Mirzoni salji kintu da uplatimo tikete stipu se pozdravaChinaglia je napisao/la:![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Pošalji 3 milje da znam da si dobroRealnoGledano je napisao/la:Mirzoni salji kintu da uplatimo tikete stipu se pozdravaChinaglia je napisao/la:![]()
![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
drugacije ce ovo utakmice da budu u odnosu na regularnu sezonu..mada ima tu nesto, ne leze im Netsi, ali Majami je primjer dinastije i kako to treba da izgleda...u zadnje 3 godine, 3 promjene u timu, dakle okosnica tima od nekih 7-8 igraca igra i pobjedjuje ovakve tekme skupa vec 3 godine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
RealnoGledano
- Kontakt:
brat bratu sta je za njeg da nam posalje 10 milja da podjelimo izmedju sebe na forumu ovdjeLampard8 je napisao/la:Pošalji 3 milje da znam da si dobroRealnoGledano je napisao/la:Mirzoni salji kintu da uplatimo tikete stipu se pozdravaChinaglia je napisao/la:![]()
![]()
nas stotinjak po 100 km svima i svi sretni
pa **** ga belaj ovakvu podrsku nije imo ni Jordan a kamoli neko iz Evrope
Komentar koji mi je popravio jutro
Mirza Stormborn of House Teletovic. God of Rain(ing threes). Ruler of parking lots. Master of smirks. Kingslayer.
Mirza Stormborn of House Teletovic. God of Rain(ing threes). Ruler of parking lots. Master of smirks. Kingslayer.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:Komentar koji mi je popravio jutro
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
RealnoGledano je napisao/la: brat bratu sta je za njeg da nam posalje 10 milja da podjelimo izmedju sebe na forumu ovdje
nas stotinjak po 100 km svima i svi sretni![]()
pa **** ga belaj ovakvu podrsku nije imo ni Jordan a kamoli neko iz Evrope![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Brooklyn is ready to beat the Heat 
Bit će ovo paklene utakmice,Heat je protiv svakog favorit,ali Brooklyn im nikako ne leži,nek u ovoj seriji jednom jamesa zaljepi,za mene će bit ko da je 30+ poena dao.
Bit će ovo paklene utakmice,Heat je protiv svakog favorit,ali Brooklyn im nikako ne leži,nek u ovoj seriji jednom jamesa zaljepi,za mene će bit ko da je 30+ poena dao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad je tema i u koliko?

Večeras u 01:10 ako Bog daFreaza je napisao/la:Kad je tema i u koliko?![]()
Narode,molio bih vas sve koji mogu da večeras gledaju Mirzu i po mogućnosti da prospu koju pametnu ovdje na forumu ( kao nekad sto se to radilo)
Najbolji termin ,onaj u 19 nije ni za qrca ,ne moss normalno tekmu odgledat
,veceras je samo prava raja tu
.
Ma veceras je dernekkk
Mirzoni lagano 18p 7 skokova i obara mene lagano na kladionici aBd !

Mirzoni lagano 18p 7 skokova i obara mene lagano na kladionici aBd !
Bice zanimljivo gledati ove utakmice Miami ove sezone nije nikako dobio Bruklin , tako da nikad se ne zna .
- storm_raider
- Kontakt:
Nisam se dugo javljao ovdje, ali naravno sve se prati. Veceras sam sve istjerao iz kuce, gleda se Mirza, zena to ne razumije, ne razumije niko, ali sta cu im ja.
Veceras su prava raja tu.
Veceras su prava raja tu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
gdje je onaj košpicar, nema ga nikako 
Veceras ekipa necu moci gledati treba na posao u 7 sati tako da uzivajte nadam se Mirzinoj dobroj partiji

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Queen James vs Mirzet. 
Ehh
evo me, znam da ste me čekali
Dernek može početi
Nadam se dobroj partiji Mirze. Dobre je partije pružao protiv Heat-a u regularnom dijelu sezone. James mu leži. Pošto James puni suprotne igrače ličnim greškama, nadam se da će Pierce brzo dobiti dvije i da Mirza odmah uleti i počne rafalati. Meni dovoljno:
Jedna sa parkinga + jedna iz svlačionice + dobar hustle play
Nadam se dobroj partiji Mirze. Dobre je partije pružao protiv Heat-a u regularnom dijelu sezone. James mu leži. Pošto James puni suprotne igrače ličnim greškama, nadam se da će Pierce brzo dobiti dvije i da Mirza odmah uleti i počne rafalati. Meni dovoljno:
Jedna sa parkinga + jedna iz svlačionice + dobar hustle play
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Selam braco patriote
Sve zavisi od kida kako ce mirza da odigra veceras,ja se nadam da ce mirzu krenut sut i da ce osut plaljbu i onog kinga kako sam sebe zove,za mene i nije neka igracina kako ga prestavljau..nadma se jednoj trici u facu jamesu i molim te mirza kad ides na kos odvali ga monstruzno znam da ti to mozes mani se polaganja i igranja od tablu..i znaj mirza da mi je dosadilo da svako jutro brisem tv,popljujem ga svaki put kad omasis za tri.. pokazi ko je babo
Sve zavisi od kida kako ce mirza da odigra veceras,ja se nadam da ce mirzu krenut sut i da ce osut plaljbu i onog kinga kako sam sebe zove,za mene i nije neka igracina kako ga prestavljau..nadma se jednoj trici u facu jamesu i molim te mirza kad ides na kos odvali ga monstruzno znam da ti to mozes mani se polaganja i igranja od tablu..i znaj mirza da mi je dosadilo da svako jutro brisem tv,popljujem ga svaki put kad omasis za tri.. pokazi ko je babo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.