NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Indiana - Washington 2-4
Miami - Brooklyn 4-2
San Antonio - Portland 4-2
Oklahoma City - LA Clippers 4-3
Miami - Brooklyn 4-2
Oklahoma City - LA Clippers 4-3
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 06 maj 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
moze li tipovati netko tko nije igrao u prvom krugu ? 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pošto nisam mogao pisati u toku prve runde, jer me je neka mudra glava banovala na 15 dana, da dam kratki osvrt na prvu rundu. Bazirat' ću se na tekme koje sam pomno pratio.
Bruklin - Toronto
Serija koja je od starta bila predviđena za neizvjesnost i borbu do posljednjeg daha. Prije svega zbog prednosti domaćeg terena Raptorsa, al' moram priznati da sam očekivao da ovo Netsi riješe u 6 tekmi. Toronto pokazao koliko je samo opasna ekipa i uz malo prisebnosti su mogli oni biti ti koji će na megdan šampionima. Derozan pokazao da ne je.be živu silu i da je ubitačan skorer, trebala je njemu u ruke lopta u posljednjem napadu, al'..
Netsi ako žele bar trunku zagorčati život Heatu, moraju ubaciti u brzinu više. Miami im neće poklanjati pobjede, a još manje će imati naklonost sudija u duelu protiv Vrućine. Brišu se sve 4 pobjede u regularnom dijelu, jer ovo je playoff i mislim da serija može biti uzbudljiva samo ako Netsi izvuku maksimum iz svake tekme. Ključ im drži klupa, jer će 5ka svoje brojke zadržati, ako Tele, AK, Bleč i pogotovo Torton budu na nivou, Netsi imaju šta tražiti kontra Vrućine.
Indiana - Atlanta
Serija koja je iznenadila mnoge, ne samo mene. Očekivao sam Indianu u 5, maksimum 6 utakmica, al' oni su se provukli kroz iglene uši. Mislio sam da je loš kraj regularnog dijela bio smišljen i planski ostvaren, kako bi dozirali formu za playoff, al' ovo što su ponudili protiv Hawksa je katastrofalno. Očekujem ih u finalu, jer ipak Wizardsi nisu kalibar koji će proći Indianu, doduše tako sam mislio i za Hawkse, pa se desi to što se desilo..
Hawksi igrali svoju igru, dvojac Milsap-Teague je bio na nivou skoro svaku tekmu i samo mogu zamisliti da im se Horford nije povrijedio.. George uhvatio zalet i nadam se njegovim pravim partijama ako ne kontra Wizardsa, onda svakako u finalu Istoka, ako bude u istom sudjelovao. Morao preuzeti veću odgovornost na sebe, ako želi vidjeti bar finale istoka.
OKC - Memphis
Očekivana serija, kako sam i predvidio.. OKC u 7 tekmi. Memphis je tvrd orah, to se i znalo mnogo ranije, nije da sam otkrio neko mudro slovo.. Samo se pitam šta li bi bilo da je Randolph igrao, mislim da bi to tekma bila na jedan posjed lopte. Ovako je OKC rutinski riješila utakmicu. Conley i mlađi Gasol su pokušavali nešto, al' nedovoljno, ipak je Randolph prva violina ekipe. OKC me nije impresionirala, na momente jeste KD, i onaj crv od playa u posljednjoj tekmi. Kritikujem ga cijelu sezonu, red je da mu se skine kapa za odličnu utakmicu broj 7. Njih dvojica moraju biti na nivou iz sedme tekme kontra Medvjeda, ako žele prvo preko Klipa, a onda i preko vjerovatno Spursa.
Portland - Houston
Serija koja me najviše iznenadila. Očekivao sam Rakete u 6 tekmi, eventualno 7, al' dobili smo najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg playoffa. Ne mogu reći da nisam očekivao njihov bum, što sam i najavljivao na početku sezone (što su neke mudre glave na forumu ismijavale, govoreći kako ne mogu oni samo sa tricom proći igdje, prepoznat' će se
