Ja sad govorim svoje misljenje znaci : Bayern je institucija kao neka velika firma , mocna koja dominira , hvala Bogu uvijek u plusu jer ljudi RADE svoj posao za razliku od nekih klubova gdje je glavna stvar da se ukrade , otme, oduzme !
Kao u nekoj firmi gdje 5 godina imas jednog direktora koji ponudi svoja pravila i realno sprovede ih na svoj nacin, i tako ta firma funkcionira 5 godina ili vise zavisno koliko je direktor na tronu..
Radi se tad po njegovim pravilima, dnevnica je tolika i tolika, radni sat je toliki i toliki, mnogi nece biti zadovoljni ali na kraju ako je redovna plata plus sa dodatcima, moraju uposlenici biti sretni i njihova familija !
Tako je i sa klubovima, samo sto je na neki nacin gazda , direktor, upravo taj trener upravo taj Jupp ili Pep ili Klinsman cak / znam da se mnogi ne vole ni sjetit kao trenera, al et bar se sjetite kao igraca /
Hocu reci da Bayern koji god da trener vodi, on je dosao u nas klub i treba mu dati pravo da radii sta zeli, Klinsman je postavljao neke spomenike Bude, neke Kipove, to je bio njegov stil, nije uspjelo..
Jupp je vodio Bayern na svoj nacin, a evo Pep ima svoju filozofiju, samo ne zelim da se krije iza toga i da govori nama na pocetku sezone kako ce on biti za Bayern a ne Bayern za njega, da ce se on mjeriti prema igracima a ne obrnuto, i to je na kraju skroz okreno i poceo uvodit svoje inovacije, neko ce reci prerano jer imas sastav i imas taktiku koja funkcionira i ak zelis promjeniti ti promjeni al postepeno.
Evoo Pep je odlucio da uvede svoju igru, sto radi nekih zasicenja sto radi pada forme ne znam ni sam, al je sve izgledalo super do pred osvajanje titule, ali Pep ce i dalje forsirati svoje, a ja sam ipak siguran da ce to dodji sve na svoje i nece izgledati kao Barca, mozda bude nekad i dosadna utakmica ali bit ce pobjeda

Znaci Pepu dati sta zeli, pa ko prezivi pricat ce !
Na kraju krajeva, Anton da sutra preuzme Bayern, ak ima svoju filozofoiju neka je sprovede na nacin koji on zeli, ukratko receno, pokazi sta znas ili nas proslavi ili ces nas unistit !