Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MrMuscle
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MrMuscle » 06 maj 2014, 20:04

Ovaj mali mora biti nasa buduca spica.. Jednostavno nema napadaca njegovih god koji je ovoliko dobar.... Ma ni priblizno dobar... Vec ga vidim kao novog Alexa del Piera.. Samo neka jos malo na tehnici radi... i bice abd najbolji napadac svijeta za par godina.... Samo neka busi cigose :cool: idemo jos koji Domenico, moze i Zaza....
13 golova u premijernoj sezoni za jednog mladica koji jos k tome nije puno ni igrao... Pogotovo na pocetku sezone je vrhunski ucinak...

I sto mi je posebno drago Sassuolo sa danasnjom pobjedom i aBd u iducem kolu protiv Genoe ostaje u Serii A :opaopa: ... I eto opet kluba kojem saljemo igrace.. Dugo nisam simpatisao neki klub u Italiji (pored Juveta naravno) ovoliko kao Sassuolo, mozda jos malo Udine.. I zato mi je posebno drago da ostanu...

EDIT I Asistencija :tokralju: :zviz: ko zna koja.. Znam da ih ima podosta...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 maj 2014, 20:37

Berardi :clap:

Nadam se da ce dobiti priliku u Juventusu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 maj 2014, 20:51

Contentissimo je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Berardi :cool:
yebe ne vadi :clap: :clap:
:lol:

ovo ni trebao bit Berardijev slogan.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 maj 2014, 21:04

Berardi me po ovim golovima podsjeća na Inzaghia, nisam primjetio da je neki majstor sa loptom, ali je realizator strašan, mislim da je po godinama (19) možda i jedna od najbolji strijelaca u ligama petice :?

Bilo bi najbolje da Sassuolo opstane, i da on ostane sa Zazom još jednu sezonu, vidjeti još neke igrače poslati u Sassuolo, još ako Siena uđe biće još bolje :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 06 maj 2014, 22:25

According to Il Tempo. Lazio will face competition from Juventus over the signing of Sevilla midfielder Ivan Rakitic this summer.
:roll:
Tottenham are keen to land Juventus's Mirko Vucinic by offering them Erik Lamela at the end of the season. [FootballDirectnews]
Juventus are in pole position to land Fiorentina winger Juan Cuadrado. [Talksport]
:lol:
Lazio are looking to sign a new defender in the summer. Ogbonna, Astori, Hinteregger, Rever & Mustafi are among the targets. [Il Tempo]
According to L'Equipe, Verratti, Pastore, Lavezzi & Cavani could leave #PSG in the summer.
Marco :oops: Cavani :oops:
Torino's Matteo Darmian & Sampdoria's Shokdran Mustafi are on the list of alternatives if Juventus fail to sign Andrea Ranocchia. [TS]
Juventus will consider signing Inter defender Andrea Ranocchia as a potential replacement for Angelo Ogbonna, who could leave on loan. [TS]

Yesterday, Florentino Perez asked Agnelli for Pogba: the answer is always the same: Pogba is not for sale. [GdS]
Thiago Motta: "I would like to see Pirlo, Pogba & Chiellini at #PSG. Verratti is a unique player." GdS
:guz:

Juventus's most successful coaches. [GdS]

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 maj 2014, 22:37

Padovan je napisao/la:Berardi me po ovim golovima podsjeća na Inzaghia, nisam primjetio da je neki majstor sa loptom, ali je realizator strašan, mislim da je po godinama (19) možda i jedna od najbolji strijelaca u ligama petice :?

Bilo bi najbolje da Sassuolo opstane, i da on ostane sa Zazom još jednu sezonu, vidjeti još neke igrače poslati u Sassuolo, još ako Siena uđe biće još bolje :mrgreen:
:wtf:
Pogledaj onda samo Sansoneov gol, tj. Berardijevu asistenciju :kafa:
Momak je prošle godine uspoređivan s Tottijem, zbog tehnike i udarca...
Nema veze sa Inzaghijem, jedino što zabija puno, i lako pada u šesnaestercu :mrgreen:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 maj 2014, 22:48

Gleaj Gigija što se zadaje. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 maj 2014, 23:01

korisnikforuma je napisao/la: :wtf:
Pogledaj onda samo Sansoneov gol, tj. Berardijevu asistenciju :kafa:
Momak je prošle godine uspoređivan s Tottijem, zbog tehnike i udarca...
Nema veze sa Inzaghijem, jedino što zabija puno, i lako pada u šesnaestercu :mrgreen:
Gledao ja njega druže mnogo puta ove sezone, mislio sam više na realizatorske sposobnosti da liči Inzaghiu, a da je do sad mnogo pokazao nešto sa loptom ili u igri 1 na 1 ne znam, možda sam ja propustio te utakmice (slobodnjake i prekide izvodi odlično). Ali on je još mlad i može biti sve bolji uz dobar rad.

