Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 06 maj 2014, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:Bešića poziva na SP ( i nek je hvala Bogu ) i kaže da je to odlučio prije mjesec dana, i govori da je on jedini čovjek koji može Messija zaustavit. A tog čovjek nije pozvao od Meksika u repku a on igra konstantno ???
Lagao je i nije se odazivao pozivu za U21 selekciju. Pape je održao obećanje koje je dao nakon Litvanije, kada je rekao da će računati na Bešića kad ovaj izgladi situaciju sa Jagodićem, što se na našu sreću i desilo.
Bešić je lagao al znamo i zbog čega :D Momak od 21 godinu...

A TO ŠTO NAM JE SELEKTOR SLAGAO DA MU JE BRATIĆ ZADNJI VEZNI ??? to nikom ništa :D
Čoek od 60 godina... hej bolan,to sebi dopustit...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 00:02

Virtu4l je napisao/la:Vidim domaći se napisao, aferim, biće još petica.
jbg sta ces,nisam ambiciozan kao ti,pa da pokusavam imati najvise postova na forumu :lolno:
Odrast'o si a mozak i dalje od 15 godina :D Čak sebi umislio da ga neko benda i da ce pisat ono sto on zahtjeva :rol:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 00:06

Moliti i zahtijevati nije isto.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 maj 2014, 00:11

Klasika bratić,najgori selektor,odlazi itd pa jbt led jel se vi radujete SP uopšte?Više bi volili da Pape ode nego što smo se plasirali na SP :roll: .Nije ni meni drago što ide Sven al hebaji ga neće ni minutu odigrat nek čovjek poyebe šta tamo kakvu tranđu :njanjanja:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2014, 00:13

Ovo "neće odigrati minute" me podsjeća na ono "pozvan je samo na prijateljsku, neće biti pozvan na SP". A vidimo kako je to završilo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 maj 2014, 00:16

Nema nam druge nego sijeći vene zato što će bratić igrat na SP :bih:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 07 maj 2014, 00:17

Virtu4l je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:Bešića poziva na SP ( i nek je hvala Bogu ) i kaže da je to odlučio prije mjesec dana, i govori da je on jedini čovjek koji može Messija zaustavit. A tog čovjek nije pozvao od Meksika u repku a on igra konstantno ???
Lagao je i nije se odazivao pozivu za U21 selekciju. Pape je održao obećanje koje je dao nakon Litvanije, kada je rekao da će računati na Bešića kad ovaj izgladi situaciju sa Jagodićem, što se na našu sreću i desilo.
Ne sjećam se moguće da je, al opet nema logike jer nije učestovo nikako u kvalifikacijam za ovo SP, i to se oštro kosi sa Papetovim načelima.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 07 maj 2014, 00:17

Donnie Darko je napisao/la:Ovo "neće odigrati minute" me podsjeća na ono "pozvan je samo na prijateljsku, neće biti pozvan na SP". A vidimo kako je to završilo.
Slucaj Sergej Jakirevic...
StarMo nije skutorija...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 00:21

Virtu4l je napisao/la:Moliti i zahtijevati nije isto.
A zar je tvoj mozak u toliko lošem stanju pa ne moze skontati,da moliti i zahtjevati na forumu je jedno te isto,a i rezultat je isti : Neće biti udovoljeno,kako god :D

Ma od tebe nema ništa,sve isplivalo na površinu što smo mjesecima pisali u vezi selektora i repke,pa si vidim krenuo da pišeš o nekakvim bubuljicama,peticama,makedonskom grahu,sto nema nikakve veze s fudbalom,al valjda je to tvoj intelektualni maksimum... Tako je to kad ostaneš bez argumenata i onda ti se desi ovo na 0:10.. čak sam sredio maksuz zbog tebe da iznad Safetove glave stoji tvoj nick,kad napravi tu epic facijalnu ekspresiju,da imaš za uspomenu,tako ti izgledas trenutno :D

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2014, 00:26

Treba ovog Armina upitati zna li koju poziciju igra Medunjanin.
Od @rishe i ne ocekujem da zna takve stvari :)

