Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Na papiru bi trebali lagano pobjedit obadvije zadnje utakmice sa barem dva gola ali nebi me sokiralo kada bi City kiksali sutra ili u zadnjoj utakmici. Ove sezone, svaki put kada su City/Liverpool/Chelsea bili u poziciji da uzmu titulu usrali su.
Isto tako treba se sjetit da je Citiju trebala zadnja sekunda utakmice da dobiju pisljivi QPR kada su pobjedili prvu titulu. Trebaju biti oprezni.
Isto tako treba se sjetit da je Citiju trebala zadnja sekunda utakmice da dobiju pisljivi QPR kada su pobjedili prvu titulu. Trebaju biti oprezni.
Dzondzole odradi jos ove 2 tekme usreci nas malo a onda svjetsko pokazi kako Bosanci igraju fudbal da i nas neko pohvali.
Hajde Džeks, donesi još jednu titulu Englezima. Sretno momčino !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naslov vrhunski, tekst vrlo dobar.Dado je napisao/la:Nesto nas ESPN Soccer puno voli ovih dana. Poslije strasno clanka o Pjanketu na red je dosao i Dzeko![]()
http://www.espnfc.com/blog/_/name/tacti ... 41?cc=5901" onclick="window.open(this.href);return false;
Davno sam ja napisala "Don't call him super-sup, call him superman!"
Džeko će donijeti još jednu titulu ovom klubu, a onda BiH voditi do prvih golova na SP.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Edin veceras igra veoma vaznu utakmicu,ako pobjede titula je skoro pa osvojena! Osvojiti drugu titulu prvaka Engleske,bio bi veliki poduhvat,i nakon SP otici u Juventus ili Romu i tamo pokusati osvojiti koji trofej,uh kako bi to dobro bilo,ali otom potom! Zmaj igra u velikoj formi,i konacno je docekao svojih 5 minuta..
Glupo bi bio pitat hoceli igrat nas prvotimac
nego valjalo bi da zabije u ove dvije zadnje utakmice
a onda bi ga navijaci pamtili dugo i kad napusti Kyti 
Sada je najbitnije da ostane zdrav do kraja sampionata!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
On je sa svojim golovima vec heroj ove sezone (a koje nije bio kad razmislis
), tako da nema velike razlike da li ce zabiti u ove preostale dvije tekme ili nece. Mada naravno, bilo bi dobro da zavuce gol u obe tekme, steta sto se igra kod kuce, da je u gostima bio bih 100% siguran da zabija. 
Nema Aqurka veceras mogo bi pocet i rovokopac zajedno sa dijamantom kuknjavaGoalgetter je napisao/la:On je sa svojim golovima vec heroj ove sezone (a koje nije bio kad razmislis), tako da nema velike razlike da li ce zabiti u ove preostale dvije tekme ili nece. Mada naravno, bilo bi dobro da zavuce gol u obe tekme, steta sto se igra kod kuce, da je u gostima bio bih 100% siguran da zabija.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogli su, ali vjerovatno da ce Pellegrini poceti u 4-5-1, sa isturenim Dzekom, iza njega nesto ofanzivniji Toure.Bajric981 je napisao/la: Nema Aqurka veceras mogo bi pocet i rovokopac zajedno sa dijamantom kuknjava
Edin Džeko
Beast brada nije zabio od januara i može da se slika sa crnogorcem na klupi kojeg je pola forumaša ovdje ocijenilo kao boljeg od Dzeke na početku sezone...
Bošnjačka posla, samo kad se sjetim tih emotivnih momenata! Iskoristio bih ovu priliku i da ih pozdravim sa željom " zabio vam Jovetic"
Bošnjačka posla, samo kad se sjetim tih emotivnih momenata! Iskoristio bih ovu priliku i da ih pozdravim sa željom " zabio vam Jovetic"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da hoce Sergej ageric propustit i SP tekmu protiv nas bil bi super. Trebao bi ga drug Matija drmnut na treningu malo.
[quote="Batko"]Beast brada nije zabio od januara i može da se slika sa crnogorcem na klupi kojeg je pola forumaša ovdje ocijenilo kao boljeg od Dzeke na početku sezone...

Hahhahahah Batko svaka ti dala za ovaj postBatko je napisao/la:Beast brada nije zabio od januara i može da se slika sa crnogorcem na klupi kojeg je pola forumaša ovdje ocijenilo kao boljeg od Dzeke na početku sezone...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Negredo je bio u strasnoj formi u pocetku sezone, ali vecina je bila misljenja da on ne moze u istu recenicu sa Edinom kad je ovaj u formi. Osim naravno miseva i provokatora koji ne mogu smisliti Edina.
Beast je zabijao, a i grizao je, ali znalo se da ce se on ispuhati u toku sezone kad-tad.
Beast je zabijao, a i grizao je, ali znalo se da ce se on ispuhati u toku sezone kad-tad.
Sta mislite pocinjel večeras?

Edin večeras rješava utakmicu, ali će u zadnjem kolu neko drugi pokupiti slavu, kao što je Aguero pokupio prije dvije godine protiv QPR.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hroni je napisao/la:Batko je napisao/la:Beast brada nije zabio od januara i može da se slika sa crnogorcem na klupi kojeg je pola forumaša ovdje ocijenilo kao boljeg od Dzeke na početku sezone...
stvarno kad se sjetim tih divnih ljudi poput "pauka"pa "pisac" kako je on volio naseg dijamanta,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()