Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ljudi jeli vama na fm 2010 nema tabela
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bio sam na Kosevu zadjnji put kad smo isli ...mozda nismo bili u istom busuNeutral je napisao/la:Emire jesi li ti onda bio na Koševu kada se nakav momak folirao kako je pao iz 7 ili 8 predmeta na polugodišu, hahaha. Kako je lud. Mislim da je to prošle godine bilo. Valjali se u busu .
A C A B !
Pokazivao je papire iz škole, aahaha, kaže ma boli me briga, ja volim Čelik 
Ima kod mene, sve normalan. Kako nema tabela?tax je napisao/la:ljudi jeli vama na fm 2010 nema tabela
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hahah...nisam bio u istom busu kao ti...samo sam po prici cuo toNeutral je napisao/la:Pokazivao je papire iz škole, aahaha, kaže ma boli me briga, ja volim Čelik
A C A B !
nema tabela nezz koji samMinistaR je napisao/la:Ima kod mene, sve normalan. Kako nema tabela?tax je napisao/la:ljudi jeli vama na fm 2010 nema tabela
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- majestic24
- Kontakt:
Jutro svima,jeste li se naspavali?? Ima li snijega kod vas?? Ugodan dan vam zelim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Emir_ZENICA je napisao/la:hahah...nisam bio u istom busu kao ti...samo sam po prici cuo toNeutral je napisao/la:Pokazivao je papire iz škole, aahaha, kaže ma boli me briga, ja volim Čelik![]()
Da je ono bilo snimiti.
@Majestic
Ma odlično sve, kako da loše bude kada je hvala Bogu čovjek zdrav.
E raja znali neko kakvo je stanje na putevima preko Romanije,Han Peska i ostalih nedodjija gore,ili neka mi neko da link ne mogu da nadjem ,moram za Sarajevo u utorak ili sredu navece.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:E raja znali neko kakvo je stanje na putevima preko Romanije,Han Peska i ostalih nedodjija gore,ili neka mi neko da link ne mogu da nadjem ,moram za Sarajevo u utorak ili sredu navece.
Sestra mi je juče popodne došla iz Novog Sada i kako kaže putevi preko Romanije su, za divno čudo, prohodni i dosta dobro očišćeni, ako se nešto u međuvremenu nije promjenilo. Srećan put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo jedne zagonetke.
Pada, hladno je i bijelo... i ja ga mrzim iz dna duše. Šta je to?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Snijeg ? Zar jos pada kod vas ? u Zenicu juce i sunce izlaziloMinistaR je napisao/la:Evo jedne zagonetke.
Sretan Dan Zaljubljenih
A C A B !
Dobro si, nisam ni gledao vani, sunce jeeeeeee!Emir_ZENICA je napisao/la:Snijeg ? Zar jos pada kod vas ? u Zenicu juce i sunce izlaziloMinistaR je napisao/la:Evo jedne zagonetke.
Pada, hladno je i bijelo... i ja ga mrzim iz dna duše. Šta je to?![]()
![]()
Sretan Dan Zaljubljenih
Hvala buraz, hvala i od mene i ružnije, ovaj ljepše polovine
Svima sretan dan zaljubljenih, onima koji imaju vezu želim da je zadrže, a onima koji nemaju, da ubzro pronađu ljubav života.
Sretan Dan budala!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Nemoj tako, pa ima onih koji su već duboku uplovili morem ljubavi, što bi rekli. A, nekima je, vjerujem, tog mora preko glave, rado bi se vratili na kopno.lejla je napisao/la:Sretan Dan budala!!![]()
lejla je napisao/la:Sretan Dan budala!!![]()
Ja uzivam na kopnuMinistaR je napisao/la:Nemoj tako, pa ima onih koji su već duboku uplovili morem ljubavi, što bi rekli. A, nekima je, vjerujem, tog mora preko glave, rado bi se vratili na kopno.lejla je napisao/la:Sretan Dan budala!!![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mah, kod mene jedan dan okopni snijeg, sutradan, poadne novih 20-30 cm, fakat, ovo me pocinje nervirat,
XAXAXAA sad mi je raspust, ahahha, ne bi ja sutra u skolu

XAXAXAA sad mi je raspust, ahahha, ne bi ja sutra u skolu
Ne bi ni ja, da se ja pitamQUARESMA 18<<< je napisao/la:mah, kod mene jedan dan okopni snijeg, sutradan, poadne novih 20-30 cm, fakat, ovo me pocinje nervirat,
XAXAXAA sad mi je raspust, ahahha, ne bi ja sutra u skolu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.