Misimović u prvih 11, nadam se da će dobiti danas.Virtu4l je napisao/la:Danas u 14h igraju Azijsku ligu prvaka, mnogo bitan meč, sa pobjedom bi se aktivno uključili u borbu za prolaz.
15.04.2014 - 14:00 Guizhou Renhe - Kawasaki Frontale
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Rat na terenu. Miske na kraju dobio drugi žuti. Loše je odigrao, šetkao se po terenu, i kao takav je uspio da podijeli nekoliko čarobnih lopti svojim suigračima. Deset žutih i dva crvena kartona, oba domaćoj ekipi.
Imao je jedan odličan volej u prvom poluvremenu.
Imao je jedan odličan volej u prvom poluvremenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miske izgleda pocrvenio.BelminM23 je napisao/la:Misimović u prvih 11, nadam se da će dobiti danas.Virtu4l je napisao/la:Danas u 14h igraju Azijsku ligu prvaka, mnogo bitan meč, sa pobjedom bi se aktivno uključili u borbu za prolaz.
15.04.2014 - 14:00 Guizhou Renhe - Kawasaki Frontale
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Miske dobi crveni opsovao sudiji dijete 

Sigurno ga ocekuje minimalno 5 utakmica suspenzije.To je nedopustivo sta radi,rusi nam ugled,podhitno izbaciti iz reprezentacijeInterista je napisao/la:Miske dobi crveni opsovao sudiji dijete

Gledao sam Misketa danas,posto sam se pozelio gledati kako on igra.Pa nista,Miske ko Miske,uvijek isti,ima onu dugu loptu i centarsut u obrvu,ima pas kakav niko ziv ne ocekuje,imao je dva dobra suta iz daljine.Ekipa mu je slaba i fizicki izgleda slabo pripremljena,Japanci bili duplo spremniji.Miske cak ne izgleda nista nespremniji od suigraca,cak mi se cini i da je obrnuto.Crveni dobio u sudijskoj nadoknadi,drugi zuti,nije mogao do jedne lopte i malo grublje isao,izgubio zivce zbog poraza,prije toga im je i kapiten iskljucen.
Nista,kad dodju na pripreme sve ih treba natjerati na zestok tempo.Nadam se da ce ako nista bar Osim nekad svratiti i potjerati taj ritam jer ovi niko nema veze kakva brutalna fizika treba za SP.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 15 apr 2014, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni je iskreno zao sto Miske nakon Wlf. nije uspio naci i ustaliti se u nekom Evropskom klubu..Licno mi nije drag igrac,antipatican mi je,ali je majstor,viciozan igrac,igrac poteza i kao takav je potreban svakoj ekipi..Ovo u Kini izgleda onako lijepo za oko,te gol,te asistencjija ali slaba je to liga,slaba ekipa..Nama treba Miske koji trci,na SP nema prostora za improvizaciju..Valjda se spremi individualno do tada.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Je li mu ovo prvi crveni u karijeri?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Četvrti. Dva u Bochumu, jedan u Bayernovim amaterima i ovaj danas.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisu stavili Zvjezdana u repku na Transfermarketu.
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
[youtube][/youtube]gringobih je napisao/la:Miske je jedini igrac koji moze napraviti visak, jedini on moze i zna proci u situaciji 1 na 1...drummer je napisao/la:AP(Associatet preess)izdvaja 5 kljucnih igraca nase reprezentacije(i drugih) na koje treba posebno obratiti paznju.To su:Dzeko,Pjanic,Ibisevic,Begovic i Misimovic.
Ali forumski strucnjaci kazu da Misimovic treba na klupu
Ako to budemo cekali od Pjanica jadna nam je majka...

Znali iko kako je Miske? Jeli se vration na teren? igra li? jeli fit? jeli kinesko prvenstvo zavrseno? Ovaj momak nam treba ko oci u glavi..
G BUSSA BUSS
pa imao je asistenciju sad zadnju tekmu 

Igra i fit je. Nova sezona u Kini je počela, odigrano je desetak kola. Ispali su iz AFC CL.Hase10 je napisao/la:Znali iko kako je Miske? Jeli se vration na teren? igra li? jeli fit? jeli kinesko prvenstvo zavrseno? Ovaj momak nam treba ko oci u glavi..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imo je miske u proslom kolu 2 asistencije,jednu fenomenalnu !Zamjenio ga je zlatan.
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
Kakav je sa kilažom, jel' doveo u red.. Trebat' ce nam Miske u najboljem izdanjuVirtu4l je napisao/la:Igra i fit je. Nova sezona u Kini je počela, odigrano je desetak kola. Ispali su iz AFC CL.Hase10 je napisao/la:Znali iko kako je Miske? Jeli se vration na teren? igra li? jeli fit? jeli kinesko prvenstvo zavrseno? Ovaj momak nam treba ko oci u glavi..

kao Ailton na zalasku karijere...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Samo da Miske ne dode kao bure. To mi je jedina briga oko njega.
Ako njemu nije briga nije ni meni!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma Miske jedno okupljanje ko bure a drugo kad hoce kao stalak 

Kad je bio kao stalak, zadnjih 4-5 godina je vise ličio na tabure!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.