), al' da sam i pomislio da mogu preko Raketa, priznajem da nisam. Harden pokazao još jednom da ne može biti superstar, koliko god ga neko gurao u tu poziciju. Panjina je svakako pun nedozvoljenih sredstava, ne znam kako igra uopće košarku, o nekoj pameti u igri, a još manje ljepoti, da ne govorimo. Dvojac Lillard-LMA su im očitali pravu košarkašku lekciju i mirne savjesti mogu reći da je veći superstar u ovoj ligi Lillard, nego Brada. Lillard je novi DRose, budući MVP i nadam se gospodar prsten(ov)a.
I da, nadam se da će se ovaj predictor otvoriti da promašim i 80% druge runde.
Bruklin - Toronto
Serija koja je od starta bila predviđena za neizvjesnost i borbu do posljednjeg daha. Prije svega zbog prednosti domaćeg terena Raptorsa, al' moram priznati da sam očekivao da ovo Netsi riješe u 6 tekmi. Toronto pokazao koliko je samo opasna ekipa i uz malo prisebnosti su mogli oni biti ti koji će na megdan šampionima. Derozan pokazao da ne je.be živu silu i da je ubitačan skorer, trebala je njemu u ruke lopta u posljednjem napadu, al'..
Netsi ako žele bar trunku zagorčati život Heatu, moraju ubaciti u brzinu više. Miami im neće poklanjati pobjede, a još manje će imati naklonost sudija u duelu protiv Vrućine. Brišu se sve 4 pobjede u regularnom dijelu, jer ovo je playoff i mislim da serija može biti uzbudljiva samo ako Netsi izvuku maksimum iz svake tekme. Ključ im drži klupa, jer će 5ka svoje brojke zadržati, ako Tele, AK, Bleč i pogotovo Torton budu na nivou, Netsi imaju šta tražiti kontra Vrućine.
Indiana - Atlanta
Serija koja je iznenadila mnoge, ne samo mene. Očekivao sam Indianu u 5, maksimum 6 utakmica, al' oni su se provukli kroz iglene uši. Mislio sam da je loš kraj regularnog dijela bio smišljen i planski ostvaren, kako bi dozirali formu za playoff, al' ovo što su ponudili protiv Hawksa je katastrofalno. Očekujem ih u finalu, jer ipak Wizardsi nisu kalibar koji će proći Indianu, doduše tako sam mislio i za Hawkse, pa se desi to što se desilo..
Hawksi igrali svoju igru, dvojac Milsap-Teague je bio na nivou skoro svaku tekmu i samo mogu zamisliti da im se Horford nije povrijedio.. George uhvatio zalet i nadam se njegovim pravim partijama ako ne kontra Wizardsa, onda svakako u finalu Istoka, ako bude u istom sudjelovao. Morao preuzeti veću odgovornost na sebe, ako želi vidjeti bar finale istoka.
OKC - Memphis
Očekivana serija, kako sam i predvidio.. OKC u 7 tekmi. Memphis je tvrd orah, to se i znalo mnogo ranije, nije da sam otkrio neko mudro slovo.. Samo se pitam šta li bi bilo da je Randolph igrao, mislim da bi to tekma bila na jedan posjed lopte. Ovako je OKC rutinski riješila utakmicu. Conley i mlađi Gasol su pokušavali nešto, al' nedovoljno, ipak je Randolph prva violina ekipe. OKC me nije impresionirala, na momente jeste KD, i onaj crv od playa u posljednjoj tekmi. Kritikujem ga cijelu sezonu, red je da mu se skine kapa za odličnu utakmicu broj 7. Njih dvojica moraju biti na nivou iz sedme tekme kontra Medvjeda, ako žele prvo preko Klipa, a onda i preko vjerovatno Spursa.
Portland - Houston
Serija koja me najviše iznenadila. Očekivao sam Rakete u 6 tekmi, eventualno 7, al' dobili smo najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg playoffa. Ne mogu reći da nisam očekivao njihov bum, što sam i najavljivao na početku sezone (što su neke mudre glave na forumu ismijavale, govoreći kako ne mogu oni samo sa tricom proći igdje, prepoznat' će se

