RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kadet91
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kadet91 » 07 maj 2014, 15:36

@Alem

Hoce brato, polako. Samo mi ova djeca, ignoranti i neznalice idu na neku stvar. Jedino sto znaju je ova taraba liga u kojoj se od kako je pocela unaprijed kupuju titule, namjestaju ispadanja, pojedinim oprastaju dugovi i daju licence. I tome se treba diviti. Pljuc :)

Forza Velez!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 maj 2014, 17:09

TeaM87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Eto i vi docekaste proslavu titule u Vrapčićima :D
jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu :bih:
normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu
Ne znam sto vi nama prebacujete da smo mi omogucili zrinjskom titulu. :roll: A sto to niste krivi za njihovu titulu,sto ih vi niste majstore dobili i u Sarajevu i u Mostaru pa ne bi osvojili titulu.Zasto bi mi bili "krivi" za titulu ako pobjedimo oba rivala za istu.Sta ste vi mislili ,prvo da vam pustimo da nas zguzite u Vrapcicima(i da nas ono potapsete po ramenima da smo dobri :problem: )a posto to ne bi bilo dovoljno za vasu titulu da jos zapnemo protiv zrinjskog u zadnjem kolu (a tako ce biti ne bitno na situaciju)i da vam opet pomognemo u vezi titule pobjedom protiv zrinjskog.Eto vas isto ko Sloboda lani,pustili ih na Tusnju da nas dobiju i tada su odlucivali sami o svojoj sudbini,ali ni to im nije bilo dovoljno posto su igrali ko ckepi u utakmici biti ili ne biti sa Slaviom,oni okrivise nas kao direktni krivac za ispadanje iz PL.

Ja kao stariji navijac cijenim i postujem BH velikana sa Grbavice(kao i ostale BH velikane) ;) ali brate nikome necemo dozvoliti ponizavanje naseg kluba pa ni Zeljinim navijacima.Niko od nasih navijaca nije nikad lose nista reko za legendu Ivicu Osima(doduse jesam ja kada je bio trener YU i kada nije zvao tada najboljeg igraca YU-lige Semira Tucea u reprezentaciju a zvalo se sve i svasta)
Sto se tice njegovog sina Amara tu je drugacija stvar.Kad je neko arogantan onda to ne moze ostati ne primjeceno kod navijaca.Sjecam se jedne njegove izjave prije par godina kad smo igrali protiv vas na Grbavici nocnu utakmicu kad je rekao da se nada sigurnoj pobjedi svoga tima i radi toga sto vecina Velezovih igraca nikad nije igrala pod reflektorima pa eto ko bit ce to sok za igrace Veleza toliki da ce ih Zeljo lahko dobiti,zamisli ti te pameti i izjave :crazy: ,da sam imo/mogo bombu bi mu bacio (a zna se sta se sve desavalo u Mostaru)Imo je on svojih "bisera" koliko hoces(i za druge klubove) zato ga niko ne moze :evil:
Sto se tice stela,imam pouzdane izvore da je Amar dosta njih namjestio u korist Zelje(recimo lani su se dogovorili Sirokom kup a njima prvenstvo,i u kupu ste pustili Siroki da vas dobije,a Amar nije umalo ubio onog igraca kad u zadnoj minuti izjednacio na Pecari (cini mi se Saban Pehilj)pa mu je onda naredio da mora promasiti penal,ovo mi je reko neko ko je bio na terenu ,blizu Zeljine klupe)Zvao je Amar jos jednu legendu Zelje da se vrati u Zelju da naprave dobar tim za Evrope,ovaj mu rekao da ga prvenstvo i titula ne interesuje u namjestenim utakmicama(najbolji mi prijatelj bio kod ove zeljine legende u kuci kad se vodio ovaj razgovor)
I sad zadnju utakmicu Amar je pokusao nesto ali su ga nasi glatko odbili.

