Cini mi se da je neko davno napisao da im je zafalilo nekog premaza pa da se to ceka. Ko ce ti ga znatistaragarda je napisao/la:kod nas sve nekakve nakaradne furkefukarezv je napisao/la:Furka ovako kad fale stoliceadnan25emy je napisao/la:zasto je onaj jedan red preskocen na tusnju stolica dali neko zna i sto nije zavrseno![]()
...al fakat..sta je sad problem...nema podloge,stolica,para...il faraon jednostavno ceka izbore u okotobru pa da kao lafo zvanicno nasminka i otvori sjever
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,zafalilo im premaza
...pa odakle dolazi taj premaz pa mu treba toliko...juznoafricke republike,gvineje bisao,filipina,jbt
.....ko sto gledam na ovom ce i da ostane...neznaju jazavci nista ko ljudi zavrsit 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:cuj,zafalilo im premaza![]()
...pa odakle dolazi taj premaz pa mu treba toliko...juznoafricke republike,gvineje bisao,filipina,jbt
![]()
.....ko sto gledam na ovom ce i da ostane...neznaju jazavci nista ko ljudi zavrsit
izgleda da su ostale stolice stavili na telex nez zasto
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Cirkus jbt ,problem u par kvadrata premaza pa mi sa foruma da se sastavimo nabavili bi do sutra navece 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.ssolar1987 je napisao/la:staragarda je napisao/la:cuj,zafalilo im premaza![]()
![]()
izgleda da su ostale stolice stavili na telex nez zasto
-
fukara1919
- Kontakt:
I ja koliko znam fali tog nekog premaza (papira koji je po nekim UEFA propisima), kazu to skupo drama i moras dugo cekat da dobijes to, sad vjerovatno fali kesa pa se mora ovoliko cekat.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja kad bi svom sinu od 4 godine ovo ispricao djete bifukara1919 je napisao/la:I ja koliko znam fali tog nekog premaza (papira koji je po nekim UEFA propisima), kazu to skupo drama i moras dugo cekat da dobijes to, sad vjerovatno fali kesa pa se mora ovoliko cekat.
-
fukara1919
- Kontakt:
Pa znam i ja, to dugo prevedi u NEMA SE PARA JARANEstaragarda je napisao/la:ja kad bi svom sinu od 4 godine ovo ispricao djete bifukara1919 je napisao/la:I ja koliko znam fali tog nekog premaza (papira koji je po nekim UEFA propisima), kazu to skupo drama i moras dugo cekat da dobijes to, sad vjerovatno fali kesa pa se mora ovoliko cekat.![]()
![]()
..mislim,znam da samo prenosis i da nije do tebe al braaaaatteeeeeeeee
![]()
...cuj,dugo cekat....do kad...do oktobra predpostavljam...i kolko to fali tog famoznog i strasnog premaza za onih cc 500 stolica sto treba da se postave
Debelo premazivali pa im nestalo, trebali su razrijedit malo, il' je farbar sebi zavrnuo koji litar ekstremno skupe farbe 
Fukara1919 pa brate kako će ne biti para, valjda se naruči farba za cijelu tribinu a ne kantu po kantu. Il će biti ovo gore što sam napisao
Da je hoće završit komplet sa svime što treba, ne bi mi bilo žao čekat oktobar.
Fukara1919 pa brate kako će ne biti para, valjda se naruči farba za cijelu tribinu a ne kantu po kantu. Il će biti ovo gore što sam napisao
Da je hoće završit komplet sa svime što treba, ne bi mi bilo žao čekat oktobar.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa to i jest najsmijesnije u cijeloj prici...koje pare bolanfukara1919 je napisao/la:Pa znam i ja, to dugo prevedi u NEMA SE PARA JARANEstaragarda je napisao/la:ja kad bi svom sinu od 4 godine ovo ispricao djete bifukara1919 je napisao/la:I ja koliko znam fali tog nekog premaza (papira koji je po nekim UEFA propisima), kazu to skupo drama i moras dugo cekat da dobijes to, sad vjerovatno fali kesa pa se mora ovoliko cekat.![]()
![]()
..mislim,znam da samo prenosis i da nije do tebe al braaaaatteeeeeeeee
![]()
...cuj,dugo cekat....do kad...do oktobra predpostavljam...i kolko to fali tog famoznog i strasnog premaza za onih cc 500 stolica sto treba da se postave
Da su izbori svake godine mi bi do sada imali gotov čitav stadion a ne jednu tribinu 
-
fukara1919
- Kontakt:
Ma steka Faraon sebi, cuo da ce poskupit plastika pa oce koju kintu da zaradi
. Pred izbore one idu u po cjene i stolice i premaz...
