Sent from my ST18i using Tapatalk
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Tacno cu se zakleti da utakmicu ove jadne ekipe vise pogledat necu, pa u 8 moram ustat i ja ove morbidne sebicnjake ostajem da gledam. 
Izdržati, to je temelj vrline!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Jeste regularni dio mjerilo i vidi se da Brooklynu odgovara Miami. Ali je Brooklyn večeras sam sebe pokopo.Janez je napisao/la:Lagano ih otresli i doviđenja. Tačno se vidi da regularni dio i PO nije mjerilo.![]()
Freaza je napisao/la:Vala baš a dobro se sjecam kad je onu jednu tekmu samo suto , govorili ste nemoj Mirza forsirati . Ne moze vam niko ugoditi , da vam cojk daopet ne bi bili zadovoljni . I jesmo za graha
Brate ne treba se sad ispucavati ko luđak nije na treningu ili zagrijavanju, ali je utakmica izgubljena, svi se ispucavaju Thornton izvodi poteze ko da je MJ, pa što ne bi i Mirza opucao neku oprobao šut i štelio se za naredne tekme.
I nemoj nas sve trpati u isti koš, ja što kažem za prošle tekme stojim i naredne, ne mijenjam mišljenja. Ubuduće se obrati onim što su pisali tu noć, ne meni.
Pa ne možeš Mirza slobodna fulat' .. 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
eh ovo me zanima sta je sa Mirzinim slobodnim, otkako je dosao u NBA jedva 70%
zar nije imao bolji % u evropi ?
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Mirza ima probleme sa slobodnim i to velike probleme.RealnoGledano je napisao/la:eh ovo me zanima sta je sa Mirzinim slobodnim, otkako je dosao u NBA jedva 70%
Kako se iznervira fuj jebote. Jos Mirza nece ni da osuta. Kako im Blatche usra utakmicu nevjerovatno. Mora Kidd napraviti neke promjene po pitanju rotacija, ubit ce ih Heat u svim utakmicama ovako.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nerko nista Kidd previse netreba menjati.Zna on kako treba protiv MIAMIJU igrati. A to sto su danas gubili lopte i promasivali otvorene suteve, to je problem igrača ne Kidda.
Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Očekivano.Vasa Ladacki je napisao/la:Večeras neće dobiti više od 10 minuta na parketu. Shodno tome, očekujem ga na nekih 2-3, do maksimalno 5 poena uz 2 skoka.
Nama je Željo svetinja jedina.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ako je to solidno, onda ja stvarno neznam sta nije solidno.LloriS je napisao/la:Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.
Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.
Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.
Vasa Ladacki je napisao/la:Očekivano.Vasa Ladacki je napisao/la:Večeras neće dobiti više od 10 minuta na parketu. Shodno tome, očekujem ga na nekih 2-3, do maksimalno 5 poena uz 2 skoka.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
suhakrpa je napisao/la:Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.
Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove
minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.
PREUMORNI, o čemu ti pričaš?
-
celikmilan
- Kontakt:
Blatche je jedan od najvećih krivaca za ovaj rezultat. Umjesto da pogodi onaj zicer koji bi pogodilo petogodišnje dijete i da priđu na 2 razlike, za minutu je razlika bila 10 a za 2 minute 16 poena. I sve je bilo izgubljeno. Ali i pored njega oni moraju puno toga izvući iz ovog poraza. I još da Miami prestane pogađati skoro svaki koš.
7 utakmica protiv Toronta nije solidnomirzateletovicc je napisao/la:Ako je to solidno, onda ja stvarno neznam sta nije solidno.LloriS je napisao/la:Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
LloriS je napisao/la:7 utakmica protiv Toronta nije solidnomirzateletovicc je napisao/la:Ako je to solidno, onda ja stvarno neznam sta nije solidno.LloriS je napisao/la:Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
Heheh sad me nasmija.
Ne prdi
Ljudi su igrali 7 utakmica sa petorkom kojoj je prosjek preko 30 god, dok je Miami odmarao 8 dana, sta ti nije jasnomirzateletovicc je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.
Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove
minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.
PREUMORNI, o čemu ti pričaš?
Pa nece Miami prestati pogađati jer pola suteva uzimaju na metar od kosa. To su lagani poeni i imali su ih previse. Jednostavno kad KG izađe oni ne znaju kako braniti da igraci Heata dođu do kosa. Valjda ce biti bolje iducu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.