Smjesni ste sa izjavom :Mi vam pjevali pjesme kad ste ispadali i pravili parole a vi nas pobjediste kad nam je bilo potrebno. :crazy: (a 6 bodova ste zapeli i uzeli od nas i tako nas poslali u 2 ligu,sto nam niste pomogli sa 3 boda na Grbavici ,kad nas navodno respektujete,kad nam je bilo najpotrebnije a ne parolama i pljeskom :wtf: ).Sta mislite recimo kako bi se osjecali da mi vama uzmemo sve bodove i tako doprinesemo da odete u nizu ligu a da nasi navijaci otpjevaju "Grbavicu"kao eto vama neku podsku :lolno: ,bi li to bila prava podrska :roll:

Sto se mene tice,trebaju BH velikani imati neki respektabilan odnos izmedju sebe a na terenu neka gori,i nek dobije ko zasluzi.Dosta je bilo vise stela,mora ova liga ici naprijed,a samo postenim odnosom i igrom ce se to desiti.Pozdrav za sve "normale" i sa respektom prema drugim,navijace Zelje,a ima ih dosta ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 17:19

Rodjak ko iz musafa :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 07 maj 2014, 17:24

Rodjak imas pivu od mene za ovo :tokralju:
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 maj 2014, 17:34

Eto ako ce pomoci boljim odnosima izmedju dva kluba, volio bih da svi znaju da sam zapjevao Grbavicu nakon sto smo razmontirali Zelju.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 maj 2014, 17:52

Eto kakva omladina izrasta u glavnom gradu. Momci javno prizivaju mesetarenje I lopovluk cista obraza I bez uvijanja. @rodjak je to fino kulturno objasnio. Nego da vidimo ovog vikenda jel taj novi sampion zaista pravi sampion. Posteno al ostro u granicama kako na terenu tako I na tribini ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 maj 2014, 17:58

Omladinska škola F.K Velež je bila tad ravna ovoj Barsinoj sad,jer su igrači koji su igrali u prvom timu svi prošli kroz istu,igrali su isti sistem i omladinci i seniori tako da nije bilo teško momcima koji uđu u prvi tim da se adaptiraju.Ovdje se spominju mnogi koji su igrali u omladincima,ali bio je jedan dečko iz Prozora Sefer kažu da je bio neviđen talent,pravi umjetnik.Na žalost u vihoru rata je završio u logoru heliodrom i nikad više nije dostigao ono što je objektivno mogao.Ne treba nam ničije sažaljenje,mi se vraćamo tamo gdje nam je mjesto i to više niko nemože da zaustavi,pa nam bacaju neke glupe priče.Spremite se dolaze dolaze ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI.
MVB brate izdrži RAja je uz tebe :salut:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 maj 2014, 18:11

rodjak je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu :bih:
normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu
Ne znam sto vi nama prebacujete da smo mi omogucili zrinjskom titulu. :roll: A sto to niste krivi za njihovu titulu,sto ih vi niste majstore dobili i u Sarajevu i u Mostaru pa ne bi osvojili titulu.Zasto bi mi bili "krivi" za titulu ako pobjedimo oba rivala za istu.Sta ste vi mislili ,prvo da vam pustimo da nas zguzite u Vrapcicima(i da nas ono potapsete po ramenima da smo dobri :problem: )a posto to ne bi bilo dovoljno za vasu titulu da jos zapnemo protiv zrinjskog u zadnjem kolu (a tako ce biti ne bitno na situaciju)i da vam opet pomognemo u vezi titule pobjedom protiv zrinjskog.Eto vas isto ko Sloboda lani,pustili ih na Tusnju da nas dobiju i tada su odlucivali sami o svojoj sudbini,ali ni to im nije bilo dovoljno posto su igrali ko ckepi u utakmici biti ili ne biti sa Slaviom,oni okrivise nas kao direktni krivac za ispadanje iz PL.

