NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti![]()
Mi nmz gore ni dole, a vi mozete samo gore ako se dog. xD
ma odličan bod.....
-
senjorsamko
- Kontakt:
Nadam se da ćete se ipak dogovoriti,tko će gore, a tko dole...Sretno...GracanicaAA je napisao/la:Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti![]()
Mi nmz gore ni dole, a vi mozete samo gore ako se dog. xD
Zadnja izmjena: senjorsamko, dana/u 04 maj 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast ekipoMarcoPolo je napisao/la:Gošk-Bratstvo 2-2 (za Bratsstvo golove postigli Musa i Suljić) sretno momci do kuće.
jos da je s nama idimi
ponosan na vas
ALBOX je napisao/la: jos da je s nama idimi![]()
![]()
![]()
ljubi deda..... Kad ce biti javna skupstina kluba i finansijski izvjestaji, da se dodje pa pogleda ta predstava ?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Glup sam ! Pojasni mi ???staragarda je napisao/la:zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
..izvini druze...moro sam
![]()
Max Allegri
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
+ Mladost Malesici odma upisat 6 bodova
HahahaGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Max Allegri
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.staragarda je napisao/la:pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Ako se igdje vise pise o nekim dogovorenim bodovima od ove teme, onda ne znam. Zapita se covjek jel to Bratstvo igra na znanje ili na dogovore kojekakve.
Joj kluba smijesnog hljebe dragi
Joj kluba smijesnog hljebe dragi
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Puno pravo imaju !
al gdje ce banovicima dati 3 boda
vec su il sje.ali 
Max Allegri
Ma sta vam je ljudi pa od dogovora sa Banovicima nema nista, taj vas brko nije htio sa Slobodom da zavrsi utakmicu radi Banovica jer ih je Sloboda ostavila u ligi prosle sezone, tako da brko jedva ceka da istjera Banovice
Amin!SARS je napisao/la:Ma sta vam je ljudi pa od dogovora sa Banovicima nema nista, taj vas brko nije htio sa Slobodom da zavrsi utakmicu radi Banovica jer ih je Sloboda ostavila u ligi prosle sezone, tako da brko jedva ceka da istjera Banovice
Max Allegri
??GracanicaAA je napisao/la:pGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.
OFK Gradina Srebrenik
banovićima nema ni boda u gračanici,u to budite sigurni 100% danas brko reko ni slučajno............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.