Who is you ?Henderson je napisao/la:Ne znam šta se više glupiraju ovi u savezu i čekaju sa produženjem ugovora. Ovo se treba što prije završiti, ponuditi Papetu ugovor barem na još četiri godine.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sram te bilo Safete, pozvao si sve naše najbolje igrace, sram da te bude kretenu, teleci pogledu.. Sta ce ti na spisku Dzeko, sta ce ti kapiten Spahic i nas najbolji golman Begovic.. Zašto si pozvao Kolasinca koji nema ni minute u kvalifikacijama, zašto Ibisevica i Hajrovica koji sjede na klupama u klubovima... Zašto jednog Salihovica koji samo zna opaliti slobodnjak i uvijek je povrijeđen.. Zašto si zvao Mujdzu koji je vise bio povrijeđen nego igrao... Zašto ce ti dizelaš iz daleke Kine Misimovic... Zašto Zukanovic koji osim Grčke i Latvije nije ništa posebno odigrao, sto si zvao Bicakcica jeli zato sto je dao onaj sretni gol i spasio ti guzicu....
Po Bogu Safete bezgramašu zašto si pozvao sve naše najbolje igrace!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po Bogu Safete bezgramašu zašto si pozvao sve naše najbolje igrace!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nece on da trosi svoje zdravlje na Safeta zar ti nije simptomaticno da nakon sukoba Safet-Dzeko,SPahicSabinho je napisao/la:Zato i nisi predsjedavajuci saveza. Ako jedan Osim konstantno odbija da se petlja u Safetov pos'o a najkompetentniji jezgembo89 je napisao/la:Ja da sam sad predsjedavajuci saveza sazvao bih sjednicu i...
Osim daje intervju za Mrezu FTV u kojem kaze kako igraci u toku noci odlaze u klubove itd da bi skino odgovornost sa Susica da se razumijemo igraci koji krse disciplinu trebaju biti kaznjeni ako to SUsic dopusta vec nekoliko godina zasto sad kad je los rezultat onda e igraci oni su vaki naki oni meni kroje psisak itd..
- DonCorleone
- Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:Who is you ?Henderson je napisao/la:Ne znam šta se više glupiraju ovi u savezu i čekaju sa produženjem ugovora. Ovo se treba što prije završiti, ponuditi Papetu ugovor barem na još četiri godine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Koprcate se Papetoljubci i to sa razlogom... Skoro svakog mjeseca vas vaš 'stručnjak' nekim 'genijalnim' potezom natjera da se uvučete u rupe, pa onda kada se prvi val nezadovoljstva slegne, polako počnete viriti iz istih.
Kad bi vi znali sa kojim merakom gledam kako branite neobranjivo
Kad bi vi znali sa kojim merakom gledam kako branite neobranjivo
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Slusam ove izjave safeeta jucer I ja nemogu svojim usima da vjerujem sta cujem... Kaze za ibricica da je standardan itd a lik je 80 posto utakmica poceo sa klupe ... Kako je moguce da igrac koji nema ama bas nista da ponudi ovoj reprezentaciji dobija poziv... Previse spor da bude 10tka,previse defanzivno slab da bi bio 8ca prespor na krilu,trom.. Pa on odkako je otisao iz hajduka nigdje se nije ustalio nego sa klupe na klupu I kakav glupan moras biti pa ga pozvati...nisu valjda svi koji su trenirali ibricica zadnje 3-4 godine glupi I ludi a pape jedini pametan pa vidi u njemu nesto sto 5-6 drugih strucnjaka nije vidjelo..igra poziciju na kojoj imas misimovica I pjanica I koja je poenta vodzenja istog u brazil nekontam.... Anel hadzic????!!!...Pa evo ja smijem ruku stavit ako je taj sturm ista jaci od zelje I sarajeva ...hadzic je za klasu losiji igrac od zolotica I grahovca a o mariju vrancicu I sanjinu prcicu da negovorimo... Zasto nema miroslavas stevanovica koji je sa slomljenom nogom I bez obje ruke bolji od avdije... Publika mora da na sav glas izvizdi tinu,hadzica, avdiju I ibricica... Na sav glas neka sami izadzu sa terena od sramote... Dosta je safete ,sljamu... Odlazi!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako odradimo sta na SP-u pored poluamaterskog trenera i poluamatera na terenu, treba dici Spahicu, Dzeki, Kolasincu i Begovicu spomenik usred Sarajeva.