Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2014, 19:07

drummer je napisao/la:Kakva je situacija u stvarnosti dovoljno je da sacekate prvu utakmicu,sve ce vam se samo kazati.
A vi spinujte i dalje.
Sad ce ove prijateljske pa cemo vidjeti na cemu smo, taman pred Argentinu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 maj 2014, 19:19

drummer je napisao/la:Kakva je situacija u stvarnosti dovoljno je da sacekate prvu utakmicu,sve ce vam se samo kazati.
A vi spinujte i dalje.
Kakav osjecaj kad te spinerom prozove onaj koji je do januara ove godine objavio jedan post u temi Rekonstrukcija stadiona u BiH a za 4 mjeseca 1740 postova, ili 435 postova mjesecno u prosjeku...
Naravno ofanziva je krenula pocetkom marta i vecina postova je u poslednja dva mjeseca, a pritisak raste svakodnevno...
Da, ja spinujem.... How Yes No! ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2014, 19:28

:opaopa: You spin me right round baby like a record baby :opaopa:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 19:29

Vrijeme je da nas podsjetite malo da je Safet najbolji igrac Sarajeva,PSG-a,najbolji stranac francuske lige,najbolji igrac BiH svih vremena(proglasili ga isti ovi sto danas brane nepotizam,inace vrlo upitna stvar)i da kao takav ima pravo od reprezentacije praviti privatnu prciju za prodaju bratovih poluigraca.
Niste odavno.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 maj 2014, 19:34

Nekako sve shvatate previše tragično. I mi bi volili da su ovi pozvani, ali nisu i nije mrtva glava što neki nisu dobili šansu na SP, ali sigiuran sam da će dobiti, većina njih, pozive za kvale. Treba da prihvatimo ovaj spisak, uredu, nismo prezadovoljni ali idemoi dati podršku ovoj ekipi, selektoru, igračima jer to je naš posao. Svi ovi bitni i glavni igrači su pozvani a ovi ostali 3-4 igrača su tu samo da popune spisak.

Uživajmo sad, sad kad smo, napokon, dočekali da odemo na jedno veliko takmičenje. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 maj 2014, 19:36

Radio je logične stvari negdje tamo do septembra, od septembra je sve samo nije logično ono što je radio, mi smo od utakmice sa Amerikom skroz druga reprezentacija i to sve zbog nelogičnih poteza selektora, tj igranja sa Medunjaninom na zadnjem veznom i tu grešku ponavljamo pet utakmica, evo sad smo i Tinu izmislili poziciju zadnjeg veznog i to je isto logično da ne može biti logičnije :cool: :cool:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 maj 2014, 19:37

Ljudi dragi ne shvatate da reprezentacija ovog drummera nece ici na SP ove godine. Ona je s' one strane Drine i on ce kao i svi gledati BiH na SP i pjeniti sto igramo tamo, isto kao sto je pjenio pri svakom porazu. Shvatite ga, nije mala stvar nabiti tolike bore i sijede imati, a sve samo zbog BiH. Tuzno je kada volis svoje tako sto mrzis tudje, a on mrzi sve sto ima veze sa BiH. U zadnja 3 mjeseca preko 1700 postova i svi su protiv Papeta, shvatite ga, biti "sveti" internet 'ajduk nije mala stvar, a da jos mrzis sve sto ima veze sa BiH. To je opsesija, polako, shvatite ga. :mrgreen: :mrgreen: A i ja se bavim svakakvim budalama, ali hajd' tu je da popuni vrijeme u pauzi izmedju dvije velike nuzde. :mrgreen: :mrgreen:

Samo naprijed PAPE, vodi svoju BIH u drugi krug SP!!! Imas veliku podrsku!
Sport je lijek za tijelo i duh.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 maj 2014, 19:41

drummer je napisao/la:Vrijeme je da nas podsjetite malo da je Safet najbolji igrac Sarajeva,PSG-a,najbolji stranac francuske lige,najbolji igrac BiH svih vremena(proglasili ga isti ovi sto danas brane nepotizam,inace vrlo upitna stvar)i da kao takav ima pravo od reprezentacije praviti privatnu prciju za prodaju bratovih poluigraca.
Niste odavno.
Eto vidis da si naucio ko je Safet Susic (France Football ga je izabrao za najboljeg stranog igraca Francuske lige svih vremena, vjerovatno iz istih razloga... :) )

Jasno je meni da je tebi nebitno ko je u ekipi i da ces uvijek naci nekog ko "mora" biti na spisku!
Tvoja filozofija koju ovdje prosipas (za pobjede su zasluzni igraci, a za poraze selektor) je providna i u stvari nije napad na trenerske poteze Safeta Susica (koje ocito ne razumijes), vec je napad na licnoj osnovi na selektora...
I ja bih volio da je pozvao jos Zahirovica umjesto Hadzica ili Susica, ali mi ne pada na pamet da pravim dramu od toga....Jer nije vrijedno.....
Ako jednom pozove Handzica iz Borca, Bilbiju iz Sarajeva ili Hodzica iz Zelje umjesto Dzeke onda cu da zamjeram i pozivam na zdrav razum...a do tada cu da uzivam u plasmanu moje reprezentacije na Svjetsko prvenstvo savrseno svjestan baze igraca koja nam je na raspolaganju, njihovih mogucnosti individualno i timski....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 19:41

storm_raider je napisao/la:Ljudi dragi ne shvatate da reprezentacija ovog drummera nece ici na SP ove godine. Ona je s' one strane Drine i on ce kao i svi gledati BiH na SP i pjeniti sto igramo tamo, isto kao sto je pjenio pri svakom porazu. Shvatite ga, nije mala stvar nabiti tolike bore i sijede imati, a sve samo zbog BiH. Tuzno je kada volis svoje tako sto mrzis tudje, a on mrzi sve sto ima veze sa BiH. U zadnja 3 mjeseca preko 1700 postova i svi su protiv Papeta, shvatite ga, biti "sveti" internet 'ajduk nije mala stvar, a da jos mrzis sve sto ima veze sa BiH. To je opsesija, polako, shvatite ga. :mrgreen: :mrgreen: A i ja se bavim svakakvim budalama, ali hajd' tu je da popuni vrijeme u pauzi izmedju dvije velike nuzde. :mrgreen: :mrgreen:

:urnebes:
Hoces li da ti posaljem karte od svih domacih utakmica u zadnjih 6 godina?
Ti ces meni reci koja je moja reprezentacija :facepalm:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 maj 2014, 19:44

drummer je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ljudi dragi ne shvatate da reprezentacija ovog drummera nece ici na SP ove godine. Ona je s' one strane Drine i on ce kao i svi gledati BiH na SP i pjeniti sto igramo tamo, isto kao sto je pjenio pri svakom porazu. Shvatite ga, nije mala stvar nabiti tolike bore i sijede imati, a sve samo zbog BiH. Tuzno je kada volis svoje tako sto mrzis tudje, a on mrzi sve sto ima veze sa BiH. U zadnja 3 mjeseca preko 1700 postova i svi su protiv Papeta, shvatite ga, biti "sveti" internet 'ajduk nije mala stvar, a da jos mrzis sve sto ima veze sa BiH. To je opsesija, polako, shvatite ga. :mrgreen: :mrgreen: A i ja se bavim svakakvim budalama, ali hajd' tu je da popuni vrijeme u pauzi izmedju dvije velike nuzde. :mrgreen: :mrgreen:

:urnebes:
Hoces li da ti posaljem karte od svih domacih utakmica u zadnjih 6 godina?
Ti ces meni reci koja je moja reprezentacija.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nemas ti karte za autobus a kamoli za domace utakmice. Internet 'ajduci i slicni su najveci sljam ovom foruma. Sreca pa su se nakotili samo na Papetovoj temi, ali hajde to je znak da Pape dobar posao radi. Samo naprijed Pape i ove strane i domace provokatore pustiti niz Miljacku, kao sto i radis doduse. :mrgreen: Tuzno ce ti biti gledati BiH i pjeniti zbog pobjeda, ali hajde, imas forum da pokazes karte od svih domacih utakmica. :mrgreen: :mrgreen:

Hajmo, vozic dok tada pise. :mrgreen:

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 06 maj 2014, 19:45

Ja sam bio za Sušića od početka njegovog mandata i sve do onog spiska za Egipat.
Nadao sam se da neće ponoviti isto,da nam neće podvaljivati muda pod bubrege,ali jeste i to sad kad trebamo da se veselimo najvećem dešavanju u historiji našeg fudbala.
Ajd da analiziramo zašto ovolika buka i panika oko ovog spiska,oko ove repke.
Zadnje utakmice kvalifikacija je bilo trzavica,ali Božijom voljom uspjeli smo i plasirali smo se na SP.
Onda dolazi susret sa Egiptom i eskalacija sukoba unutar reprezentacije. Postavlja se pitanje zašto?
Zašo su naši igrači onako izgledali na terenu? Kako je utakmica završila?
Čemu da se nadam na SP ako se opet ponavlja isto. Poziva se igrač,Tino-Sven Sušić za poziciju zadnjeg veznog koja mu nije prirodna,ali jeste deficitarna u reprezentaciji pa isti na osnovu toga dobija "opravdanje" zašto je na spisku.
Boli me to što nas neko,u ovom slučaju selektor,smatra idiotima. Lakše bih podnio da je rekao da malog Sušića poziva zato što je Sušić. Eto,to mene najviše boli. Što nas laže,kaže da je mali zadnji vezni,a nije. Boli me što nam je selektor licemjer. Boli me što izgleda uništava priliku da ostvarimo dobar rezultat. Mislim da će atmosfera biti dno dna nakon ovih dešavanja,a za to kao jedinog krivca vidim selektora jer nije umio da bude čovjek.
Reprezentacija je naša i zato nas ne trebaju lagati,praviti glupim. Mislim da se ovako nisam osjećao ni za vrijeme vladavine Ušanovića i kompanije jer tada se znalo kako šta ide,a sada ispadam glup jer ne mogu da povjerujem da je mali Sušić zadnji vezni,a da Avdija može da igra i napadača ako treba te da je Ibričić napadač.
Iskrenosti Safete,reci da treba prodati igrače,lakše bi ti to naš narod progutao nego ovo podvaljivanje.
Bio sam za Safeta od početka njegovog mandata,vjerovao sam u njega kao čovjeka i stručnjaka,ali sada mogu da povjerujem u ono što govore njegovi sugrađani da je bio vrhunski fudbaler,ali nikad veličina kao čovjek.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 06 maj 2014, 19:46

Bubnjaš, najgori si nemoj se sad izvlačit :tralala: :mrgreen:
Navijaj za svoje Grke 8-)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 19:50

Dijete,smanji dozivljaj.Evo raje ovdje,dogovorimo se i nadjemo se sa kartama,moze u Gradačcu.Ti donesi sa jedne utakmice a ja sa svih domacih u zadnjih 6 godina.Imao sam i onih od prije deset i vise,recimo BiH-Ceska,BiH-Litvanija,iz ere Muzurovica,Musovica,Hadzibegica,Sliskovica,Blazevica ali sam ih pogubio.
Valja?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 maj 2014, 19:54

Svima je jasno da nepotizam vlada u repci, i umjesto da se repka okrece kvalitetnoj organizaciji, ona tone i vraca se na stari sistem pod Munibom i ekipom..samim tim ce se i bitni reprezentativci opustiti i nece davati maksimum.

