Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Chinaglia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2014, 13:29

pa, de mi vi recite koga je fašizam i rasizam Lazijevih ultrasa povrijedio/ubio? hoćete mi reći da nije istina da romatristi i smećari bodu, odnosno, da im je to zanat? ili recimo vrijeđanje mrtvih što romatristima ide od ruke, npr. 10-100-1000 Paparelli ;) al' kad je vrijeđanje mrtvih u pitanju, vidim da nisu jedini, imaju tu i ovi Violini, itd

recimo, kad su došli tifozi Tottenhama u Rim na tekmu protiv Lazija, koji su btw. većinom ****, dakle, razlog više da ih ultrasi Lazija mrze, itd, bili su izbodeni, od koga? pa od romatrista

@DDR

sine, ne tješim se ja, nemam razloga, ti se malo informiši :beba:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 06 maj 2014, 14:23

Polako druže. Fašizam po defaultu je za osudu i tu je kraj. Ne postoji opravdanje. Problem je što se od muhe pravi magarac. Fašista je jako malo i što je najvažnije prisutni su na svim tribinama. Krenite od BiH pa do Italije kao kolijevke pokreta. Eh sad mi se palimo na te uvrede jer volimo jedni druge da zajebavamo ili čisto da se nerviramo, takvi smo kakvi smo.

Cijeli ultra pokret je paravan za kriminal i drogu. Malo je tu prave ljubavi prema klubu to je svima već dugo jasno. Kome nije neka posjeti utakmice, čak i domaće, pa da vidi o kakvim se tu cvjećkama radi. Juventino, Milanista, Interista, Laziali, Romanisti, Napolitanci ili Viole, svi do reda imaju ogroman problem sa kriminalom kao i cijela država Italija i toga treba biti svjestan. Opravdanje nije da su oni gori od nas, nego je problem da MI nismo dobri, a ostali nas ne interesuju. Laziu su ogromnu štetu nanijeli pojedinci koji to promoviraju, kako navijači tako i igrači, pa čak i oni koji su to ćutke gledali. Fašizam je za osudu, ali ovi ubodi noževima, pucnjava i sve ostalo je jednako fašizmu. Tu nema razlike. Neka FIGC i država Italija uvedu kazne kao Englezi i spasiti će fudbal u Italiji.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 maj 2014, 15:27

@Chinaglia

Sad si pocheo i da branish fashiste :?: :facepalm:

A shta cemo shto si isto tako vredjao Srbe na nekim temama :?: Je l' to refleksija tog mirotvonog fashizma, koji je bolji od ubadanja nozhevima od chega smo se svi ogradili :?: :puke:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2014, 15:50

@HeavensWonder

apsolutno se slažem s tobom, sve si odlično napisao :D

@Magični

pogrešno sam se izrazio, pokušao sam napraviti neku paralelu, a moje mišljenje o njima je dobro poznato, prema tome :D što se tiče ovog drugog, odgovorit' ću ti na PP, kad si već spomenuo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2014, 15:58

Ovaj @Chinaglia me podsjeća na onog @Ivar-a koji pisao na forumu da su SS bili časni vojnici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 06 maj 2014, 16:07

@DDR

sine, ne tješim se ja, nemam razloga, ti se malo informiši :beba:[/quote]

Jao "sine", pazi molim te. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :salut:
Informisan sam ja i to dobro, ne brini. ;)
A kad već braniš te tvoje SS-OVCE, brani ih al' nemoj stalno Romu spominjati...svaki drugi post Roma i njezini navijači, postalo je u najmanju ruku dosadno. :kafa:

asr_pd
Kontakt:

Re: Najboljih 11 Serie A

Post Postao/la asr_pd » 06 maj 2014, 16:47

Immobile mora ići u tih 11 :)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 maj 2014, 17:40

According to La Stampa, Napoli ultras are looking for revenge against Roma fans and plan to do it at Roma-Juve infiltrated as Juve fans.

Napoli Ultra "We have to compensate for what happened to Ciro [Injured Napoli fan] & we will be in Rome on Sunday (ROM-JUV) to honor him."
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 maj 2014, 17:42

Saurman je napisao/la:Ovaj @Chinaglia me podsjeća na onog @Ivar-a koji pisao na forumu da su SS bili časni vojnici.
Reče član brigade bosanskih Njemaca sto prosipaju njemacki nacionalizam bosnian style godinama po forumu . :shh:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 maj 2014, 19:32

Prema onome sta sam gledao i koliko sam gledao

slika
Amar Osim selektor BiH

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 maj 2014, 19:43

Het trick Berardija protiv Fiorentine :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 maj 2014, 19:49

0-3,izgleda stima se u Italiji,a Berrardi ubija kad god ga ne gl :/
embrace the chaos

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 maj 2014, 20:44

U Firenzi jos jedna u nizu namjestaljki ili cisti spektakl, treceg nema. :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 maj 2014, 20:51

Sta odbrani Pegolo Rossiju :o :o

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 maj 2014, 20:57

Nije namještaljka, ali mislim da je sasvim moguće da je Gonzalo petljao sa kladioničarima. Ovo večeras ako nije prodaja utakmice s njegove strane onda ne znam šta jeste. Nešto slično što je De Sanctis neki dan uradio protiv Catanie.

Uglavnom, utakmica beton :)
★★★

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 06 maj 2014, 22:00

L'Avvocato je napisao/la:Nije namještaljka, ali mislim da je sasvim moguće da je Gonzalo petljao sa kladioničarima. Ovo večeras ako nije prodaja utakmice s njegove strane onda ne znam šta jeste. Nešto slično što je De Sanctis neki dan uradio protiv Catanie.

Uglavnom, utakmica beton :)
Morgan stari kockar. :lol: :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2014, 22:26

za Rodrigueza ne znam, al' Diakite je preglup igrač i ne čudi što ispada k'o idiot :D al' kakvu šutinu ima Zaza :o

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 maj 2014, 22:35

DDR je napisao/la:
Morgan stari kockar. :lol: :lol:
Normala, za njega se već godinama zna da voli kocku više nego mater rođenu :)
★★★

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 07 maj 2014, 00:19

slika

Mattia Perin - ovde nema dvojbi, De Sanctis je imao odličnu sezonu, Buffon također, Consigli iz Atalante pogotovo, ali ovaj momak je glavni razlog zašto se ove sezone Genoa ne bori za opstanak :thumbup:
Mehdi Benatia - najbolji stoper lige, ni tu nema tajni, još pogotovo kada dodamo da u napadu nije ništa lošiji od jednog Floccarija sve je jasno :D
Giorgio Chiellini - ide uz rame Benatiji, ove sezone najstandardniji i najbolji Juventusov stoper, + što se ne boji povući prema naprijed i tu je dosta korisniji od Barzaglia recimo
Alessandro Lucarelli - kapetan Parme, i glavni razlog zašto su ovako visoko na tablici, čovjek ima 36 godina, i pravo je pitanje gdje je do sad bijo!?!?
Juan Guillermo Cuadrado - nije desni bek više, ali definitivno najbolji igrač desne strane u ovoj ligi. Čovjek je mašina i pravo je čudo kako šeici još nisu iskeširali 35 milijunčića za njega???
Antonio Candreva - čovjek je jedna velika sigurnost u igri Lazia, grande sicurezza, od njega se najviše očekuje, a on redovito to i ispunjava. Iako većinom igra desno u mojoj postavi će biti lijevo :mrgreen:
Paul Pogba - ove sezone najbolji Juventusov veznjak, Vidala muče ozljede, Pirla godine, Marchisija forma, a mali Paul igra ko veliki. I kad igra loše onda opet jednim potezom rješi utakmicu...
Miralem Pjanić - možda i nije najkonstantniji igrač Rome, ali se sigurno vidi kada ne igra koliko je Romina igra bezopasnija, pogotovo kad nema ni njega ni Tottija.
Giuseppe Rossi - da nije bilo ozljede bio bi najbolji strijelac lige, to je valjda jasno. Više vrijedi njegova desna noga nego čitavi Immobile, a Rossi je ljevak :kafa: majstor koji će s godinama postajat sve bolji i bolji, Fiorentinin Messi :D
Carlos Tevez - najbolji igrač Juventusa, pravi pobjednik i igrač koji je ove sezone samo dokazao sve ono što smo i prije znali - da je klasa
Luca Toni - više vrijedi Tonijevih 15 golova u Veroni nego Llorenteovih 19 u Juventusu. Ah da pa Toni je zabio 4 gola više od španca, a igra u Veroni :kafa: Kada tome dodamo još i 11 asistencija, tu više nemamo o čemu razgovarati, svaka čast majstoru :tokralju:

Nema nikoga iz Napolija, Milana i intera, ne zato jer su to smiješni klubovi, već zato što je teško izabrat nekoga tko se istakao...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 maj 2014, 21:27

U znak zahvalnosti za dugogodisnju saradnju sa arbitrima iz Serie A, Juventus je izbacio trece dresove za sljedecu sezonu.. :tralala:
slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.