Sent from my HTC One using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo čitam i u ostatku svijeta od juče se ne mogu logovat.GunnerS je napisao/la:Hehe...
Evo brat mi citao na nekom portalu i u njega isti problem hahahGunnerS je napisao/la:Gdje to nađe ?
Može u mene fb, idi pravi ga i ti hahahaGunnerS je napisao/la:Hajd valjda onda to brzo rijese... Čitav dan pokušavam naći ovaj problem a nigdje ništa...
Ja sam ga vratio ima 10 minuta, neka pitanja mi postavljali pa sam trebao tacno odgovorit da mi vrate fbGunnerS je napisao/la:Hehe, ev traži mi onaj **** kod da mi pošalju na mob al nikad doći...
zašto bi neko mijenjao datum rođenja pobogu ?filip13 je napisao/la:kako promijeniti datum rođenja na fb?,nekad prije dvije tri sam promijenio i od tad ne mogu to uraditi
nedim93 je napisao/la:zašto bi neko mijenjao datum rođenja pobogu ?filip13 je napisao/la:kako promijeniti datum rođenja na fb?,nekad prije dvije tri sam promijenio i od tad ne mogu to uraditi
" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:kako promijeniti datum rođenja na fb?,nekad prije dvije tri sam promijenio i od tad ne mogu to uraditi
znaci nije samo to kod mene.....IlProfessore je napisao/la:Account Temporarily Unavailable.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Svako malo mi izbaci ovo, ne mogu ništa otvoriti na fb par trenutaka i onda normala, i sve tako..
Ista stvar kod mene..eldo je napisao/la:znaci nije samo to kod mene.....IlProfessore je napisao/la:Account Temporarily Unavailable.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Svako malo mi izbaci ovo, ne mogu ništa otvoriti na fb par trenutaka i onda normala, i sve tako..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.