Ne mogu da vjerujem da u savezu ne postoji neko kome je vise stalo do repke od fotelje, neko ko bi mogao zaustaviti sve ovo!!

Ima li ovaj savez predsjednika koji ce uzeti sve u obzir, kome ce se podnijeti izvjestaj u vezi ovoga, zasto Tino i Hadzic, a ne neko ko bi mogao nesto i odigrati..zasto ne napadac dodatni(neko spomenu iskusnog lisca Muslimovica, idealan igrac za zadnjih 20 minuta kad se gonja rezultat).

Neozbiljno je sve ovo oko repke, mogu samo misliti kako jadne pripreme ce se odvijati, u odnosu na ostale repke koje nista ne prepustaju slucaju.

Nisam optimista da mozemo bilo sta napraviti na SP, steta..imamo dobru okosnicu tima, i tesko ce bilo sta realizirati sa polovnjacima koji se guraju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 06 maj 2014, 19:55

drummer je napisao/la:Dijete,smanji dozivljaj.Evo raje ovdje,dogovorimo se i nadjemo se sa kartama,moze u Gradačcu.Ti donesi sa jedne utakmice a ja sa svih domacih u zadnjih 6 godina.Imao sam i onih od prije deset i vise,recimo BiH-Ceska,BiH-Litvanija,iz ere Muzurovica,Musovica,Hadzibegica,Sliskovica,Blazevica ali sam ih pogubio.
Valja?
Ti ako si nagurao preko 14, zali boze godina!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 maj 2014, 19:56

legenda reala je napisao/la:Radio je logične stvari negdje tamo do septembra, od septembra je sve samo nije logično ono što je radio, mi smo od utakmice sa Amerikom skroz druga reprezentacija i to sve zbog nelogičnih poteza selektora, tj igranja sa Medunjaninom na zadnjem veznom i tu grešku ponavljamo pet utakmica, evo sad smo i Tinu izmislili poziciju zadnjeg veznog i to je isto logično da ne može biti logičnije :cool: :cool:
Kako je nelogicno drug? Evo po ko zna koji put....
Ko je igrao prvo poluvrijeme utakmice protiv SAD-a na mjestu desnog bocnog igraca? Jel pokazao time da mu je Avdija poslednja opcija? Jel cinjenica da se poslije povrijedio Zukanovic pa je Bicakcic morao na stopera protiv Slovacke?!
Jel jedino Avdija ostao za desnu stranu? Sta je tu nelogicno?
Jel nam Medunjanin vec odavno na zadnjem veznom? Do tada je igrao u kombinaciji sa Rahimicem i Zahirovicem, a protiv Slovaka smo imali imperativ 3 boda! Desna strana skripi, po njoj najvise problema, a da bi to rijesio moras otupiti napad... A treba ti gol...
Zasto se zaboravljaju sanse koje smo stvorili u toj formaciji, pogotovo u Zilini...??
Zasto se zaboravljaju selektorove izjave u kojima kaze da je svjestan da je to veliki rizik ali da mu to jedino preostaje i da je odlucio da rizikuje pa sta bude?!
Tino je u onih 60-ak minuta prenosio loptu iz odbrane u napad i to je u onoj utakmici radio vise nego korektno....
Da nismo mozda ocekivali da sve predribla i zabije gol...??
Nije igracina, ali mozda moze posluziti da odigra Medunjaninovu ulogu.....A zaboravili ste kako je Hare nekad spartao uz aut liniju u Primeri, a danas je zadnji vezni.... A dobro znas da nije samo destruktivac zadnji vezni....

