RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 01:06

AlemC85 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba u subotu sakrit zidove od svlacionice :lol: :lol: :lol:
malo sutra pa da klub plaća ponovo krećenje :lol: :lol: :lol:
Ma samo dok oni ne odu :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 01:10

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba u subotu sakrit zidove od svlacionice :lol: :lol: :lol:
malo sutra pa da klub plaća ponovo krećenje :lol: :lol: :lol:
Ma samo dok oni ne odu :lol: :lol: :lol:
ti si prekucao ovaj forum odavno. :lol: :salut: :bih:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 01:12

Aleme :thumbup: :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 01:13

da ima pravde i ti bi bio admin :salut:

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 07 maj 2014, 09:20

Dobro vam *utro jugonostalgičari! Al sam se naspavo bas sam se naspavo :D ... reko da vidim raspolozenje kakvo je kod vas, kad ima se brate sta i vidit... fino vi to fino... jedni bi da karaju zelju, drugi bi da njih zeljo kara i Hajduk , onda bi treci da karaju i jedne i druge ali kako pate za nostalgijom treba da bude i treci i tako to ode u pm...vidim pastrmka masakrira Torcidu (sve nosom po paksu)...ma smijesni ste vi velezovci , ali nekako ste mi simpa, ono vi kao veliki a svi su mali, dobra vam furka ...special pozz za pastrmku " onclick="window.open(this.href);return false;

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 07 maj 2014, 09:24

SAMO TEBE VOLIMO ,SAMO TEBI PJEVAMO
slika
NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI :clap: :clap:
slika
:clap: :clap: 10.05.2014. :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 07 maj 2014, 09:38

DIMNE SE PALE I BAKLJE GORE ČUJE SE PJESMA FORZA VELEŽ,FORZA VELEŽ ŠAMPIONE I KOD KUĆE I NA STRANI
UZ TEBE JE RED-ARMY.
VOLIM VELEŽ I RED-ARMY ,VOLIM TEBE ,VOLIM TEBE,VOLIM TEBE MOSTARE TU SAM ROĐEN TU ĆU UMRIJET TU JE MENI NAJBOLJE.

slika

FORZA VELEŽ NEKA SVE GORI NEK HERCEGOVINA SAD GORI NEKA ČUJE SE NAŠ GLAS ,ROĐENI SU NAŠI ŠAMPIONI
SAMO JE NEBO IZNAD NAS.

slika

:clap: :clap: 10.05.2014. :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 maj 2014, 11:10

Eto i vi docekaste proslavu titule u Vrapčićima :D
FKŽ !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 maj 2014, 11:21

TeaM87 je napisao/la:Eto i vi docekaste proslavu titule u Vrapčićima :D
:mrgreen:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 maj 2014, 11:26

jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

krmak
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la krmak » 07 maj 2014, 11:26

Evo zove ih se vec par puta da dodu proslavit kod nas a oni nece, pa eto nas ove godine kod njih

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 maj 2014, 11:29

rodjenisa je napisao/la:
jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu :bih:
normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu
FKŽ !

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 07 maj 2014, 11:40

TeaM87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu
O kojem odnosu govoriš ? Godinama uzimate Veležove igrače i uništavate ih,Velež vas je 2 puta pobijedio od rata,kad ste vi Veležu dopustili da vas pobijedi...kakav je vas odnos prema Veležu. Pusti tui šuplju,što vi niste pobijedili sad Sarajevo,mi bi Svinjski i titula bi otišla na Široki gdje realno i pripada. Puni ste arogancije,vi šatro veliki klub...pun mi je k Želje . Veliki šampion,a plače čitavo Sarajevo nakon Mostara..i čemu sad priča. Ako ste bolji trebali ste nas pobijediti i mi bi čestitali sportski. Ali sad vi fol krivnju nama prebacujete,eto oni vam uzeli stadion,oni vam slave titulu na vašem stadionu...daj pusti šuplju i glupu. Velež je samo odigrao pošteno kako i treba da bude....a to što ste vi k a r i n a od ekipe,e nemojte nas kriviti za to. Odnosi između naša dva kluba nikada nisu bili lošiji.....
Arogantnost vaša svima smeta....Eto vi ko Real...koef na kladari uoči mostara na Želju 1,65, a na Veleža 4,65.....hahahha boga mi ko Real koefic. Glupost. I nemojte više kukati,niste zaslužili titulu,i ovo dokle ste došli je super......

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 11:47

A sto udusise ovi ranjeni manijaci ko lafo njih boli navijanje :lol: :lol: pa lizite se onda sa nultrasima i cestitajte im titule. Iduce godine ce vas docekati divan niz pjesama kao svaki put kada igraju protiv vas. A sve ce to cuti oni koji ne budu na hirurgiji radi sivanja glava od kisa saksija. Cast normala manijacima ali vi ste obicni sljam koji nezna sta je ponos,kojima je mrznja prema sarajevu jaca od ljubavi prema zelj. Mi smo gospoda sto smo i dokazali a vi jedite muda i sakrijte se u misiju rupu jer bi ja da cekam kao vi (pojedinci) milostinju i to za titulu. Bujrum u Mostar svi koji su normalni. Znam da takvi nece ali ce ovi normalni popusit radi takvih na obadvijr strane
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 maj 2014, 12:18

