Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
zasto pises nesto sto svi vec znajuCartman je napisao/la:Uh, sutra zadnja domaca utakmica Nemanje. Mozda i Evre, Ferdinanda, Giggsa...Hvala svim legendama. Tuzan dan sutra, polako ide ona generacija koja je osvojila LP.
Cartman je napisao/la:Uh, sutra zadnja domaca utakmica Nemanje. Mozda i Evre, Ferdinanda, Giggsa...Hvala svim legendama. Tuzan dan sutra, polako ide ona generacija koja je osvojila LP.
Boga pitaj. Ignorisi ga, pa sta god da je.Virtu4l je napisao/la:Ko vam je ovaj? Neki novi, ili je reinkarnacija?
tačno mi popravi večerSkyline je napisao/la:Jedna prigodnaaa![]()
[youtube][/youtube]
I jos VdS iza njih, armirani beton. Hvala im.Skyline je napisao/la:Cartman je napisao/la:Uh, sutra zadnja domaca utakmica Nemanje. Mozda i Evre, Ferdinanda, Giggsa...Hvala svim legendama. Tuzan dan sutra, polako ide ona generacija koja je osvojila LP.
Kakav je to tandem u odbrani bio, legende!
Louis van Gaal will offer Ryan Giggs a senior coaching role once he is appointed the new manager of Man United. (Guardian)
Kod vas se izgleda sve zna unaprijed.OnlyUnited je napisao/la:Louis van Gaal will offer Ryan Giggs a senior coaching role once he is appointed the new manager of Man United. (Guardian)
Pasha,ne zivi se od stare slave...tako ste vi znali s.rat nama...aktuelni ste jos do nedelje i onda ko zna kad i ko zna gdje...MrUnited je napisao/la:proslavljam svoj 400 post ovom slikom![]()
Jamie Jackson (Guardian) te Mark Ogden (Telegraph), pouzdani novinari i skoro pa sigurno pogode. Znam da ce na ljetnu turneju po USA. Igramo sa LA Glaxay, pa Roma, Inter i Real (2.8.)... Znaci znam do tog datuma, sta kako..ackeey je napisao/la:Kod vas se izgleda sve zna unaprijed.OnlyUnited je napisao/la:Louis van Gaal will offer Ryan Giggs a senior coaching role once he is appointed the new manager of Man United. (Guardian)
Je li tako i sa datumima utakmica za iducu sezonu, mislim nema evrope, pa nece ni biti pomjeranja tekmi.
Osim ako ovi veliki ne naprave nsto u evropi pa vase tekme s njima budu otkazane...![]()
Moram se i ja sa tobom našaliti, opet cemo biti prije nego vi...Sage je napisao/la:Pasha,ne zivi se od stare slave...tako ste vi znali s.rat nama...aktuelni ste jos do nedelje i onda ko zna kad i ko zna gdje...MrUnited je napisao/la:proslavljam svoj 400 post ovom slikom![]()
Uh oba su vrhunska, ali ipak moram rec da je najbolji bio kad je Moyes dobio otkaz. Slazes li se?majestic24 je napisao/la:cartmane koji ti je dan bio bolji...onaj kad je moyes dobio otkaz ili ovaj veceras kad je liverpool definitivno ispao iz trke za prvaka??
Ma odlazak Moyesa definitivno. Ako ikad budem stavljao tetovazu na sebe,taj datum cu negdje ubacitiCartman je napisao/la:Uh oba su vrhunska, ali ipak moram rec da je najbolji bio kad je Moyes dobio otkaz. Slazes li se?majestic24 je napisao/la:cartmane koji ti je dan bio bolji...onaj kad je moyes dobio otkaz ili ovaj veceras kad je liverpool definitivno ispao iz trke za prvaka??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.