ma nemoj se ljutit al ti pojma nemasEngland je napisao/la:Travnik ispada 100%.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato lik navija za Zelju koji ide Rudaru glavnom konkurentu Travniku za ispadanje. Ja mu vjerujemrodjenisa je napisao/la:ma nemoj se ljutit al ti pojma nemasEngland je napisao/la:Travnik ispada 100%.![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ma znam to al nemogu vjerovat da ce zeljo gore skinut gaceNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato lik navija za Zelju koji ide Rudaru glavnom konkurentu Travniku za ispadanje. Ja mu vjerujemrodjenisa je napisao/la:ma nemoj se ljutit al ti pojma nemasEngland je napisao/la:Travnik ispada 100%.![]()
![]()
![]()
Zelji treba pobjeda da obezbjedi europu a ovdje se pise o skidanju gaca, bravo strucnjaci.
Rudar Prijedor, zao mi je.
Rudar Prijedor, zao mi je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- VigorMostarac
- Kontakt:
VELEŽ-ZRINJSKI 5:0
VFC THE RELIGION
Naprijed zrinja do pobjede vi ste prijeratni velez
zeljo1974 je napisao/la:Naprijed zrinja do pobjede vi ste prijeratni velez
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmozeljo1974 je napisao/la:Naprijed zrinja do pobjede vi ste prijeratni velez
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo 1974 mu je sigurno godiste od roditelja.fedeltafrotta je napisao/la:zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmozeljo1974 je napisao/la:Naprijed zrinja do pobjede vi ste prijeratni velez
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sta ovaj velez ima sa prijeratnim igra u vrapcicima dojucerasnji drugoligas sredina tabele
šta reći, koju poruku poslati?zeljo1974 je napisao/la:Sta ovaj velez ima sa prijeratnim igra u vrapcicima dojucerasnji drugoligas sredina tabele
ja bi mu pomogo al bgm mora on sam sebi pomoci,evo stojim mu na raspolaganjuAlemC85 je napisao/la:šta reći, koju poruku poslati?zeljo1974 je napisao/la:Sta ovaj velez ima sa prijeratnim igra u vrapcicima dojucerasnji drugoligas sredina tabele
Do subote stoj a onda na koljena klekni pred ultrase
Ma j..o budalu, sta on zna o Velezu, nemam nista protiv Zrinjskog, cak sta vise iskreno im cestitam na tituli.Ovakve postove mogu pisati samo neznalice.fedeltafrotta je napisao/la:zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmozeljo1974 je napisao/la:Naprijed zrinja do pobjede vi ste prijeratni velez
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
zeljo1974 je napisao/la:Sta ovaj velez ima sa prijeratnim igra u vrapcicima dojucerasnji drugoligas sredina tabele
Zar čovjek nema pravo da izrazi svoje iskreno mišljenje....
Ako ćemo realno nikad sarajevo nebi stavio ispred želje i to je moje mišljenje na koje imam pravo.......Tito je umro
zrinja05 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la:došo komšija da pogleda europsku utakmicu i da navija za Zrinjski, svaka ti čast. dođi nam komšo i ove sezone kad nemaš gdje drugo
Krmčino, nije komšija već susjed!Ponovi sto puta dok ne naučiš napamet!!!NIsi dobar bio u posratnoj preobrazbi očito, pa ti opet izlijeću ove neke riječi koje nemaju veze sa tvojim jezikom papak!
Krmak u pravu je Anel , nisu oni komsije nego komsinice:P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nisam shvatio da na to aludira. Moje isprike ide Anelu, mojoj najdrazoj komsinici
Klasični nultras!Šukneš mu ga do jaja a on nezna šta će pa se pravi mahnit.
anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la:došo komšija da pogleda europsku utakmicu i da navija za Zrinjski, svaka ti čast. dođi nam komšo i ove sezone kad nemaš gdje drugo
Krmčino, nije komšija već susjed!Ponovi sto puta dok ne naučiš napamet!!!NIsi dobar bio u posratnoj preobrazbi očito, pa ti opet izlijeću ove neke riječi koje nemaju veze sa tvojim jezikom papak!
Krmak u pravu je Anel , nisu oni komsije nego komsinice:P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nisam shvatio da na to aludira. Moje isprike ide Anelu, mojoj najdrazoj komsinici
Klasični nultras!Šukneš mu ga do jaja a on nezna šta će pa se pravi mahnit.
Sta ste napali na lika,o njegovoj konstataciji bi se dalo i ozbiljnije raspravit,sta je to Velez danas,sta je bio do 92.god.
Zrinjski je izrastao u trofejni i jedan od organizovanijih klubova u drzavi.Zasto?? kako ??dijelom preko ledja Veleza.Ko im je to dopustio?sta radi ta navikana "normalna" mostarska raja,pomirila se da Bijeli brijeg proslost.Tako lako??Gdje je ta armija Velezovih navijaca? a Zrinjski ima posjecenije utakmice,trenutno daleko bolju i organizovaniju navijacku skupinu.Respect za Zrinjski,a RA dignite se na noge,sve dok se zadovoljavate 5. mjestom nista od price o velikom klubu,Zrinja ce vas ostaviti daleko iza sebe.
Zrinjski je izrastao u trofejni i jedan od organizovanijih klubova u drzavi.Zasto?? kako ??dijelom preko ledja Veleza.Ko im je to dopustio?sta radi ta navikana "normalna" mostarska raja,pomirila se da Bijeli brijeg proslost.Tako lako??Gdje je ta armija Velezovih navijaca? a Zrinjski ima posjecenije utakmice,trenutno daleko bolju i organizovaniju navijacku skupinu.Respect za Zrinjski,a RA dignite se na noge,sve dok se zadovoljavate 5. mjestom nista od price o velikom klubu,Zrinja ce vas ostaviti daleko iza sebe.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- zivinaajkula
- Kontakt:
zeljo1974 je napisao/la:Sta ovaj velez ima sa prijeratnim igra u vrapcicima dojucerasnji drugoligas sredina tabele
Da ovo nije taj Bekic!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ne mozes porediti RA i ultrase. Zrinski ima dobre rezultate pa ih je za nijansu vise dok se mi borimo za opstanak zadnjih godina. Sada je armija na 25% kapaciteta ali polako se dize tako da cemo u dogledno vrijeme gledati opet gostovanja 2000+ sto je zà doticne naucna fantastike i ne ostvareni sanennis je napisao/la:Sta ste napali na lika,o njegovoj konstataciji bi se dalo i ozbiljnije raspravit,sta je to Velez danas,sta je bio do 92.god.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ako Bog da,morate se navijacki trgnuti,samo vi navijaci mozete Velez vratiti na stare staze,niko drugi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mozes porediti RA i ultrase. Zrinski ima dobre rezultate pa ih je za nijansu vise dok se mi borimo za opstanak zadnjih godina. Sada je armija na 25% kapaciteta ali polako se dize tako da cemo u dogledno vrijeme gledati opet gostovanja 2000+ sto je zà doticne naucna fantastike i ne ostvareni sanennis je napisao/la:Sta ste napali na lika,o njegovoj konstataciji bi se dalo i ozbiljnije raspravit,sta je to Velez danas,sta je bio do 92.god.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.