FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 06 maj 2014, 19:21

Al momak je baš hladnokrvan. Ponekad baš djeluje nezainteresovano na golu. Ima malo problem kada izlijeće na loptu da je pokupi, često mu isklizne iz ruke. Ali, mislim da je stvarno golman za 10tke. Nije lijepo počeo u Želji, ali evo, postade jedan od najboljih pojedinaca.

Kada ide 1 na 1 ima identično bacanje na loptu, uvijek se baci u lijevu stranu i to baš leti momak, ne znam jesam li ja jedini koji je to primjetio, i noge i ruke u zraku :mrgreen:

I da:

Živio nam Osim dragi ! :bih:
Ja te volim, volim Željo..

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 06 maj 2014, 20:05

Evo Toma pise na fb stay or go :roll:

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 06 maj 2014, 20:07

Mirsad94 je napisao/la:Evo Toma pise na fb stay or go :roll:

Nek se vrati u Gosk odakle je i dosao kad kao fudbaler nije sposoban pogoditi onaku priliku,plakat cemo za njim u p.m! :wave:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 06 maj 2014, 20:10

Fico ode, inace ne bi sa Antolovicem potpisali. Sretnom mu bilo gdje god da ode. Svoj posao je sasvim korektno odradio, jos to da potvrdi protiv Rudara. U Želji je uvijek dobro dosao.

Imamo jos jednu vaznu i tesku utakmicu, mozda i najtezu ove sezone. 3. mjesto mora biti bez obzira na licencu, sezona je usrana i ne mora biti jos vise. Valjda je to Dini jasno.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 06 maj 2014, 20:12

zivinaajkula je napisao/la:

Nek se vrati u Gosk odakle je i dosao kad kao fudbaler nije sposoban pogoditi onaku priliku,plakat cemo za njim u p.m! :wave:
Ne mozes tako zakljucivati na osnovu one prilike on je motor nase igre cijelu polusezonu, na kraju krajeva momak je zadnji vezni i nije mu prvensteno posao da daje golove.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 06 maj 2014, 20:15

zivinaajkula je napisao/la:

Vidi se da nisi Zeljovac, cuj nek' se vrati u GOSK...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 maj 2014, 20:24

Ma pustite @Bekica :facepalm: Da smo birali koji ce igrac krenuti 1 na 1 u derbiju 95% nas bi izabralo Tomu ali u fudbalu se desava i najboljim da promase zicer! Sad dobiti nekako ovu zadnju utakmicu i nadati se da cemo bar fizicki puno spremniji docekati evropske nastupe.

Gospodinu Ivici Osimu zelim dug zivot, dobro zdravlje i da zajedno sa nama proslavi jos mnogo titula sampiona! :clap:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 maj 2014, 20:25

Uf kad bi još osto jednu sezonu :-\
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 06 maj 2014, 20:53

Ja i nemam bas neki dobar osjecaj za Rudar, nadam se da sutra Celik nece dobiti licencu pa da rahat odemo u Prijedor bez misli o kupu, treba li Rudaru, Travniku i sl. Ti grmalji ce poginuti da nas dobiju, nasi ce cuvati nogice, pogotovo ovi sto su "na prodaju" tako da ne ocekujem niti 1 bod iz te utakmice...
FORZA ZELJO

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 maj 2014, 21:02

Zna li neko mozda ima li kakav klip sa gostovanja pod bijelim brijegom?? Valjda je bila sezona 2004/5 imali smo neke sanse za titulu ali smo izgubili 1-0 i fakticki se oprostili od titule nekoliko kola prije kraja! Tad je bio korteo od autobuske stanice kroz Mostar, bilo je svega na tom gostovanju ko je bio zna o cemu pricam.. :opaopa:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 06 maj 2014, 21:17

Ljudi moji kad je taj SBF,ili je vec bio? $$$$$$$

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 maj 2014, 21:24

Fidelito je napisao/la:Ljudi moji kad je taj SBF,ili je vec bio? $$$$$$$
14.05
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 maj 2014, 21:47

ficobahtic je napisao/la:Ma pustite @Bekica :facepalm: Da smo birali koji ce igrac krenuti 1 na 1 u derbiju 95% nas bi izabralo Tomu ali u fudbalu se desava i najboljim da promase zicer! Sad dobiti nekako ovu zadnju utakmicu i nadati se da cemo bar fizicki puno spremniji docekati evropske nastupe.

