najmlađi igrač u historiji koji je ubacio 4000 u play off-u....valjda to vrijedi hvaledonniedarko je napisao/la:Jao kako su ofirni ovi sto komentarisu igru u studiju , imam utisak kao da su placeni da poslije svakog govora ubace komentar kako je James najbolji igrac na svijetu
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
A.F.C. Bournemouth!
- crozzer
- Kontakt:
Koji je rezultat
moj torntone,samo se mjenjate,anderson,pa livingston pa sad ti,da mi se odmorit od vas volio bi vise nego ista,jos znas u kombinaciji da mi krv pijes,i ti livingstone ne trebas me gledat tako,nu andersona
Ma ne moze Mirza nikako igrat sa onom petorkom,nikako mi nije jasno da Kidd to jos nije skontao,i da je mnogo korisniji kad igra sa DW u petorci.Sigurno bi im i velike koristi donijelo kad bi Mirza igrao zajedno i sa PP u petorci.Mada se mi nista ne pitamo al et 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
43 46 za Miamicrozzer je napisao/la:Koji je rezultat
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pa izgleda sporo ali djeluje, trose dosta vremena a dođu do poena. Netsi su vec imali nekoliko 24 second turnovera sto znaci da i ne izgledaju toliko izgubljeno. Ima dosta otvorenih suteva i vjerujem da Netsi mogu ukrasti ovu.mirzateletovicc je napisao/la:Kad pogledamo i kad se sjetimo de rozana i onoga lurly(tako nesto) i sad drugim igračima koliko su raptorsi imali brzu igru. A miami igra puno sporije u napadu.Lebron drzi loptu, pa dok pod nekome drugom DODA prodje par sekundi, i tako sve nesto sporo mi djeluju. Puno neugodniji su toronto.zato su i izgubili i u rednom djelu a i 3 puta PO. I pogledaj kako LAKSE brooklyn dodje do otvorenih suteva.miami prespor ili se izgubi udbrani. Samo treba da se brooklyn raspuca kao sto smo i navikli. Sad su ssami sebi krivi za ovakav rezultat.nerkolfc je napisao/la:Da ali Miami ima bolji napad od njih i izgleda lako kada oni ulaze u paint i postizu poene.mirzateletovicc je napisao/la:Da li ko vidi razliku.Kooliko lakse igra brookyln protiv miami nego kad su igrali protiv toronta.
46-43 za Heatcrozzer je napisao/la:Koji je rezultat
- donniedarko
- Kontakt:
Vrijedi svakako i to je van svake diskusije , ali mi djeluje kao da je on u prvom planu a ne sama utakmicarambo16 je napisao/la:najmlađi igrač u historiji koji je ubacio 4000 u play off-u....valjda to vrijedi hvaledonniedarko je napisao/la:Jao kako su ofirni ovi sto komentarisu igru u studiju , imam utisak kao da su placeni da poslije svakog govora ubace komentar kako je James najbolji igrac na svijetu
Tačno prima $8,165,000.Torres_9 je napisao/la:thorton prima milion/e za ovo ?![]()
bakirov rodjak
Može mu se jednu zablista, narednih 5 upropasti. Pa ga Kidd malo ohladi pa jovo nanovo.
A papiri na biroulucif3R666 je napisao/la:Dan u kladionici, noć na netu. Fuj zivota
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:A papiri na biroulucif3R666 je napisao/la:Dan u kladionici, noć na netu. Fuj zivota![]()
![]()
Hvala ti LloriS što me napomenu, moram se jedno jutro nakaniti u pauzi od PO da odem se javiti na biro.
Bog dragi zna samo koliko nas jeLloriS je napisao/la:A papiri na biroulucif3R666 je napisao/la:Dan u kladionici, noć na netu. Fuj zivota![]()
![]()
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ija vjerujem da mogu ovu pobjediti samo da izkoriste TE OTVORENE-ljepe suteve. Kao sto su jih izkoristili u prijasnjim utakmica kad su grali protiv NJIH-MIAMI.
+1 taman mi ovih dana rok hvalaGuarin14 je napisao/la:Bog dragi zna samo koliko nas jeLloriS je napisao/la:A papiri na biroulucif3R666 je napisao/la:Dan u kladionici, noć na netu. Fuj zivota![]()
![]()
![]()
Bravo Blatche za jednu minutu : promasio zicer,Bosh mu dao tricu i 2+1

Kako ljudi u pojedinim trenutcima izgledaju isto neki amateri. Taman nešto izgrade i isto blago rečeno zas'eru u roku od minute. Stvarno trebaš imati konjske živce da bi igrao u ovoj ekipi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Andray fakin Blatche.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKLYNNNNNNNNNNNNNNNN probudiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Je li se meni čini ili sam upravo ugledao starački dom na centru terena kako pleše??

Janez je napisao/la:LloriS je napisao/la:A papiri na biroulucif3R666 je napisao/la:Dan u kladionici, noć na netu. Fuj zivota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala ti LloriS što me napomenu, moram se jedno jutro nakaniti u pauzi od PO da odem se javiti na biro.![]()
@Guarin ni Bog ne zna ja mislim
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.