OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Mig_Mig
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Mig_Mig » 22 apr 2014, 13:50

Nosi li iskra 3 boda iz Srebrenika? ima li kakvih informacija?
Max Allegri

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 apr 2014, 13:52

Mig_Mig je napisao/la:Nosi li iskra 3 boda iz Srebrenika? ima li kakvih informacija?
Moze 3 gola ponijet u svojoj mrezi, cuvamo ta tri boda za Slobodu. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 apr 2014, 13:59

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Nosi li iskra 3 boda iz Srebrenika? ima li kakvih informacija?
Jel provjerena informacija? jer u Konjicu gori :) a idemo Iskri, mogli bi vi i dvije dati, cudna su ovo posla !
Max Allegri

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 apr 2014, 17:08

Mig_Mig je napisao/la:
Jel provjerena informacija? jer u Konjicu gori :) a idemo Iskri, mogli bi vi i dvije dati, cudna su ovo posla !
Ne sikiraj se ti ništa :D Nema Iskra love za toga. nismo ni mi daleko od zone ispadanja. Par bodova, kupe ovi tekmu na strani i mi na kraju odosmo :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 apr 2014, 23:27

Brcko87 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaka čast za početak snimka i stari grad..Ovako je počinjao prvi prenos iz Srebrenika na tadasnoj bht..Ja mislim 99 godina da je bila..Gradina-Željo..
Šteta što nisi Poparu stavio u kadar kad je izasao ispred svlacionice gol kao od majke rodjen,,odvalio kitu..izasao frajer da isprati šta se dešava na utakmici..onda se pitamo što se djeca ne vode na utakmicu..
joj ovi dvadesetak momaka što dodju..sadasnji Apachi.. :oops: :oops: Ja se crvenim kako momci nemaju ideje i nekog ultra fazona..hajde maznut pjesmu od neke grupe van nam bivše države,pa malo preradit i nije toliko sramota,al sad uzet od Fukara.. :oops: Sve su grupe od devedeseti išle naprijed samo se kod nas otišlo nazad..još je udarna "u srcu mome" :oops: :lol:
Šta očekivat kad grupu vodi momak koji ne zna ni jednu drugu navijačku skupinu osim apacha ? Koji za ultra fazon nikad nije čuo ? Kojem je gradina oleo leo le jedino što zna, vidim sad je počeo malo više fukare da skida sa pjevanjem "ooo volim te gradino, nananana ti si naša svetinja, svetinja", kojem je pjesma "u srcu mome ..." naša pjesma, koji dođe da bi popio paket dvolitri, pojeo pola kile meze i raširio svoj već pivski stomak. Šta da se očekuje od takve grupe ?
Kada dođu djeca od 9 godina na tribinu da navijaju, podrže svoj klub, djeca koja su budućnost naše grupe, kojima treba pomoći u nekim stvarima .. ali ne, oni ih nagrade tako što moraju za njih ići u trgovinu po alkohol i proći kroz živicu da njima preko ograde dodaju kupljeno.
To neka grupa ? Ja davno odustao kad sam vidio šta se dešava jer to nije grupa nego sprdačina najveća. Njih 20 su "vjerni" Apachi a mi ultra momci smo niko i ništa, pojma mi nemamo o navijanju jer su "starosijedci" i znaju sve bolje od nas!
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 apr 2014, 16:13

I onda se pitaju što niko neće s njima na tribinu..kao vidi mi normalni a ostali nešto glume,,ovo ostalo sve internet navijači i ostali qurcevi..Pa neće momci da se brukaju..da li dodju neki momci da preuzmu grupu i iz nje izbace sav sabanluk,vidili bi onda kako bi brojnost porasla..
ps
Sad je Doje vodja.. :)
OFK Gradina Srebrenik

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 apr 2014, 21:23

Brcko87 je napisao/la:I onda se pitaju što niko neće s njima na tribinu..kao vidi mi normalni a ostali nešto glume,,ovo ostalo sve internet navijači i ostali qurcevi..Pa neće momci da se brukaju..da li dodju neki momci da preuzmu grupu i iz nje izbace sav sabanluk,vidili bi onda kako bi brojnost porasla..
ps
Sad je Doje vodja.. :)
Ja sam bio kad su birali vođu i nećeš vjerovati, izabrali su Mrču ...
Možda su sad promijenili nešto al to je bilo prije možda 2 mjeseca.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 apr 2014, 20:10

Kako loša ekipa Iskre.. :o Ova liga ima par ekipa što po trenutnom kvalitetu nebih moglo igrat drugu sjever..Trebali smo dat najmanje još 5komada.. :evil:
OFK Gradina Srebrenik

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 27 apr 2014, 22:13

Sledeće sezone Gradina u PL :clap:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 apr 2014, 22:49

" onclick="window.open(this.href);return false;

dobri su..znaju pravit ofsajd zamke..kod prvog gola golman stao,pušta loptu u gol.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 apr 2014, 22:55

Dobro oni prave ove ofsajd zamke, ali stvarno.

