Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Noah u petak ima operaciju koljena, 8-12 sedmica. Mislim kraj je sezone ali opet ide pod noz i to mi se ne svidja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma samo ciscenje koljena. Nebi trebalo da bude ikakvih problema. 
Sto se tice Butler-a. Pa momak ima mjesta za napredak. Sigurno ce raditi ovaj off season na svom sutu, i vjerujem da cemo vidjet napredak iduce sezone. Govorili smo i za Taj-a prije ove sezone, da je taraba, pa vidimo sad, momak je bio jedan od boljih 6ih igraca u sezoni, i rekao bi uz Noah-a, i Augustina, nas najbolji igrac. A sve zahvaljuci trudu koji je ulozio u radu na sutu u off sezoni. Svi znamo da je Thibs-u, defanziva na prvom mjestu, tako da ne sumnjam da ce Jimmy, i iduce godine biti starter. Naravno ako ostane kod nas, sto se nadam da hoce. I vjerujem da ce taj sut biti vise pouzdaniji nego sto je bio do sada.
Oko ovih fantaziranja da cemo vidjeti i Melo-a i Mirotica, u Bulls-ima iduce sezone, to je malo vjerovatno da ce se desiti. Znamo da ce nam Melo pojesti sav free cap sto cemo dobiti Boozer-ovima kotarisanjem. A dovodjenje Mirotica nece biti jeftino pogotovo sto on vise nije vezan rookie ugovorom. Postoje razno razne zavrzlame oko Mirotica, i mislim da nasa uprava nije dovoljno strucna, da to strucno i u nasu korist odradi, pa da prodjemo bez nekih velikih opterecenja po SC. Kad bi se desilo, bilo bi predobro, ali... To je vise u ovom trenutku fantazija, nego realnost. Ako Melo, ne dodje, onda bi mogli vidjeti Mirotica, i jos nekog igraca, neke srednje klase u Bulls-ima.
Nas FO je izrazio zelju da produzi saradnju sa D.J.-om. Ali uzimajuci 'track record' nasih talenata iz FO, u potpisivanju nasih free agenata, ni to ne vidim da ce se desiti. Ruza, i D.J. kao one, two punch, a nebi bilo lose ih vidjeti i obojicu na terenu u isto vrijeme. To bi zaista otvaralo parket, i jednom i drugom.
Volio bi da se kotarisemo Kirk-a, jednom za svagda. U PO-u je bio uzasan, kao i vecinu sezone. Dojadio mi je iskreno.
Ruza, bi iduce sezone trebao uci jos spremniji nego ove. Ima otvoren poziv za U.S.A. repku, i mislim da ce mu to veoma dobro doci da povrati samopouzdanje. Rad sa kvalitetnim ljudima sigurno nije na odmet.
Sto se tice Butler-a. Pa momak ima mjesta za napredak. Sigurno ce raditi ovaj off season na svom sutu, i vjerujem da cemo vidjet napredak iduce sezone. Govorili smo i za Taj-a prije ove sezone, da je taraba, pa vidimo sad, momak je bio jedan od boljih 6ih igraca u sezoni, i rekao bi uz Noah-a, i Augustina, nas najbolji igrac. A sve zahvaljuci trudu koji je ulozio u radu na sutu u off sezoni. Svi znamo da je Thibs-u, defanziva na prvom mjestu, tako da ne sumnjam da ce Jimmy, i iduce godine biti starter. Naravno ako ostane kod nas, sto se nadam da hoce. I vjerujem da ce taj sut biti vise pouzdaniji nego sto je bio do sada.
Oko ovih fantaziranja da cemo vidjeti i Melo-a i Mirotica, u Bulls-ima iduce sezone, to je malo vjerovatno da ce se desiti. Znamo da ce nam Melo pojesti sav free cap sto cemo dobiti Boozer-ovima kotarisanjem. A dovodjenje Mirotica nece biti jeftino pogotovo sto on vise nije vezan rookie ugovorom. Postoje razno razne zavrzlame oko Mirotica, i mislim da nasa uprava nije dovoljno strucna, da to strucno i u nasu korist odradi, pa da prodjemo bez nekih velikih opterecenja po SC. Kad bi se desilo, bilo bi predobro, ali... To je vise u ovom trenutku fantazija, nego realnost. Ako Melo, ne dodje, onda bi mogli vidjeti Mirotica, i jos nekog igraca, neke srednje klase u Bulls-ima.