Ja kao stariji navijac cijenim i postujem BH velikana sa Grbavice(kao i ostale BH velikane) ;) ali brate nikome necemo dozvoliti ponizavanje naseg kluba pa ni Zeljinim navijacima.Niko od nasih navijaca nije nikad lose nista reko za legendu Ivicu Osima(doduse jesam ja kada je bio trener YU i kada nije zvao tada najboljeg igraca YU-lige Semira Tucea u reprezentaciju a zvalo se sve i svasta)
Sto se tice njegovog sina Amara tu je drugacija stvar.Kad je neko arogantan onda to ne moze ostati ne primjeceno kod navijaca.Sjecam se jedne njegove izjave prije par godina kad smo igrali protiv vas na Grbavici nocnu utakmicu kad je rekao da se nada sigurnoj pobjedi svoga tima i radi toga sto vecina Velezovih igraca nikad nije igrala pod reflektorima pa eto ko bit ce to sok za igrace Veleza toliki da ce ih Zeljo lahko dobiti,zamisli ti te pameti i izjave :crazy: ,da sam imo/mogo bombu bi mu bacio (a zna se sta se sve desavalo u Mostaru)Imo je on svojih "bisera" koliko hoces(i za druge klubove) zato ga niko ne moze :evil:
Sto se tice stela,imam pouzdane izvore da je Amar dosta njih namjestio u korist Zelje(recimo lani su se dogovorili Sirokom kup a njima prvenstvo,i u kupu ste pustili Siroki da vas dobije,a Amar nije umalo ubio onog igraca kad u zadnoj minuti izjednacio na Pecari (cini mi se Saban Pehilj)pa mu je onda naredio da mora promasiti penal,ovo mi je reko neko ko je bio na terenu ,blizu Zeljine klupe)Zvao je Amar jos jednu legendu Zelje da se vrati u Zelju da naprave dobar tim za Evrope,ovaj mu rekao da ga prvenstvo i titula ne interesuje u namjestenim utakmicama(najbolji mi prijatelj bio kod ove zeljine legende u kuci kad se vodio ovaj razgovor)

Smjesni ste sa izjavom :Mi vam pjevali pjesme kad ste ispadali i pravili parole a vi nas pobjediste kad nam je bilo potrebno. :crazy: (a 6 bodova ste zapeli i uzeli od nas i tako nas poslali u 2 ligu,sto nam niste pomogli sa 3 boda na Grbavici ,kad nas navodno respektujete,kad nam je bilo najpotrebnije a ne parolama i pljeskom :wtf: ).Sta mislite recimo kako bi se osjecali da mi vama uzmemo sve bodove i tako doprinesemo da odete u nizu ligu a da nasi navijaci otpjevaju "Grbavicu"kao eto vama neku podsku :lolno: ,bi li to bila prava podrska :roll:

Sto se mene tice,trebaju BH velikani imati neki respektabilan odnos izmedju sebe a na terenu neka gori,i nek dobije ko zasluzi.Dosta je bilo vise stela,mora ova liga ici naprijed,a samo postenim odnosom i igrom ce se to desiti.Pozdrav za sve "normale" i sa respektom prema drugim,navijace Zelje,a ima ih dosta ;)

FORZA VELEZ
:salut:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 maj 2014, 18:27