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 06 maj 2014, 19:58

legenda reala je napisao/la:Radio je logične stvari negdje tamo do septembra, od septembra je sve samo nije logično ono što je radio, mi smo od utakmice sa Amerikom skroz druga reprezentacija i to sve zbog nelogičnih poteza selektora, tj igranja sa Medunjaninom na zadnjem veznom i tu grešku ponavljamo pet utakmica, evo sad smo i Tinu izmislili poziciju zadnjeg veznog i to je isto logično da ne može biti logičnije :cool: :cool:
U kojoj je to utakmici za Bih Haris igrao neku drugu poziciju?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 20:00

velez_mostar je napisao/la:Svima je jasno da nepotizam vlada u repci, i umjesto da se repka okrece kvalitetnoj organizaciji, ona tone i vraca se na stari sistem pod Munibom i ekipom..samim tim ce se i bitni reprezentativci opustiti i nece davati maksimum.

Ne mogu da vjerujem da u savezu ne postoji neko kome je vise stalo do repke od fotelje, neko ko bi mogao zaustaviti sve ovo!!

Ima li ovaj savez predsjednika koji ce uzeti sve u obzir, kome ce se podnijeti izvjestaj u vezi ovoga, zasto Tino i Hadzic, a ne neko ko bi mogao nesto i odigrati..zasto ne napadac dodatni(neko spomenu iskusnog lisca Muslimovica, idealan igrac za zadnjih 20 minuta kad se gonja rezultat).

Neozbiljno je sve ovo oko repke, mogu samo misliti kako jadne pripreme ce se odvijati, u odnosu na ostale repke koje nista ne prepustaju slucaju.

Nisam optimista da mozemo bilo sta napraviti na SP, steta..imamo dobru okosnicu tima, i tesko ce bilo sta realizirati sa polovnjacima koji se guraju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad opet spinuju i razvlace ljudima pamet da su ljudi nezadovoljni samo zbog spiska.Kao,pa sta,dva-tri igraca gore dole.
Nisu ljudi nezadovoljni samo zbog spiska nego zbog nepotizma,neprofesionalizma,laganja,lose komunikacije sa igracima,loseg taktickog znanja,tvrdoglavosti,nedostatka volje da se reprezentaciji pomogne kad je bilo tesko(meni licno,stvar zbog koje ga nikad nisam mogao prihvatiti),javnog priznanja da je preuzeo reprezentaciju tek kad je vidio da je kvalitetna da sebi pogura trenersku karijeru....Spisak je samo kap koja je potpuno prelila casu.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 06 maj 2014, 20:09

Gledajte Reakciju na Face TV, ipak je narod uz Safeta :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 maj 2014, 20:17

drummer je napisao/la:Dijete,smanji dozivljaj.Evo raje ovdje,dogovorimo se i nadjemo se sa kartama,moze u Gradačcu.Ti donesi sa jedne utakmice a ja sa svih domacih u zadnjih 6 godina.Imao sam i onih od prije deset i vise,recimo BiH-Ceska,BiH-Litvanija,iz ere Muzurovica,Musovica,Hadzibegica,Sliskovica,Blazevica ali sam ih pogubio.
Valja?
Dugo me neko nije nazvao "djetetom", hvala ti. :mrgreen: :mrgreen:

"Raje", opa naucila se i pokoja bosanska rijec, a nije ni cudo koliko si dugo ovdje. :lol: :lol: U zadnja 3 mjeseca si skupio 1700+ postova, a prije toga te nije bilo nigdje, sto navodi da ti je jedan od ovih trollerskih nickova banovan ili provaljen, pa si se sjetio jednog starog. Mozes skupa sa ovim ostalim **** aka. "zuti mrav", "mujezin" i slicni. :mrgreen: koji su tu samo da smrde iz zadnjeg kraja ove balkanske septicke jame. :mrgreen:
Da se nadjemo? Sto da me tvoj tata prebije? :lol: :lol: Hajde cupaj kosu jos malo, pripremaj se za SP, tamo ti igra najmrza zemlja na svijetu - Bosna i Hercegovina sa najboljim igracem u svojoj historiji i selektorom, Safetom Susicem. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.