Nas FO je izrazio zelju da produzi saradnju sa D.J.-om. Ali uzimajuci 'track record' nasih talenata iz FO, u potpisivanju nasih free agenata, ni to ne vidim da ce se desiti. Ruza, i D.J. kao one, two punch, a nebi bilo lose ih vidjeti i obojicu na terenu u isto vrijeme. To bi zaista otvaralo parket, i jednom i drugom.
Volio bi da se kotarisemo Kirk-a, jednom za svagda. U PO-u je bio uzasan, kao i vecinu sezone. Dojadio mi je iskreno.
Ruza, bi iduce sezone trebao uci jos spremniji nego ove. Ima otvoren poziv za U.S.A. repku, i mislim da ce mu to veoma dobro doci da povrati samopouzdanje. Rad sa kvalitetnim ljudima sigurno nije na odmet.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledam sta sinoc Washington radi Pacersima i onda mi malo bude lakse ..mislio sma ipak da smo toliko bili losi, ali izgleda da Washington je zaista odigrao odlicno a d ami sa limitiranom ekipom nismo mogli bolje ...ali vjerujem uz povratak Rosa i Mela mi cemo biti top na istoku 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nego uskoro cemo imat 1000 stranica na forumu.Na citavom forumu sto se tice kosarke samo Mirzina tema ima vise,jest malo i starija ali ipak ima vise.
Svasta se prigovaralo navijacima Bullsa ,neki kad nisu imali drugog posla dolazili bi provocirat.Nekad nisi smio ni pozelit nekog igraca da te neko ne napadne.A sad ipak 1000 stranica.Pa bi sad bio red da se nas dopisnik s lica mjesta tj iz Chicaga ,inace rodjeni Tuzlak,postavi neke fine slike.
Bilo bi lijepo na ovu 1000 stranicu postavit slike kojih Salt ima more sigurno.Moze i od grada Chicaga,dvorane itd.
I ocekujemo pojacanje i konacno borbu za titulu,pa ja da nismo djaba pisali ovoliko.
Svasta se prigovaralo navijacima Bullsa ,neki kad nisu imali drugog posla dolazili bi provocirat.Nekad nisi smio ni pozelit nekog igraca da te neko ne napadne.A sad ipak 1000 stranica.Pa bi sad bio red da se nas dopisnik s lica mjesta tj iz Chicaga ,inace rodjeni Tuzlak,postavi neke fine slike.
Bilo bi lijepo na ovu 1000 stranicu postavit slike kojih Salt ima more sigurno.Moze i od grada Chicaga,dvorane itd.
I ocekujemo pojacanje i konacno borbu za titulu,pa ja da nismo djaba pisali ovoliko.
Sanse da cemo u iducoj sezoni gledati ovo:It's clear Chicago does not have enough money to offer Carmelo Anthony a max contract right now, but they can move some pieces around to make room for a max. The question is, are the Bulls moving too much to get Melo, or do you want him by any means necessary.
Knicks can offer a max contract of $30m/yr for 5 years. Lakers can offer the second most total right now with $24m/yr for 4 years max. The Chicago Bulls can only offer $14m/yr 4 years right now, so they'd have to make room for sure. Letting go of Dunleavy and trading away their draft picks, not re-signing DJ and trade away their newly acquired trade chips (Amundson, Brewer, James) gives the Bulls $18m/yr. Most analyst believe there is no way around getting Melo without trading Taj Gibson. If the Bulls can trade Taj, they'll have roughly $26m in cap space, offering Melo $24m/yr and spending the rest $2m signing minimum contracts to fill the roster.

su po svemu sudeci jako male.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
kad je mogao James uzet manje para zbog titule,moze i Melo.Ako mu je cilj titula morat ce koji milion prezalit.Puma je napisao/la:Sanse da cemo u iducoj sezoni gledati ovo:It's clear Chicago does not have enough money to offer Carmelo Anthony a max contract right now, but they can move some pieces around to make room for a max. The question is, are the Bulls moving too much to get Melo, or do you want him by any means necessary.
Knicks can offer a max contract of $30m/yr for 5 years. Lakers can offer the second most total right now with $24m/yr for 4 years max. The Chicago Bulls can only offer $14m/yr 4 years right now, so they'd have to make room for sure. Letting go of Dunleavy and trading away their draft picks, not re-signing DJ and trade away their newly acquired trade chips (Amundson, Brewer, James) gives the Bulls $18m/yr. Most analyst believe there is no way around getting Melo without trading Taj Gibson. If the Bulls can trade Taj, they'll have roughly $26m in cap space, offering Melo $24m/yr and spending the rest $2m signing minimum contracts to fill the roster.
su po svemu sudeci jako male.