-
fukara1919
- Kontakt:
A ovakav bi pomocni imali kao sto je sad TusanjThranduil je napisao/la:Da su izbori svake godine mi bi do sada imali gotov čitav stadion a ne jednu tribinu
Također bi imali jezera do Irca ukoliko bi pjesnik dobijao mandatefukara1919 je napisao/la:A ovakav bi pomocni imali kao sto je sad TusanjThranduil je napisao/la:Da su izbori svake godine mi bi do sada imali gotov čitav stadion a ne jednu tribinu![]()
![]()
Nego kad se puštaju karte u prodaju
Ja ipak ne ocekujem toliko ljudi, jer je se opet slabo reklamira utakmice, doduse tek je srijeda ali kad se sjetim jedinstva vec 3-4 dana pred utakmicu se samo pricalo o utakmici gdje god pogledas.Thranduil je napisao/la:
Nego kad se puštaju karte u prodajuU subotu nas očekuje sunčan dan sa +20 temp. tako da očekujem dosta dobro popunjen Tušanj, jedno 5k
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg zavrsen sjever je puno vise od onih 500-ak stolica sto fale, gdje je sanitarni cvor, biletarnice, zavrsavanje ulaza, pravi standovi za pice, reflektori itd itd..treba 500.000 maraka najmanje da se to privede kraju kako treba..
mada slazem se ovako je smijesno hehe kad fali samo dio stolica, trebalo se to obaviti
mada slazem se ovako je smijesno hehe kad fali samo dio stolica, trebalo se to obaviti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovo nikako ne mogu da shvatim zašto ne rade na tome (na reklamiranju). Shvatam da ko je navikao, dolazit će, ali ipak se treba raditi na tome i iznova buditi svijest da se dolazi na utakmice. Nismo mi Real, Barca . . . pa da ne treba posebna reklama (čak ni kod njih nisu iste cijene karata). Uprava treba da razmisli o osjeljivosti finansijske situacije navijača i simpatizera. Zašto recimo ne uvedu praksu da se cijena karata mijenja u skladu sa povećanim ili smanjenim interesom. Ako je neka atraktivna utakmica, da cijena bude skuplja, a ako nema nekog interesa, da cijena bude manja.Nije zauzimanje stolica neki trošak pa da se fiksno moraju držati cijene ali je neuporedivo bolje kad je stadion pun.Na taj način se može animirati i navikavati da se dolazi na utakmice jer čovjeka i ambijent na stadionu tjera na interes za dolaskom. Kad ne možeš Tuzlaka natjerati da dođe na Tušanj, kako ćeš ostale iz TK.Nije dovoljno igrati prijateljske da bi nekog zanimalo da dođe na stadion . .klasik je napisao/la:Ja ipak ne ocekujem toliko ljudi, jer je se opet slabo reklamira utakmice, doduse tek je srijeda ali kad se sjetim jedinstva vec 3-4 dana pred utakmicu se samo pricalo o utakmici gdje god pogledas.Thranduil je napisao/la:
Nego kad se puštaju karte u prodajuU subotu nas očekuje sunčan dan sa +20 temp. tako da očekujem dosta dobro popunjen Tušanj, jedno 5k
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba plakate postaviti i u udaljenije mjesne zajednice i naselja, npr. Husino, Bukinje, Ljubace, Dokanj, Sicki, Mramor... mislim da bi dalo odredjenih rezultata.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Plakate, televizija, radio, standovi po gradu, razglas . . ..Probisvjet je napisao/la:Treba plakate postaviti i u udaljenije mjesne zajednice i naselja, npr. Husino, Bukinje, Ljubace, Dokanj, Sicki, Mramor... mislim da bi dalo odredjenih rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.