozima zbog kojih bi on mogo preci u Barcu
Meho Kodro
Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 feb 2010, 14:44

bolje obratiti paznju na nase mlade igrace,opste je poznato da su i xavi i iniesta proizvedeni u la mansiji
sta bi bilo do njih da je trener barce u to vreme doveo neko extra skupo pojacanje,oni bi zavrsili negde na pozajmici i propali bi,zato je bolje obratiti paznju na dos santosa,alcantaru,assulina,jefrena,muniesu dalmau-a.,.... i ostale,
MVP - Messi-Villa-Pedro

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 feb 2010, 14:49

losmi je napisao/la:bolje obratiti paznju na nase mlade igrace,opste je poznato da su i xavi i iniesta proizvedeni u la mansiji
sta bi bilo do njih da je trener barce u to vreme doveo neko extra skupo pojacanje,oni bi zavrsili negde na pozajmici i propali bi,zato je bolje obratiti paznju na dos santosa,alcantaru,assulina,jefrena,muniesu dalmau-a.,.... i ostale,
Pa proizveden je i Fabregas pa sad igra u Arsenalu...fakticki za svoj proizvod moraš da placas desetine miliona odštete za kupovinu njegovog ugovora...Pique je najbolji primjer - škola la mansija a zapravo ga morali KUPITI od Manchestera.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 feb 2010, 15:17

drop je napisao/la:
losmi je napisao/la:bolje obratiti paznju na nase mlade igrace,opste je poznato da su i xavi i iniesta proizvedeni u la mansiji
Pa proizveden je i Fabregas pa sad igra u Arsenalu...fakticki za svoj proizvod moraš da placas desetine miliona odštete za kupovinu njegovog ugovora...Pique je najbolji primjer - škola la mansija a zapravo ga morali KUPITI od Manchestera.
nije la mansia nego la masia , to sto su dali 5mil za pique-a nista ne znaci , sada ga mogu prodati za 30mil , zato nemojte pricati gluposti.
O Cescu slobodno mozemo nagadjati da ce u Barcu , da ce u Real , il da ce ostati u Arsenalu , i proslo ljeto su se takve diskusije vodile pa na kraju svi sute kada je ostao u Arsenalu .

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 feb 2010, 15:41

Furymaker je napisao/la:
drop je napisao/la:
nije la mansia nego la masia , to sto su dali 5mil za pique-a nista ne znaci , sada ga mogu prodati za 30mil , zato nemojte pricati gluposti.
O Cescu slobodno mozemo nagadjati da ce u Barcu , da ce u Real , il da ce ostati u Arsenalu , i proslo ljeto su se takve diskusije vodile pa na kraju svi sute kada je ostao u Arsenalu .
Znam da je Masia,greška je bila u jednom slovu - dešava se...ne moraš odmah glumiti dežurnog lektora.
A to za pisanje gluposti i neko spuštanje i ofiranje - to možeš kod kuce svoje takav nivo komunikacije.
Lik me ispravio i sad misli da je on pametan a ja glup :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 13 feb 2010, 17:01

Fkt ne razumijem ove silne navijacei fanove posebno Barce , da su tolko zapeli za dovodjenje Fabregasa !
KOji je povod toga ??? Dobar igrac ali samo dobar ! On u Barci nebi svjetlo Nou Capma ugeldo ako bi dosao !
On da igra umjesto Xavija i Ineste ??? suludo je o tome pricati ! Pomjerati Iniestu na krilo i usrati Pedru karijeru ???
Smjesno !Zasto ga dovodit i davat mu platu 6 miliona kad ce sjedit na klupi i ulazit kad vec bude 3:0 za barcu !
Sobar je on , ali dobar za Engleske ! Tamo je medju najboljim tehnicarima sto i nije neki rpoblem jer kod njih cak i centralni vezni su razbijaci a ne tehnicari ! U spaniji je druga prica i ubjedzen sam da se nebi snasao tie sto svaka ekipa u Spaniji umje igrati Fudbal , a ne k u Engleskoj vise ragbi nego fudbal !
po meni nijeneophodno dovodjenje igraca , ali ako se vec mora , bolja opcija je sigurno Silva koji je Nosioc igre Valencije ! Ujedno moze igrati na vise pozicija ! POkretljiv je i prodoran !

Btw ; sto se tice utakmice protiv atletica tu nebi trebalo biti problema !
PRIca vam je : JAO nema Barca odbrane , ateltico ima strasan napad !
MIlito,puyol,maxvelli jos neki junior nisu dovlljni ! Bitno je da je tu veza a sotalo i nebrine puno ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 feb 2010, 17:08

Andres je napisao/la:Fkt ne razumijem ove silne navijacei fanove posebno Barce , da su tolko zapeli za dovodjenje Fabregasa !
KOji je povod toga ??? Dobar igrac ali samo dobar ! On u Barci nebi svjetlo Nou Capma ugeldo ako bi dosao !
On da igra umjesto Xavija i Ineste ??? suludo je o tome pricati ! Pomjerati Iniestu na krilo i usrati Pedru karijeru ???
Smjesno !Zasto ga dovodit i davat mu platu 6 miliona kad ce sjedit na klupi i ulazit kad vec bude 3:0 za barcu !
Sobar je on , ali dobar za Engleske ! Tamo je medju najboljim tehnicarima sto i nije neki rpoblem jer kod njih cak i centralni vezni su razbijaci a ne tehnicari ! U spaniji je druga prica i ubjedzen sam da se nebi snasao tie sto svaka ekipa u Spaniji umje igrati Fudbal , a ne k u Engleskoj vise ragbi nego fudbal !
po meni nijeneophodno dovodjenje igraca , ali ako se vec mora , bolja opcija je sigurno Silva koji je Nosioc igre Valencije ! Ujedno moze igrati na vise pozicija ! POkretljiv je i prodoran !