FC Ljuta Krajina

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 maj 2014, 23:19

Pa dovoljno ti je pogledat ovu asistenciju za Sansonea, i minutu prije toga asistenciju za Zazu koji je promašio prazan gol :mrgreen:
Momak ima malo čudan korak, i izgleda nespretno, ali tehnika mu je definitivno jača strana. Po meni čak i bolji tehničar od El Shaa recimo.
Pratio sam ga ja prošle sezone, tamo protiv slabijih obrana tehnika mu je još više dolazila do izražaja, ove sezone se previše troši u obrani, pa ne stigne pokazat svu raskoš svog talenta.
Ali golove stvarno trpa ko Inzaghi, za 90% njih mi se čini da su ušli slučajno :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 maj 2014, 23:23

Vjerovatno da mu nedostaje i te drskosti koja bi trebala doći godinama, jer ovo po meni nije dovoljno da bi trenutno igrao na krilu u Juventusu, ovako mi je više za napadača, ima odličan šut i zna on izbaciti igrača u prvom koraku, i to do sad najviše koristi, ali rijetko da ide na prolaz, većinom nakon tog poteza ide na šut.

A igra u odbrani mu je odlična, to mu je plus za krila, samo da malo više probija i bio bi on odličan, ali još jedna sezona u Sassuolu i onda kod Contea :)

FC Ljuta Krajina

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 maj 2014, 23:36

Možda nije školovano krilo kao Di Maria ili Hazard, ali sa 20 godina pokazuje da zna poso, mada može se poboljšat na još stotinu načina, i po meni je prerano za njega još, ali ako Conte stvarno misli prijeći na 433, nema smisla trošit novce na polovnjake tipa Nani, kad ovaj momak čeka ko zapeta puška, uostalom Pogba je sa 20 izbacio Marchisija iz prve, Berardi nek "izbaci" Bonuccija i svi sretni i zadovoljni :kafa:

Mada, i Gabbiadini čeka ko zapeta puška, nije njega bez veze Klopp tražio...
Treba pod hitno dovest nešto svježe krvi, svake godine nam je prosjek godina sve veći i veći, a ovi naši će se zasitit scudetta :yawn:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 maj 2014, 23:51

ma vratit ga odmah i gurat ga u prvih 11. Godine nisu bitne- ili znas ili ne znas to je to.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 maj 2014, 23:57

eto Edina da pokori Italiju :bih: :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 maj 2014, 23:59

Capocannoniere della Serie A con 21 reti, Ciro Immobile fa gola. Dai club proprietari del cartellino (Juventus e Torino) alla Nazionale. E il mercato su di lui s’infiamma. Immobile piace molto anche all’estero, il Borussia Dortmund lo segue ormai da mesi. Non è una novità. Visonato più volte da vicino, promosso, ripetutamente. Ora il club tedesco ha deciso di avanzare un’offerta ufficiale di 15 milioni di euro, alla Juventus. Primo contatto, vero. Il Borussia è convinto che i bianconeri alla fine lo riscattino completamente dal Torino, e si fa avanti. In modo ufficiale. Immobile in ottica tedesca, il Borussia Dortmund fa sul serio.
Ukratko BVB daje 15milki uskoro i oficijelna ponuda - Di marzio.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 07 maj 2014, 00:13

slika

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 maj 2014, 00:24

Andrej je napisao/la:Ukratko BVB daje 15milki uskoro i oficijelna ponuda - Di marzio.
Neka im se Marotta zahvali na ponudi, ili neka toliko prebace samo u kasu Juventusa :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2014, 00:40

Nasa greska, mi sami pravimo te greske sa 50-50 i petljamo se u to. Kupujemo nekom 50% za novac koji oni nece dati nekom, kako bi oni nama smanjili cijenu za nekog drugog igraca.

U prijevodu smo na nuli. Dali 3 mil za pola Immobilea koji je prakticno iz nase skole ponikao. A tamo dali masne pare za Ogbonnu koji ne igra i koji ce sad ovo ljeto na posudbu. Mozda cak i u gubitku.

Ponuda BVB dosta korektna :mrgreen:

Mi smo jedina ekipa koja kupuje svoje igrace. Damo ga za sicu, pa ga vracamo kao Giovinca..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 maj 2014, 01:18

Stranac je napisao/la:Gleaj Gigija što se zadaje. :D

Gigi, stara škola. :bow:
Allegri je gospodin!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 07 maj 2014, 02:38

Carli je napisao/la:
Stranac je napisao/la:Gleaj Gigija što se zadaje. :D

Gigi, stara škola. :bow:
Kopija nrkr Šemsine pjesme, muzika mi poznata :opaopa:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 07 maj 2014, 03:28

Berardi :tokralju: :clap: ,taj momak bi trebao iduce sezone nosit dres Juventusa :cool:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.