TeaM87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
O kojem prijateljstvu i odnosima ti pricas? To "prijateljstvo" je jednom pokazano i to iz tog razloga jer je 3000 navijaca iz mostara doslo na grbavicu i niste smijeli drugacije.. jedan od vasi vatreniji manijaka, inace moj dobri drug mi je pricao da je i tad plan bio obracun, kontali doce 400-500 navijaca iz mostara maksimalno a bilo nas 3000.. svako nase gostovanje ste kovali neki plan i pravili neki incident i onda ocekujete da se velez i njegovi navijaci fino ponasaju prema vama, e nemoze druze, to obostrano ide! Zna se dobro gdje su ti "dobri odnosi" pukli a to je na bajramskom turniru kad ste napali malu grupicu nasi momako ko hijene u coporu! Pa napadanje nasi navijaca na pumpi na bradini, pa prebijanje i oduzimanje bubnja invalidu bez noge koji je bio sa djecom na grbavici itd itd... i onda usudit se i trazit i ocekivat neko prijateljstvo poslje toga!!? Sa komsijama mi imamo odnos kakav imamo, a taj odnos je obostrana mrznja, ali je barem iskren i uvijek je isti a sto se vas tice vi bi se volili kad vama pase, e nemoze druze...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 maj 2014, 12:23

Ja nigdje nisam napisao da ste nas trebali pustiti da pobijedimo, ni ne mislim da smo zasluzili da pobijedimo, samo sam rekao da odnos navijaca Veleža prema dosadašnjem sportskom prijatelju nije bi korektan, ali vas dvojica to ocigledno niste shvatili.

Nesta pisete da nikad nismo bili uz vas i da smo vam samo unistavali igrace, a znate ko je bio uz vas kad ste ispadali iz lige. Vi ispadate iz lige, mi dizemo parolu "Ja pogodjen nisam ni umro ni pao" i pjevamo istu pjesmu "Izronice stari za one što ga vole" i ako ovo nije dokaz da smo bili uz vas, ja odna stvarno ne znam sta trazite. A na ovu podrsku u vasim najgorim trenutcima vi uzvracate "Bice Željo racku sampion", ali hajd ovo nekako i mogu shvatiti, ali pjevati pjesme protiv Amara i Ivice u smislu "šlagirani" je ispod svakog nivoa. Ja na ovo hocu da skrenem paznju, a ne na zbivanja na terenu, zasluzeno ste nas pobijedili, to niko ne spori, cinjenica je da ste ginuli ko da protiv najvecih dusmana igrate, ali to vam niko ne moze zabranit, ali ponasanja navijaca Veleža su blago receno primitivna.

I jos za ovo sto je neko napisao da mi nismo veliki klub. Druze, mi smo za vas taj Real koji spominjete, pobijedili ste nas u toj utakmici i to vam je najveci uspjeh poslije rata, toliko pricate o tome. Dragi ste mi, ali cinjenica je da smo mi za vas institucija i da nikad necete dostici nivo na kojem smo mi bili prije 30 godina, a kamoli ovaj sadasnji nivo.

Pozdrav svima
FKŽ !

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 07 maj 2014, 12:26

TeaM87 je napisao/la:Ja nigdje nisam napisao da ste nas trebali pustiti da pobijedimo, ni ne mislim da smo zasluzili da pobijedimo, samo sam rekao da odnos navijaca Veleža prema dosadašnjem sportskom prijatelju nije bi korektan, ali vas dvojica to ocigledno niste shvatili.

Nesta pisete da nikad nismo bili uz vas i da smo vam samo unistavali igrace, a znate ko je bio uz vas kad ste ispadali iz lige. Vi ispadate iz lige, mi dizemo parolu "Ja pogodjen nisam ni umro ni pao" i pjevamo istu pjesmu "Izronice stari za one što ga vole" i ako ovo nije dokaz da smo bili uz vas, ja odna stvarno ne znam sta trazite. A na ovu podrsku u vasim najgorim trenutcima vi uzvracate "Bice Željo racku sampion", ali hajd ovo nekako i mogu shvatiti, ali pjevati pjesme protiv Amara i Ivice u smislu "šlagirani" je ispod svakog nivoa. Ja na ovo hocu da skrenem paznju, a ne na zbivanja na terenu, zasluzeno ste nas pobijedili, to niko ne spori, cinjenica je da ste ginuli ko da protiv najvecih dusmana igrate, ali to vam niko ne moze zabranit, ali ponasanja navijaca Veleža su blago receno primitivna.
Kad naucis citati onda dodji ovdje i komentiraj nesto.Pardon poslje toga informisi se oko nekih stvari pa TEK onda dodji ovde.

P.S. ako slucajno ovo uspijes procitati,sjeti se jedne stare,"sta posijes to ces i poznjeti"
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 maj 2014, 12:28

TeaM87 je napisao/la:Ja nigdje nisam napisao da ste nas trebali pustiti da pobijedimo, ni ne mislim da smo zasluzili da pobijedimo, samo sam rekao da odnos navijaca Veleža prema dosadašnjem sportskom prijatelju nije bi korektan, ali vas dvojica to ocigledno niste shvatili.

I jos za ovo sto je neko napisao da mi nismo veliki klub. Druze, mi smo za vas taj Real koji spominjete, pobijedili ste nas u toj utakmici i to vam je najveci uspjeh poslije rata, toliko pricate o tome. Dragi ste mi, ali cinjenica je da smo mi za vas institucija i da nikad necete dostici nivo na kojem smo mi bili prije 30 godina, a kamoli ovaj sadasnji nivo.

Pozdrav svima
Kako ne kontas da ljudi vas ne podnose isto kao sto ne podnose i Zrinjski?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 maj 2014, 12:28

mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat

@Sarajlic ne mozes u isti kos stavljat nas i Zrinjski kada je u pitanju odnos Veleza sa dva navedena kluba, bar ja mislim da ne mozes, i tako bi trebalo biti, ali...
FKŽ !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 maj 2014, 12:32

Tako je vjeruj mi ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 4 gosta.