MIlito,puyol,maxvelli jos neki junior nisu dovlljni ! Bitno je da je tu veza a sotalo i nebrine puno ;)
Naravno da Fabregas ne moze igrat pored Xavia i Inieste,to je jasno.Da igraju njih trojica zajedno,hmm bilo bi propuha u odbrani.Ja kazem,ako dodje dobro dosao,ako ne,nije frka,nije ni potreban bas.

Pomjerati Iniestu na krilo po meni i nije bas dobra stvar,zna Iniesta igrat to,ali ipak,sto razdvajat tandem Xaviesta,a na krilu imamo Pedra.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2010, 17:10

Daj vise do kad ce se vritit ta ista prica u krug,na neku stvar mi se popeo Fabregas i ova silna prica oko njega,hoce hoce,nece nece,nije neophodan...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 feb 2010, 18:24

miky_hz je napisao/la:Daj vise do kad ce se vritit ta ista prica u krug,na neku stvar mi se popeo Fabregas i ova silna prica oko njega,hoce hoce,nece nece,nije neophodan...
Ma i meni vala dosadila vise ta prica,dos'o ne dos'o,a realno i ne treba nam bas trenutno,al et...

Blaugrana

Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 feb 2010, 18:32

nidjo_barca je napisao/la:
Andres je napisao/la:Fkt ne razumijem ove silne navijacei fanove posebno Barce , da su tolko zapeli za dovodjenje Fabregasa !

Naravno da Fabregas ne moze igrat pored Xavia i Inieste,to je jasno.Da igraju njih trojica zajedno,hmm bilo bi propuha u odbrani.Ja kazem,ako dodje dobro dosao,ako ne,nije frka,nije ni potreban bas.

Pomjerati Iniestu na krilo po meni i nije bas dobra stvar,zna Iniesta igrat to,ali ipak,sto razdvajat tandem Xaviesta,a na krilu imamo Pedra.
po meni on jeste neophodan..na krilo mozes staviti i ne tako tehnicki potkovano krilo, i moze da uspije, a a ako igras sa manje potkovanim centralnim veznim, odma se osjeti nedostatak...
Iniesta je trenutno bolji od Pedra kad govorimo o poziciji krila, bolja tehnika, bolja prodornost, malo je Pedro bolji sto se zavrsnice tice..al sve u svemu Iniesta je bolje krilo od Pedra, kazem trenutno jer ovaj ima veliki potencijal...
Fabregas je nivo ispod Xavia i Inieste, i to u nekim momentima, odnosno u vecini se nece ni primjetiti...
a isto tako 5 igraca ne moze iznijeti citav treret citavu sezonu...neko ce se povrijediti, neko dobiti suspnziju, savladace igrace umor...i tako ce otprilike svi igrati isto utakmica...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 feb 2010, 18:41

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:

po meni on jeste neophodan..na krilo mozes staviti i ne tako tehnicki potkovano krilo, i moze da uspije, a a ako igras sa manje potkovanim centralnim veznim, odma se osjeti nedostatak...
Iniesta je trenutno bolji od Pedra kad govorimo o poziciji krila, bolja tehnika, bolja prodornost, malo je Pedro bolji sto se zavrsnice tice..al sve u svemu Iniesta je bolje krilo od Pedra, kazem trenutno jer ovaj ima veliki potencijal...
Fabregas je nivo ispod Xavia i Inieste, i to u nekim momentima, odnosno u vecini se nece ni primjetiti...
a isto tako 5 igraca ne moze iznijeti citav treret citavu sezonu...neko ce se povrijediti, neko dobiti suspnziju, savladace igrace umor...i tako ce otprilike svi igrati isto utakmica...
Razumijem te u potpunosti zasto toliko prizeljkujes njegov dolazak,al moje misljenje je da nije neophodan i da mozemo i bez njega.Bice povreda naravno,a najgore ako se povrijedi jedan od ove dvojice(Xavi i Iniesta),ali opet...

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 feb 2010, 18:46

Bolje vam je kupite Silvu !
Momak je strasan igrac i moze igrati na vise pozicija,a i ne zaostaje puno za Cecsom + platicete ga i manje mozda oko 30.000.000 € 8-) .
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 feb 2010, 18:49

reds je napisao/la:Bolje vam je kupite Silvu !
Momak je strasan igrac i moze igrati na vise pozicija,a i ne zaostaje puno za Cecsom + platicete ga i manje mozda oko 30.000.000 € 8-) .
I Silva je u opciji za kupovinu,ali mnogima je u interesu da se dovede Cesc. ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.