Valjda je zato i bio klin sit

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja sinoc bas razmisljam kako bi volio da igrac tipa visca ode u shakhtar vrhunska ekipa uslovi liga atraktivan fudbal liga prvaka bla bla bla... Meni je bolja od belgijske samo radi shakhtara nista vise ljudi igraju fenomelanoDurden je napisao/la:Ukrajinska liga je veoma jaka liga i po kvaliteti su tu negdje iza holandske i belgijske. U top 10 evropskih liga su sigurno.
Drug Visca igra u turskoj drugoj ligi sta ce on u Sahtaru ?grgr je napisao/la:Ja sinoc bas razmisljam kako bi volio da igrac tipa visca ode u shakhtar vrhunska ekipa uslovi liga atraktivan fudbal liga prvaka bla bla bla... Meni je bolja od belgijske samo radi shakhtara nista vise ljudi igraju fenomelanoDurden je napisao/la:Ukrajinska liga je veoma jaka liga i po kvaliteti su tu negdje iza holandske i belgijske. U top 10 evropskih liga su sigurno.
Lugansk, ili Lughansk ( tako nekako )lucif3R666 je napisao/la:a gdje li je sunjic , vidim gori ukrajina , gdje se nalazi ovaj grad gdje igra sunjic ??
Ili je možda u zapadu RusijeCartman je napisao/la:Vidim ovaj Luhansk skroz na istoku Ukrajine. Neka on cuva glavu.
Toni Sunjic: Dres zmajeva mi mnogo znaci.
Cartman je napisao/la:Vidim ovaj Luhansk skroz na istoku Ukrajine. Neka on cuva glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.