emil02in je napisao/la:Omladinska škola F.K Velež je bila tad ravna ovoj Barsinoj sad,jer su igrači koji su igrali u prvom timu svi prošli kroz istu,igrali su isti sistem i omladinci i seniori tako da nije bilo teško momcima koji uđu u prvi tim da se adaptiraju.Ovdje se spominju mnogi koji su igrali u omladincima,ali bio je jedan dečko iz Prozora Sefer kažu da je bio neviđen talent,pravi umjetnik.Na žalost u vihoru rata je završio u logoru heliodrom i nikad više nije dostigao ono što je objektivno mogao.Ne treba nam ničije sažaljenje,mi se vraćamo tamo gdje nam je mjesto i to više niko nemože da zaustavi,pa nam bacaju neke glupe priče.Spremite se dolaze dolaze ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI.
DRAGA MOJA I JEDINA CRVENA ARMIJA ŠIROM SVIJETA VELIKI POZDRAV SVIMA KOJI DIŠU I ŽIVE ZA NAŠE ROĐENE.
Evo mene u izmjenjenom obliku,od danas sam ponovo aktivan pod sličnim nickom.U onim trenucima kad smo napadani i odozgo i odozdo i sa sjevera i sa juga i sa istoka i sa zapada nisam mogao odoliti i prešutit,a na kraju da me gospodin mod. ne bi banovao sam se odjavio.Nadam se da će uskoro i naš drug @MV uskoro pojaviti jer nam fali ali sve vrijeme ove šutnje pratio sam sve što se piše i mogu zahvaliti NeretvanskojPastrmki,vm22,tepsiji,AmelC85,tebi emiline i svima koliko nas god ima što ste uredno i uspješno branili i odbranili ovaj naš kutak gdje pokušavamo pisat o našem klubu.Nadam se da ćemo to i dalje uspješno radit i da će nas biti sve više i više.Poseban pozdrav i RedOne (đavolici) treba je odmah klonirat.Nemam sad puno vremena,čujemo se večeras.Crveni pozdrav,crvenom gradu i crvenom klubu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA :thumbup:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 07 maj 2014, 18:41

emil02in je napisao/la:Omladinska škola F.K Velež je bila tad ravna ovoj Barsinoj sad,jer su igrači koji su igrali u prvom timu svi prošli kroz istu,igrali su isti sistem i omladinci i seniori tako da nije bilo teško momcima koji uđu u prvi tim da se adaptiraju.Ovdje se spominju mnogi koji su igrali u omladincima,ali bio je jedan dečko iz Prozora Sefer kažu da je bio neviđen talent,pravi umjetnik.Na žalost u vihoru rata je završio u logoru heliodrom i nikad više nije dostigao ono što je objektivno mogao.Ne treba nam ničije sažaljenje,mi se vraćamo tamo gdje nam je mjesto i to više niko nemože da zaustavi,pa nam bacaju neke glupe priče.Spremite se dolaze dolaze ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI.
Čuo sam za tog Sefera da je bio veliki talenat, navodno puno veći od Salihamidžića.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 maj 2014, 18:44

jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu :bih:[/quote]

normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu[/quote]

FORZA VELEZ[/quote]

rodjak druže neko te opasno laže,za klevetu se čak i u našoj državi može dobiti kazna,ako imaš dokaze o namještanju lijepo odeš u SIPU,pusti se price rekla-kazala, što se tice druge stvari, legenda Želje se nije htjela vratiti u Želju i biti trener zbog drugih razloga ali je direktno pomogla klubu,što novcano što na druge načine,i da te još nešto informišem,FK Željezničar kad je gost par dana ranije ode u grad domaćina,i ako si vidio Amara na stadionu te ekipe ne znaci da je došao da razgovara o namještanju, npr.u bl su nam omogucili i da treniramo na njihovom terenu par dana prije tekme..i nije vas Željo ili neko drugi izbacio iz lige vec vaša loša igra na terenu,isto kao i što Sloboda sad krivi i Velež i Želju što nisu igrali za nju a ona držala sve konce u svojim rukama..da se vratim na temu, Velež je u dobroj formi i sljedece sezone bi se možda mogao vratiti u vrh tabele što zbog tradicije i zaslužuje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 19:10

BMV22 je napisao/la:
DRAGA MOJA I JEDINA CRVENA ARMIJA ŠIROM SVIJETA VELIKI POZDRAV SVIMA KOJI DIŠU I ŽIVE ZA NAŠE ROĐENE.
Evo mene u izmjenjenom obliku,od danas sam ponovo aktivan pod sličnim nickom.U onim trenucima kad smo napadani i odozgo i odozdo i sa sjevera i sa juga i sa istoka i sa zapada nisam mogao odoliti i prešutit,a na kraju da me gospodin mod. ne bi banovao sam se odjavio.Nadam se da će uskoro i naš drug @MV uskoro pojaviti jer nam fali ali sve vrijeme ove šutnje pratio sam sve što se piše i mogu zahvaliti NeretvanskojPastrmki,vm22,tepsiji,AmelC85,tebi emiline i svima koliko nas god ima što ste uredno i uspješno branili i odbranili ovaj naš kutak gdje pokušavamo pisat o našem klubu.Nadam se da ćemo to i dalje uspješno radit i da će nas biti sve više i više.Poseban pozdrav i RedOne (đavolici) treba je odmah klonirat.Nemam sad puno vremena,čujemo se večeras.Crveni pozdrav,crvenom gradu i crvenom klubu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA :thumbup:
brato welcome back ;)

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 07 maj 2014, 19:11

Nek si ti Nama Živ i Zdrav Brato a to što su poljuljani odnosi mane zeve to je vaš obraz a ne naš, citiram kažeš vi ste bili bolji od nas i zato ste nas pogurali u drugu ligu Ali naime I vi ste sad loše odigrali i zijanili ha ja to ti je isto samo drugo pakovanje .... Dokle da vas gotivomo za propuste ? Da ste bili bolji dobili bi vi nas Ono baš igraćki a Muški priznali i čestitali vaš poraz a našu pobjedu kao šte ste priznali poraz Širokog i kad pričaš lafo drag ti Velež da ti je toliko drag a nije priznao bi vaš poraz sportski a ljudski bi rekao bravo Rodjeni Ponosni I Prkosni uzdižete se , A što se tiče švabe niko protiv njega nije žugao . Ne Znam eto vas tamo definišete kako hoćete samo još jednom kažem vi ste Šampoonat izijanili protiv Širokog da bi Malo izronili protiv Olimpika. Toliko Živili :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 maj 2014, 19:17

anel81m je napisao/la:
Čuo sam za tog Sefera da je bio veliki talenat, navodno puno veći od Salihamidžića.
Sefa je bio veoma snazan za svoj uzrast i imao ljevicu sto mu je pomagalo. Igrao i za kadetsku repku Juge. Bio je veoma sklon debljanju, nije bas zivio sportski, to za logor je veoma tuzno.
Ne bih se slozio da je Sefa bio veci talenat od Hasana, ali Vedran Pelic, isto kadetski yu reprezentativac, Hasanov zemo, je bio veci talenat od Hasana 5 puta. Napravio je i karijeru ,ali ne priblizno onoj Hasanovoj.
Institucija smo bili za sve u bih, a bicemo opet. ;)

Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 19:23

@BMV22 :clap: :clap: :clap: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 07 maj 2014, 19:59

pozdrav braco crvena iz konjica pustite vise raspravu sa ovima sto bi da da budu prvaci u ukpoprodaji nisu vrijedni nase svetinje do subote pisimo o nasem velezu i nasim legendama a sve provokacije stviti na ignore :bih: hercegovina u srcu :bih: velez do groba :bih: red army konjic

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 maj 2014, 20:03

Željo k' o Real. :urnebes:

Ljudi popustite, završena je priča. Dogodine nas smlatite po 5:0 u obje utakmice kad ste već tako ljuti a dotad prestanite moriti. :crazy:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2014, 20:31

Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 20:34

tepsija je napisao/la:Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Odavno nisam vidio da se netko raduje "obicnoj" licenci,pa ljudi moji nije to neki trofej ili kup marsala ,al eto bitno je da te vesele male stvari! :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 20:35

zivinaajkula je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Odavno nisam vidio da se netko raduje "obicnoj" licenci,pa ljudi moji nije to neki trofej ili kup marsala ,al eto bitno je da te vesele male stvari! :D
odluči se za koga navijaš za Želja ili Zrinjski? :crazy: Naporan si kao sparina ljeti. :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.