Ne mora znaciti da je Melu zelja da zaradi sto vise para. Ima nade samo polako. Samo je bitno amnestirat Boozera i onda mi mozemo i bez akvizicije Mela napraviti ekipu konkurentnu tituli.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sama amnestija Boozera je pojacanje,ma Love i Melo da dodju i dostaBIHfan je napisao/la:Ne mora znaciti da je Melu zelja da zaradi sto vise para. Ima nade samo polako. Samo je bitno amnestirat Boozera i onda mi mozemo i bez akvizicije Mela napraviti ekipu konkurentnu tituli.
I to sto kazete, da je amnestirati Boozera i da Rose-a napokon zdravlje posluzi.
Call the coroner!
-
derrickbulls1
- Kontakt:
pozzz momci hajde malo o draftu kako bi voljeli vi u dresu bullsa sa ovog drafta onako gledam pomeni t.j waren nije los, lavine ili ovog stauskasa ako ga neko ne uzme ranije a ovu dvojicu nebi trebali niko uzeti ili bi trebali uzeti nekoga ko bi nam odmah mogao pomoci u narednoj sezoni sa ovog drafta mozda napier ili rodny hood neznam vidjecemo,ajde javite se da cujem vasa misljenja ali samo navijaci bullsa ako moze
Nurkica da mijenja Noahaderrickbulls1 je napisao/la:pozzz momci hajde malo o draftu kako bi voljeli vi u dresu bullsa sa ovog drafta onako gledam pomeni t.j waren nije los, lavine ili ovog stauskasa ako ga neko ne uzme ranije a ovu dvojicu nebi trebali niko uzeti ili bi trebali uzeti nekoga ko bi nam odmah mogao pomoci u narednoj sezoni sa ovog drafta mozda napier ili rodny hood neznam vidjecemo,ajde javite se da cujem vasa misljenja ali samo navijaci bullsa ako moze
-
derrickbulls1
- Kontakt:
Nurkica da mijenja Noaha[/quote]
hahahah to bi valjalo hahaha
hahahah to bi valjalo hahaha
http://fansided.com/2014/05/22/2014-nba ... ls/#!PWP42" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kao sto i ja rece neki dan lego bi nam ko budali samar
..moze i SF i PF igrat lik
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sta pisu ovo boozer navodno nece da ide iz kluba 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nece on, ali mi smo ti koji odlucujemo.LenBias je napisao/la:sta pisu ovo boozer navodno nece da ide iz kluba
http://www.nbaserbia.com/vesti/8607/tad ... bija-otkaz" onclick="window.open(this.href);return false;
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cini mi se da su prije par dana obavljeni i neki razgovori sa ovim Hood-om ?
Kako god, mislim da je rijec o kvalitetnom igracu koji moze bez problema pokrivati vise pozicija. Sad, ko malo vise prati koledz kosarku sigurno moze reci nesto vise o njemu, ali na mene je ostavio dosta dobar utisak.
Pominju se i McDermott i jos neki igraci, ne mogu sad da se sjetim, ali to sam uspio uhvatiti na fejsu. Vidjecemo sta ce od toga biti.
edit:
Pominju se i McDermott i jos neki igraci, ne mogu sad da se sjetim, ali to sam uspio uhvatiti na fejsu. Vidjecemo sta ce od toga biti.
edit:
Call the coroner!
Više bih volio da ih prodamo u nekom trejdu za Lovea/Mela nego da biramo ove igrače na draftu. Dosta mi je više mediokriteta ove franšize od kraja ere MJ-a.
Paxson/Forman, ako ne dovedu nekog superstara na ljeto nek slobodno traže drugi posao.
Paxson/Forman, ako ne dovedu nekog superstara na ljeto nek slobodno traže drugi posao.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
derrickbulls1
- Kontakt:
gary haris ili t j waren jedan od njih dvojice,treba otegnuti lavine ili younga maldi su obojica
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi rekli niko nema pravo da pita za Thibsa jedino ako on zeli to mogu biti Knicksi i niko visse... samo ja ih ne kontam nikako pa oni nam ne mogu ponuditi nista za njega, dok drugi mogu ..oni bi njemu eto izasli u susret , ali nista od toga Thibs voli ovu ekipu on zeli sa njim da napravi sve i napravit ce ako se ovi idioti u klubu trznu vec ove godine ..ako sad ne naprave nesto mogu se ****
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.