I da, nadam se da će se ovaj predictor otvoriti da promašim i 80% druge runde.

Nama je Željo svetinja jedina.
Miami - Brooklyn 4-1
Indiana - Washington 4-3
Oklahoma City - LA Clippers 2-4
Indiana - Washington 4-3
Oklahoma City - LA Clippers 2-4
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Miami-Brooklyn 4:1
Indiana-Washington-4:3
San Antonio-Portland-4:2
Oklahoma-L.A Clippers 3:4
@Vasa-samo na 15 dana
pa tebe je trebalo trajno banovati koji si ti smor 
Indiana-Washington-4:3
San Antonio-Portland-4:2
Oklahoma-L.A Clippers 3:4
@Vasa-samo na 15 dana

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cuj Charlie onoliko boba ima. Ko ce ga trpiti.
Miami - Brooklyn 4-1
Indiana - Washington 4-2
San Antonio - Portland 4-1
Oklahoma City - LA Clippers 4-2

Miami - Brooklyn 4-1
Indiana - Washington 4-2
San Antonio - Portland 4-1
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Miami - Brooklyn 4:2
Indiana - Washington 4:1
San Antonio - Portland 4:3
Oklahoma City - LA Clippers 4:2
Indiana - Washington 4:1
Oklahoma City - LA Clippers 4:2
Miami - Brooklyn 4:1
Indiana - Washington 2:4
San Antonio - Portland 2:4
Oklahoma City - LA Clippers 2:4
San Antonio - Portland 2:4
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- majestic24
- Kontakt:
Miami - Brooklyn 2:4
Indiana - Washington 4:2
San Antonio - Portland 4:2
Oklahoma City - LA Clippers 4:3
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Heat-Nets 3-4
Pacers-Wizards 1-4
Spurs-Blazers 4-0
Thunder-Clippers 4-1
Pacers-Wizards 1-4
Spurs-Blazers 4-0
Thunder-Clippers 4-1
Mislim da mi niko nije ni blizu,al moglo se bolje.Zaboravio sam da su Bullsi nula i da će sudije progurat Netse.Vidim sad prepisuješ od meneGreivis je napisao/la:Cuj Charlie onoliko boba ima. Ko ce ga trpiti.![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Miami - Brooklyn 4-2
Indiana - Wizards 2-4
Oklahoma - Los Angeles 2-4
Indiana - Wizards 2-4
Oklahoma - Los Angeles 2-4
Sta si to tacno skino nesretnice sretni? Jesi to na Bullse igrao?Kawhi je napisao/la:Mislim da mi niko nije ni blizu,al moglo se bolje.Zaboravio sam da su Bullsi nula i da će sudije progurat Netse.Vidim sad prepisuješ od meneGreivis je napisao/la:Cuj Charlie onoliko boba ima. Ko ce ga trpiti.![]()

Cuj prepisujem. Tako nisko spao nisam.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Miami - Brooklyn 3:4
Spurs - Portland 4:2
Oklahoma - Clippers 4:3
Spurs - Portland 4:2
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Nisam mogao ne igrati na DPOY-aGreivis je napisao/la:Sta si to tacno skino nesretnice sretni? Jesi to na Bullse igrao?Kawhi je napisao/la:Mislim da mi niko nije ni blizu,al moglo se bolje.Zaboravio sam da su Bullsi nula i da će sudije progurat Netse.Vidim sad prepisuješ od meneGreivis je napisao/la:Cuj Charlie onoliko boba ima. Ko ce ga trpiti.![]()
![]()
Cuj prepisujem. Tako nisko spao nisam.

4 tačna rezultata serija.3 na zapadu,zeznuli me moji Spursi za 4 od 4

Kolega moderator cijeli dan pije da se ne brinete

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Miami - Brooklyn 4:2
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
- Kontakt:
Indiana - Washington 4-2
Spurs - Portland 4-2
Indiana - Washington 4-2
Spurs - Portland 4-2
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Indiana - Washington 3:4
Oklahoma City - LA Clippers 3:4
Oklahoma City - LA Clippers 3:4
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Indiana - Washington 3:4

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- IlCapitano
- Kontakt:
Miami - Brooklyn 3-4
Indiana - Washington 4-3
San Antonio - Portland 3-4
Indiana - Washington 4-3
San Antonio - Portland 3-4
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.