Gospodinu Ivici Osimu zelim dug zivot, dobro zdravlje i da zajedno sa nama proslavi jos mnogo titula sampiona! :clap:
Ne znam iskreno zasto kenjanje oko zicera, jer ako cemo tako gledati onda nam je Hodzic koliko donio toliko i oduzeo bodova. (Zenica sebicnost, Olimpic kuci, Slavija tamo, i Radnik sve maha, 100% sanse)

Takoder, Jamak dva derbija, Selimovic iz derbija u derbi, itd...

Zato, bez veze je ta prica, sve je to sastavi dio igre.

Ako cemo realnije gledati, cinjenica sama govori da ove sezone nismo znali dokrajciti protivnika kada je to trebalo. Zbog toga smo sami sebi oduzimalo bodove. Tako od sedam remija (mislim na kiks tekme) mi smo fakticki izgubuli u svakom po dva boda. Zasto? jer nismo znali dokrajciti protivnika kada je to trebalo.

Evo sa pitarima je tako vec peti susret, a sve je pocelo gore kada su nas uzeli 1:0 pa kada Beslija promasi zicer u zadnjoj minuti.

Sta je razlog?
Jedan je forumas fino to rekao. Ja mislim da za ovu ligu treba gore jedan napac (panj) tipa Adilovica koji ce znati pogoditi kada treba. ;)
Prosle sezone, onaj Adilov gol iz nicega u Lukavici je prelomio sve...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 maj 2014, 21:51

Razlog je da su nam igraci picke u 4 derbija bolje sanse imali a ni jedan nismo uzeli,place mi se kad pomislim na to.MORATE BITI IZNAD,MORATE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 06 maj 2014, 21:54

ficobahtic je napisao/la:Zna li neko mozda ima li kakav klip sa gostovanja pod bijelim brijegom?? Valjda je bila sezona 2004/5 imali smo neke sanse za titulu ali smo izgubili 1-0 i fakticki se oprostili od titule nekoliko kola prije kraja! Tad je bio korteo od autobuske stanice kroz Mostar, bilo je svega na tom gostovanju ko je bio zna o cemu pricam.. :opaopa:
uh,imao nekih slika i klipova ali se zagubilo to :oops: ,trazio sam i ja po yt al nisam nisam uspio naci
Manijaci Zeljini

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 21:56

ultrassa1921 je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Zna li neko mozda ima li kakav klip sa gostovanja pod bijelim brijegom?? Valjda je bila sezona 2004/5 imali smo neke sanse za titulu ali smo izgubili 1-0 i fakticki se oprostili od titule nekoliko kola prije kraja! Tad je bio korteo od autobuske stanice kroz Mostar, bilo je svega na tom gostovanju ko je bio zna o cemu pricam.. :opaopa:
uh,imao nekih slika i klipova ali se zagubilo to :oops: ,trazio sam i ja po yt al nisam nisam uspio naci
Zagubilo se :lolno: Tad nije postojao mobitel s kamerom s cim li si ti snimao- :urnebes:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 06 maj 2014, 22:46

Poceli ste tsra, sestre mi ...Toma najbolji ovu polusezonu uz Stanica i Ficu..Ne zelim nikog da izostavim, malo vise borbe i truda je trebalo i mogli smo uzeti titulu.Meni se ovaj tim skroz svidja, ali povrede i neke druge okolnosti su malo zeznule situaciju, ali ajde u el, aBd, makar dogurat do respektabilne 'pozicije' :)

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:15

Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.

Ovako ako se to ne uradi, opet haliti evropu pa i EL ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 maj 2014, 23:16

stannis je napisao/la:Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.

taj frajer bio u zenitu karijere prije 10 godina
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 06 maj 2014, 23:22

stannis je napisao/la:Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.

Čuj kakav Adilović. Čovjek ti dao titulu golom protiv Slavije, majstorskim golom.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi i 34 gosta.