FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 maj 2014, 15:09

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Znam da je za nas gotova, tj. da smo je dobili, ali za ostale ne znamo (konkretno za Celik)... Zato kazem, mi ako ne budemo morali pobijediti, necemo sigurno...
A sviju ti hajd objasni što to nećemo pobjediti ako ne budemo morali
Zato sto ce igraci i trener razmisljati isto, zasto rizikovati povredu pored naspanovanog domacina kojem gori pod nogama, ubice Boga u nama da nas pobijede i nadati se pobjedi Borca... Mnogi se nadaju odlasku iz Zelje, nekima istice ugovor, neki ce se aBd prodati, a ne treba ti apsolutno ni za sta... Vidjeli smo kako je to islo u identicnoj situaciji kada je Borac osvojio titulu, kada smo igrali protiv Leotara i sl.
Treba se brzo oslobađati lopte. I sudije će biti na njihovoj strani. I Travnik je zakinut gore prije desetak dana. Sve to međutim ne mora značiti da ćemo sigurno izgubiti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2014, 15:11

Ne mora znaciti, ali ja sam ubijedjen da se nasi nece ni pocesati u slucaju poraza od njih, niti ce se nesto plaho truditi, naravno sve ovo pricam uzimajuci u obzir da Celik nece dobiti licencu... Ako je dobiju, onda je vjerovatnije da mi uzimamo mada ce opet biti pravo zaebano...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 maj 2014, 15:14

Treba Travnik izbaciti, pa nek u drugoj ligi cirkus prave sa namještanjem :bih: :bih: :bih:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2014, 15:15

shminka je napisao/la:Treba Travnik izbaciti, pa nek u drugoj ligi cirkus prave sa namještanjem :bih: :bih: :bih:
Oni su sebe vjerovatno vec osigurali, Borac je uzeo na Piroti a sada im bodovi i ne trebaju, tako da ce opet prije Rudar ispasti... Nije djaba Travnik doveo onoliko igraca, imaju kesa, a Borcu isti hronicno nedostaje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 maj 2014, 15:22

Meni ce biti veliki minus ako mi kroz nasu igru ne osigurano 3.mjesto vec da idemo zato sto Čelik ne moze.To bi bila velika glupost,nadam se da nasi o tome ne razmisljaju :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 07 maj 2014, 15:32

Moze Travnik imati love do Bajrama, ali ce njih Borac nakantat opasno. Pa nek iduce sezone opet s Sarajevo stimaju, ali iz druge lige.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 maj 2014, 16:39

likusa je napisao/la:Meni ce biti veliki minus ako mi kroz nasu igru ne osigurano 3.mjesto vec da idemo zato sto Čelik ne moze.To bi bila velika glupost,nadam se da nasi o tome ne razmisljaju :kafa:
Ja mislim da samo budala moze tako razmisljati, tako da te apsolutno podrzavam u tome sto si napisala.

Ako mi sabi sebi nismo u stanju osigurati evropu onda ne trebamo ni igrati istu jer nismo znali.

Tako, imali smo sve u svojim rukama, da titulu privedemo kraju i nismo znali. Ako ne znamo evropu obezbijediti, onda nikom nista. ;)
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2014, 16:45

Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili... :tokralju: Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 maj 2014, 16:53

Ja bi radije da ostane Rudar nego Travnik svi znaju zasto.Ako nemoramo pobjedit onda zijanit samo nek oni mesari zijane mada imaju dobre cevape kod Harija.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 07 maj 2014, 16:56

Najava za finale kupa u Zenici i to na http://www.feed2all.eu/type/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Piše između ostalih parova
NK Celik Zenica vs FK Olimpik Sarajevo 17:00 NK Celik Zenica vs FK Olimpik Saraj

Koliko se malo zna o fudbalu na ovim prostorima.Jedan od razloga zašto naši fudbaleri bez obzira na kvalitet ne mogu napraviti jak transfer.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2014, 19:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili... :tokralju: Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...
Danas ste i definitivno osigurali evropu bili 3 ili 4 mjesto ČESTITAM. Znači vaši prijatelji Rudari opstaju u ligi, ipak dobro ovaj dan ispade za vas :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 maj 2014, 19:29

pitic je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili... :tokralju: Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...
Danas ste i definitivno osigurali evropu bili 3 ili 4 mjesto ČESTITAM. Znači vaši prijatelji Rudari opstaju u ligi, ipak dobro ovaj dan ispade za vas :mrgreen:
Danas ste napokon nakon 7 godina korak blize osvajanju jednog trofeja iskrene cestitke :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 maj 2014, 19:32

na 2:43 :cool:
" onclick="window.open(this.href);return false;

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2014, 19:38

corleone87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Danas ste napokon nakon 7 godina korak blize osvajanju jednog trofeja iskrene cestitke :mrgreen:
Nećete ni da kažete hvala što smo vam osigurali sigurnu evropu i opstanak vašim prijateljima. :(

btw:

Bajkice javi se, bar komšijama da čestitaš pobjedu. :tralala:
SRETAN BROJ - 1725

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2014, 19:43

Po pobjedu u Prijedor!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 maj 2014, 19:47

Kakav je bolid ovaj @pitic :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 07 maj 2014, 20:24

Juniori dobili 0-2 u Mostaru
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 maj 2014, 20:30

mukitmovac je napisao/la:Juniori dobili 0-2 u Mostaru
:thumbup: treba ih podržati na revanšu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 07 maj 2014, 20:33

Amaw Osim se sjebao nakon gola Miloša Stojčeva

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 07 maj 2014, 20:34

fedeltafrotta je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:Juniori dobili 0-2 u Mostaru
:thumbup: treba ih podržati na revanšu
Ko je broj 11,desno krilo ? mali je predobar igrač,šta je samo danas radio to su čuda,oba gola dao lijevo krilo osmica Senad neki zaboravio sam prezime,danas ste se pokazali boljom ekipom,naši odigrali najlošiju utakmicu sezone u najvažnijoj utakmici,prije samo 20 dana vas dobili 6:2,ali jbg.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”