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I onda vrhunac. Ako prođemo grupu igrači su zaslužni, ako ispadnemo iz grupe Pape je kriv. Volim ovu državu.DonCorleone je napisao/la:Ako odradimo sta na SP-u pored poluamaterskog trenera i poluamatera na terenu, treba dici Spahicu, Dzeki, Kolasincu i Begovicu spomenik usred Sarajeva.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Brate da nas vodi Barbarez mi igrali cetvrtfinale ! A ne ova ubleha od selektora.Henderson je napisao/la:I onda vrhunac. Ako prođemo grupu igrači su zaslužni, ako ispadnemo iz grupe Pape je kriv. Volim ovu državu.DonCorleone je napisao/la:Ako odradimo sta na SP-u pored poluamaterskog trenera i poluamatera na terenu, treba dici Spahicu, Dzeki, Kolasincu i Begovicu spomenik usred Sarajeva.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne budalite ljudi kakva vas sad smjena snadje! Svjedoci smo sta se desi poslije smjene trenera jedne repke.
Bojim se da ce mo mi sami sebi zabit noz u ledja sa ovim usijavanjem situacije, koja je vec dosla do kljucanja!
Hebo Susica bitno je da nam reprezentativci budu dobro nabrijani i da nas ne osramote!
Vise sam nego siguran da ovo neko sistematski pokusaje unistit ,a naj laksi put je da se fitilj potpali na forumima ili na drugim internet stranicama i vatra se siri nezaustavljivo ,kao i vicevi o nama!
Sramota je ovo ljudi unistit!
Bojim se da ce mo mi sami sebi zabit noz u ledja sa ovim usijavanjem situacije, koja je vec dosla do kljucanja!
Hebo Susica bitno je da nam reprezentativci budu dobro nabrijani i da nas ne osramote!
Vise sam nego siguran da ovo neko sistematski pokusaje unistit ,a naj laksi put je da se fitilj potpali na forumima ili na drugim internet stranicama i vatra se siri nezaustavljivo ,kao i vicevi o nama!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne, ne, ne. Patimo se mjesecima bez Besica, Ibisevic nam igra polunapadaca, Susic Jr. poluamater se gura, prkosimo svemu tome, svim tim suludim otezivajucim okolnostima koje nam priredjuje Safet, mi idemo na SP.Henderson je napisao/la:I onda vrhunac. Ako prođemo grupu igrači su zaslužni, ako ispadnemo iz grupe Pape je kriv. Volim ovu državu.DonCorleone je napisao/la:Ako odradimo sta na SP-u pored poluamaterskog trenera i poluamatera na terenu, treba dici Spahicu, Dzeki, Kolasincu i Begovicu spomenik usred Sarajeva.![]()
Velika razlika, da ne kazem ogromna, drugo je to sto ste se vi upecali da je Safet trener neki, a on opanak zesci, mora se dobro napregnuti da izadje polurecenica.
- 10DelPiero
- Kontakt:
A ako kojim slucajem Tino bude asistent a da ne govorim strijelac gola bit ce mi pojeli g'ovno a Pape ala Guardiola otkriva igrace. A da se uloge zamjene i da se kojim slucajem Nermin Zolotic zapravo zove i preziva Nermin Susic a ovaj Tino Sven Zolotic vrlo dobro svi znaju ko bi bio u avionu za Brazil samo sto vi iz meni neshvatljivog razloga podrzavate Papeta iako nas isti pravi budalama i govori kako je Tino Sven Susic jedan jako kvalitetan igrac a ja koji sam ga gledao dosta pa i previse puta ove sezone znam da nije ne toliko. Prije ce bit da ga vi niste gledali koji ga branite vec mi koji ga napadamo zbog poziva. Iskren da budem ovog Anela nisam nikako gledao o njemu nista ni ne pisem ali vjeruj mi da bi da sam vidio isto sto i kod ovog, nezasluzen poziv. Najmanje mi je bitno to sto mu je on u krvnom srodstvu.Henderson je napisao/la:I onda vrhunac. Ako prođemo grupu igrači su zaslužni, ako ispadnemo iz grupe Pape je kriv. Volim ovu državu.DonCorleone je napisao/la:Ako odradimo sta na SP-u pored poluamaterskog trenera i poluamatera na terenu, treba dici Spahicu, Dzeki, Kolasincu i Begovicu spomenik usred Sarajeva.![]()
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako mi se covjek posrrao na cejf kad je u pitanju svjetsko prvenstvo.
Ovo sto je uradio je toliko ofirno, da vrijedja zdrav razum!
Ovo sto je uradio je toliko ofirno, da vrijedja zdrav razum!
Ne podmeci,nismo mi situaciju ucinili ovakvom nego Sušić,nemojmo mjenjati teze,Kvota je napisao/la:Ne budalite ljudi kakva vas sad smjena snadje! Svjedoci smo sta se desi poslije smjene trenera jedne repke.
Ovo me podjeca na situaciju kad muz prebije zenu a njoj govore,suti zbog djece,zbog mira u kuci.A svakim danom nasilnik sve gori i gori.
I ovo je ista stvar,ako se ovaj covjek ne zaustavi stvari ce se pogorsavati.
Ne znam kako cemo ovo rijesiti ali nas je doveo u vrlo tesku i mucnu situaciju.Znaci on nas je doveo,nisu ljudi koji ukazuju na njegov bezobrazluk.
Nadam se samo da ce igraci nesto smisliti,njima vjerujem neograniceno,od njega ne ocekujem nista osim da im ne smeta i da nakon SP odhebe u skokovima i sa sobom povede brata kao asistenta,njegove igrace kao pojacanja tom nesretnom klubu a neke od novinarskih jurisnika kao portparole,svakako mu je odnos s javnoscu za zatvora.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ohani malo, udar ce te strefit, mjesecima pjenis badrummer je napisao/la:Sram te bilo Safete,sram treba da bude i novinarske jurisnike koji se prave blesavi i stite ocitu privatizaciju reprezentacije spinujuci nebitnim stvarima kao ova,on je najbolji igrac PSG,najbolji strani igrac francuske lige itd.
To nema nikakve veze sa nasom reprezentacijom i to mu ne daje za pravo da je urusava.
Maradona je najbolji igrac svijeta svih vremena pa su ga Argentinci od.ebali.Sta su trebali reci,on je najbolji igrac svih vremena i ima pravo raditi sta hoce.
Hocete da unistite jedinu svijetlu tacku u ovoj drzavi i jedinu stvar zbog koje se ljudi ponose sto su Bosanci i Hercegovci.
Sram vas bilo!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Jeste vala baš, čitave kvalifikacije smo se ispatili bez Bešića. Da je Bešić bio tu, ne bi Bosna primila onih 6 golova.Patimo se mjesecima bez Besica,
Njemačka, Holandija, Engleska, pa Bosna i Hercegovina. Jeste vala baš, kako Papeta nije sramota.Ibisevic nam igra polunapadaca,
Familija se uvijek treba paziti. Ne kontam šta je tu problem.Susic Jr. poluamater se gura,
Obavezno pogledaj onu reklamu za ono osiguranje, tačno vidiš kako Pjanić tečno priča bosanski jezik. Treba protjerati Pjanića iz repke, jer ima problema sa polurečenicama.mora se dobro napregnuti da izadje polurecenica.
Bojkotujte ovaj forum i ovu temu, da možemo uživati.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 06 maj 2014, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Drummer svi znamo da su ovo Sajini poslednji trzaji i da poslije SP ide!
Ovde nista dobro necemo napraviti budi siguran a prijeko nam je potrebna dobra atmosvera!
Poslije SP ce morati sam pobjec
Ovde nista dobro necemo napraviti budi siguran a prijeko nam je potrebna dobra atmosvera!
Poslije SP ce morati sam pobjec
A kako tako neki pojedinici ovdje mogu biti sigurni da TSS nece dobiti ni minute?
Isto ste tako bili sigurni da je pozvan samo protiv Egipta, da nam ga kojim slučajem Hrvati ili Belgijanci oduzeli, te da nece do kvalifikacija za Euro biti pozivan.