Jedino imaju problem sa onim igracem br.4, on im handri koncepciju :D.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 apr 2014, 20:17

apach1986 je napisao/la:Sledeće sezone Gradina u PL :clap:
Bajke na drugom spratu :(
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 28 apr 2014, 20:57

apach1986 je napisao/la:Sledeće sezone Gradina u PL :clap:
Bajke na drugom spratu :(
Biće bolje samo ako se dignu navijači :angel: :crazy:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 maj 2014, 11:59

Pobjedom protiv Čapljine osigurati opstanak u zadnjoj utakmici kući do 14. kola, kad dočekujemo Slobodu, tad i njima obezbjedit Premieru uz masne pare i eto ga :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 maj 2014, 12:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:Pobjedom protiv Čapljine osigurati opstanak u zadnjoj utakmici kući do 14. kola, kad dočekujemo Slobodu, tad i njima obezbjedit Premieru uz masne pare i eto ga :mrgreen: :mrgreen:

Što ste nezahvalni :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 02 maj 2014, 23:03

Gorki je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Pobjedom protiv Čapljine osigurati opstanak u zadnjoj utakmici kući do 14. kola, kad dočekujemo Slobodu, tad i njima obezbjedit Premieru uz masne pare i eto ga :mrgreen: :mrgreen:

Što ste nezahvalni :mrgreen:
Mislim da je to već autobusom plaćeno :think:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 maj 2014, 18:32

[youtube][/youtube]

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 maj 2014, 18:15

U subotu odigrana vaterpolo utakmica u Srebreniku..nisam u zivotu onako pokiso..onoliko padavina ne bih mogao podnijet ni jedan teren na u državi pa tako to nije ni našem uspjelo..prvi put sam vidio bare po nasem terenu..Sudija trebao odgodit utakmica al eto ekipama to nije bilo u interesu..daleko je čapljina od srebrenika da se dvaput dolazi..naša sreća pa ga prvi uvalismo a moglo je bit i obrnuto..Sa ovom utakmicom Gradina je završila ovu sezonu..Do kraja sezone imamo upisat 3 boda protiv Troglava i ovu sezonu završajemo negdje na 9,10,11 poziciji..Moglo je i bolje,ekipa sigurno ima kvalitet za sami vrh ove lige al treba bit zadovoljan poslije svega što nam se dešavalo prošle godine..
+90% igračkog kadra čine momci iz Srebrenika..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 maj 2014, 18:24

Brcko87 je napisao/la:U subotu odigrana vaterpolo utakmica u Srebreniku..nisam u zivotu onako pokiso..onoliko padavina ne bih mogao podnijet ni jedan teren na u državi pa tako to nije ni našem uspjelo..prvi put sam vidio bare po nasem terenu..Sudija trebao odgodit utakmica al eto ekipama to nije bilo u interesu..daleko je čapljina od srebrenika da se dvaput dolazi..naša sreća pa ga prvi uvalismo a moglo je bit i obrnuto..Sa ovom utakmicom Gradina je završila ovu sezonu..Do kraja sezone imamo upisat 3 boda protiv Troglava i ovu sezonu završajemo negdje na 9,10,11 poziciji..Moglo je i bolje,ekipa sigurno ima kvalitet za sami vrh ove lige al treba bit zadovoljan poslije svega što nam se dešavalo prošle godine..
+90% igračkog kadra čine momci iz Srebrenika..
Sve rečeno. Svaka čast momcima na opstanku, u kakvim uslovima rade i kakve uslove imaju u većini klubova bi davno svi napustili to.. sreća pa 90% njih kao što reče čine naša djeca i bore se za klub u cilju im je ostvariti što bolji rezultat, a malo sutra bi tako bilo sa strancima (izuzetak su tuzlaci koji su tu u klubu kod nas, pogotovu skidam kapu Selimoviću)

:D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 maj 2014, 23:14

Na kojoj tribini ce biti tuzlanska publika (da ne kazem navijaci, ne smije se to spominjati jer je zabrana jos uvijek aktuelna :D) kad bude Sloboda gostovala u Srebreniku?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 18 gostiju.