Bravo momci
Purić na kraju sezone mora napustiti klub ..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba biti realan pa gledati kojom logikom ce biti 0:3 i 0:1.? Ovo dvije ekipe su igrale ne tako davno u Zenici gdje je Celik pobjedio (sretnim golom). U utakmici u kojoj Sarajevo je imalo mozda dva suta u okvir gola, dok je Celik imao najmanje tri sto postotne sanse.PerryFred je napisao/la:0:3..
0:1 i ja sam presretan.
Ovo dijete je u petoj deceniji zivota i znam kad i sta pricam a optimista sam uvijek bio i ostacu...!stannis je napisao/la:Treba biti realan pa gledati kojom logikom ce biti 0:3 i 0:1.? Ovo dvije ekipe su igrale ne tako davno u Zenici gdje je Celik pobjedio (sretnim golom). U utakmici u kojoj Sarajevo je imalo mozda dva suta u okvir gola, dok je Celik imao najmanje tri sto postotne sanse.PerryFred je napisao/la:0:3..
Onda uzeti u obzir pun stadion, raja nalozena, odavno nisu bili u finalu kupa, a tek koliko nisu osvojili nesto.
Shvatam navijas za klub pa naravno da ces pisati i nadat se pobjedi, ali 0:3, mi cemo poderati, rijesit cemo ovo vec u Zenici?![]()
A kad osvojite buraniju, ovi sto pisu 0:3 nece se javljati na temi ili ce pisati kako su osteceni, ili kako treba sve rastjerati.
Sad je samo pitanje da li treba citirati ovu djecu na ovakve gluposti ?
Klupa: Plakalo, Barić, Kovačevič, Todorovič, Vusljanin, Tadejevič, Radovacfranklampard8 je napisao/la:Poznat je sastav Bordo ekipe za današnje gostovanje u Zenici.
FK SARAJEVO: Dejan Bandović, Miloš Stojčev, Mato Jajalo, Krste Velkoski, Ivan Tatomirović, Dario Purić, Vule Trivunović, Gojko Cimirot, Amer Dupovac(C), Bojan Puzigaća, Nemanja Bilbija
Ocekivano
Fazon upravo i jeste sto ne pobjeduje uvijek kvalitetnija ekipa. Sarajevo je jace od Celika, ali je taj isti Celik unazad mjesec dana pobjedio to kvalitetnije Sarajevo!PerryFred je napisao/la:Sarajevo je kvalitetnija ekipa i naravno da priželjkujem pozitivan rezultat.stannis je napisao/la:Treba biti realan pa gledati kojom logikom ce biti 0:3 i 0:1.? Ovo dvije ekipe su igrale ne tako davno u Zenici gdje je Celik pobjedio (sretnim golom). U utakmici u kojoj Sarajevo je imalo mozda dva suta u okvir gola, dok je Celik imao najmanje tri sto postotne sanse.PerryFred je napisao/la:0:3..
Onda uzeti u obzir pun stadion, raja nalozena, odavno nisu bili u finalu kupa, a tek koliko nisu osvojili nesto.
Shvatam navijas za klub pa naravno da ces pisati i nadat se pobjedi, ali 0:3, mi cemo poderati, rijesit cemo ovo vec u Zenici?![]()
A kad osvojite buraniju, ovi sto pisu 0:3 nece se javljati na temi ili ce pisati kako su osteceni, ili kako treba sve rastjerati.
Sad je samo pitanje da li treba citirati ovu djecu na ovakve gluposti ?
0:1 za mene idealan rezultat.
a da .. Mislim da ti nije mjesto na temi "FK Sarajevo".
Braveheart23 je napisao/la:Dzaba mi kad sam u njemackoj... moracu BHT stream-ove ganjatibegipasha je napisao/la:Braveheart23 je napisao/la:Hoce li biti strimeva?
BHT1 ti prenosi live.
Realno koga češ u početnih 11 umjesto njega? Todorovič je smotan ko zajla, još nije igrao puno vremena, Vusljanin koji je jedino koristan u fazi odbrane, u napadu potpuno nevidljiv ili Travančiča koji više vremena provodi po kafanama i kladionicama nego na treninzima?Sabinho je napisao/la:Puricu danas ne pokazes li se onda se yebi.
Ma znam sve druze ali bilo ko od njih kad igra mora nesto i pokazati jbg. Proslu je stvarno bio kriminalan a one prethodne isto tu negdje.Rodman je napisao/la:Realno koga češ u početnih 11 umjesto njega? Todorovič je smotan ko zajla, još nije igrao puno vremena, Vusljanin koji je jedino koristan u fazi odbrane, u napadu potpuno nevidljiv ili Travančiča koji više vremena provodi po kafanama i kladionicama nego na treninzima?Sabinho je napisao/la:Puricu danas ne pokazes li se onda se yebi.
po meni,mozda je bolje da je Vusljanin umjesto PuricaSabinho je napisao/la:Ma znam sve druze ali bilo ko od njih kad igra mora nesto i pokazati jbg. Proslu je stvarno bio kriminalan a one prethodne isto tu negdje.Rodman je napisao/la:Realno koga češ u početnih 11 umjesto njega? Todorovič je smotan ko zajla, još nije igrao puno vremena, Vusljanin koji je jedino koristan u fazi odbrane, u napadu potpuno nevidljiv ili Travančiča koji više vremena provodi po kafanama i kladionicama nego na treninzima?Sabinho je napisao/la:Puricu danas ne pokazes li se onda se yebi.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, Google [Bot], Laganini1986 i 14 gostiju.