Vjerujem da će TSS dobiti bar 10-ak min protiv Irana.
Sve u svemu nepotizam se je uvukao tamo gdje nam je najvise stalo da bude cist, a to je u fudbalskoj reprezentaciji.
Isto ste tako bili sigurni da je pozvan samo protiv Egipta, da nam ga kojim slučajem Hrvati ili Belgijanci oduzeli, te da nece do kvalifikacija za Euro biti pozivan.
Vjerujem da će TSS dobiti bar 10-ak min protiv Irana.
Sve u svemu nepotizam se je uvukao tamo gdje nam je najvise stalo da bude cist, a to je u fudbalskoj reprezentaciji.
Allez
Ne pokusavaj... Tacno se sve radi smisljeno, i nakon dva poraza u prijateljskim utakmicama imaju jako puno pristalica (srecom na forumu, u stvarnosti je situacija dosta drugacija)....adriano_leite je napisao/la:Ohani malo, udar ce te strefit, mjesecima pjenis badrummer je napisao/la:Sram te bilo Safete,sram treba da bude i novinarske jurisnike koji se prave blesavi i stite ocitu privatizaciju reprezentacije spinujuci nebitnim stvarima kao ova,on je najbolji igrac PSG,najbolji strani igrac francuske lige itd.
To nema nikakve veze sa nasom reprezentacijom i to mu ne daje za pravo da je urusava.
Maradona je najbolji igrac svijeta svih vremena pa su ga Argentinci od.ebali.Sta su trebali reci,on je najbolji igrac svih vremena i ima pravo raditi sta hoce.
Hocete da unistite jedinu svijetlu tacku u ovoj drzavi i jedinu stvar zbog koje se ljudi ponose sto su Bosanci i Hercegovci.
Sram vas bilo!. Uporedjivanje Maradone i Safeta je u najmanju ruku smijesno. Argentina je fudbalska velesila, a mi smo fildzan na geografskoj karti, a isto tako i na fudbalskoj mapi. Nismo otisli na neko veliko takmicenje, malo ljudi je culo za nas, a onda na scenu stupa Pape i odvodi nas na najvecu fudbalsku smotru. Argentina je bolja jedno 35 puta od nas, Maradona nije nista napravio sa njima i logicno je da mu ide otkaz. Pape je napravio historijsku stvar, kako za zemlju, tako i za nas sport. Uradio je nesto sto niko nije prije njega i ti bi mu dao otkaz? To vise govori o tebi nego o Papetu. Da mi imamo igrace kakve ima Argentina i da nas Pape vodi i ne napravi dobar rezultat, automatski bi i njemu isao otkaz, ali mi nismo Argentina i vjerovatno nikada necemo biti. Od jedne male i skoro nepoznate drzave, osim po ratu, mi mislimo da smo neka velesila i da je neuspjeh samo otici na Mundijal. Jadan ne bio, nikada nisi gledao svoju repku na Mundijalu i tebi je to neuspjeh sto ces ih sada gledati? Daj ba dozovi se malo, urazumi se.
Ne mogu a da se ne sjetim kako je reprezentacija Srbije odigrala jako dobre tri utakmice u Juznoj Africi i kako su otjerali Antica unatoc tome.... Kako smo generalno svi na ovim prostorima takvi fudbalski strucnjaci... Vidi se to i na tekmama nasih domacih timova, gdje igraca zacas dignemo u nebesa a jos brze gurnemo u ponor..... Jer uvijek ima neko "bolji"...
Pape je pred najvaznije utakmice opet pruzio ogromno povjerenje svojim igracima, i nadam se dobroj atmosferi koju evo i na ovaj nacin pokusavaju urusiti internet "strucnjaci"...
Osim diskutabilnih izjava za medije, Pape jos uvijek sa trenerskog aspekta, radi i vise nego logicne stvari (to jasno vidi onaj ko zeli da vidi)...i to radi jos od prve utakmice protiv Gane, pa do dan danas...
Kakva je situacija u stvarnosti dovoljno je da sacekate prvu utakmicu,sve ce vam se samo kazati.
A vi spinujte i dalje.
A vi spinujte i dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.