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 maj 2014, 00:28

Mene samo interesuje kako neki uspjevaju progutati pozivanje 2 ( DVA !!!) igraca iz 3 ekipe **** hrvatske lige(sto je najgore mogli bi i igrati oba )?!?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2014, 00:31

calcio je napisao/la:Treba ovog Armina upitati zna li koju poziciju igra Medunjanin.
Sad on stisce caps lock i ukljucuje bold, donji siii
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 00:31

calcio je napisao/la:Treba ovog Armina upitati zna li koju poziciju igra Medunjanin.
Inteligento pitanje,nema šta.. Od tebe se i ne očekuje više :D
Još da si skonto da ga je Armin prije toga pitao čime je Tino zaslužio poziv,pa tek onda je li zadnji vezni,mogli bi pisati o Medunjaninu... al tesko je to tebi shvatit ;)
Dovoljan je pokazatelj to sto si doveo u isti kontekst Tinu i Medunjanina :kafa:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2014, 00:36

meni je jako zanimljivo kako ljudi ovdje na forumu sve pljuju i omalovazavaju .za Dzeku i Spahica nema sta se nije pisalo , pa kave sve psovke i uvrede za hajrovica kad nije bio dio reprezentacije .i takvih je primjera milion udjes na temu bajerna ili barce i ljudi pišu kako nemaju pojma ,klocevi ,ovce itd a vjerovatno ovi sto pisu imaju jedno 130 kg u fotelji zavaljeni i sutnuli loptu dva puta u zivotu .

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 00:38

bordobijeli je napisao/la:meni je jako zanimljivo kako ljudi ovdje na forumu sve pljuju i omalovazavaju .za Dzeku i Spahica nema sta se nije pisalo , pa kave sve psovke i uvrede za hajrovica kad nije bio dio reprezentacije .i takvih je primjera milion udjes na temu bajerna ili barce i ljudi pišu kako nemaju pojma ,klocevi ,ovce itd a vjerovatno ovi sto pisu imaju jedno 130 kg u fotelji zavaljeni i sutnuli loptu dva puta u zivotu .
To pitaj ove što brane Safeta ;) Ja nisam nikad ni jednom igraču psovao majku ili familiju,jer me to ne interesuje ;) Ja pišem o bezobrazluku u repki...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2014, 00:47

1988risha je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:meni je jako zanimljivo kako ljudi ovdje na forumu sve pljuju i omalovazavaju .za Dzeku i Spahica nema sta se nije pisalo , pa kave sve psovke i uvrede za hajrovica kad nije bio dio reprezentacije .i takvih je primjera milion udjes na temu bajerna ili barce i ljudi pišu kako nemaju pojma ,klocevi ,ovce itd a vjerovatno ovi sto pisu imaju jedno 130 kg u fotelji zavaljeni i sutnuli loptu dva puta u zivotu .
To pitaj ove što brane Safeta ;) Ja nisam nikad ni jednom igraču psovao majku ili familiju,jer me to ne interesuje ;) Ja pišem o bezobrazluku u repki...
sto se mene tice ne radi se ovdje da li sam za Safeta ili protiv njeg .ja ga gledam kao i svakog drugog naseg selektora ,napravio je najveci uspjeh idemo na sp i za mene sasvim dovoljno da podrzim reprezentaciju a samim tim i njeg .opet kazem nije mu trebao poziv Tinu jel je sam sebi napravio problem al ocito je i on svjestan toga i preuzeo je rizik a vidjecemo poslije sp da li je to dobar ili loš potez ,

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 maj 2014, 00:52

Donnie Darko je napisao/la:Ovo "neće odigrati minute" me podsjeća na ono "pozvan je samo na prijateljsku, neće biti pozvan na SP". A vidimo kako je to završilo.
Ovo je na zalost sasvim realno da se desi.To nas je naucilo iskustvo sa Safetom,covjek se jednostavno nece promijeniti.
Slazem se sa svima koji kazu da trebamo zbiti redove i dati podrsku Zmajevima ali to ne smije znaciti da smo presli i zaboravili selektoru masu stvari koje nije smio uraditi.
Mi cemo podrzati Zmajeve,podrzat cemo i selektora(jer nema nam druge)ali samo do kraja svjetskog prvenstva a onda neka ide,reprezentacija mu je dovoljno pomogla,i njemu i njegovoj familiji.
Naprijed Zmajevi :bih:

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 07 maj 2014, 01:33

Pape je kralj svih kraljeva. Pape ima iza sebe rezultate. Pape jedini uspio sa ovo malo fudbalera da se plasira na svijetsko. Pape hvala ti sto postojis. Pape legendo :D . Pape zove bratica. Bujrum. Jedan je Pape...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 maj 2014, 01:56

:lol:

Smijem se kladit da ce tino dobit minutazu bilo kakvu na sp.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 maj 2014, 06:28

soxx je napisao/la::lol:

Smijem se kladit da ce tino dobit minutazu bilo kakvu na sp.
Uci ce u sudijskom vremenu kad budemo cuvali 1-1 sa Argentinom :grin:
FORZA MARŠAL !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []