FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh još na kosevu dati 1 gol i završeno je ovo
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
SVI NA KOŠEVO !!! MORAMO DATI PODRŠKU NAŠIM MOMCIMA DA JOŠ KOJI UVALE!!! I DA SLAVIMO DO JUTRAAAAAA !!!
VRATILOO SE ZLOOOOOOOOOOOOOO
VRATILOO SE ZLOOOOOOOOOOOOOO
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam na sasvim zasluzenoj pobjedi
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka čast, bili si daleko bolji, tu nije bilo nikakve dileme. Vidi se objektivno 3 klase ispred ove ekipe Čelika koja sem Mešanovića i nema neki kvalitet. Ako ništa, žao mi je što niste osvojili titulu, jer bolji ste od cijele lige za par klasa, ni nalik na ekipu koja je igrala ranije. Purić, Vusljanin, Puzigaća su ispod kvalitete koju ova ekipa ima, ne bi mogli ni u ovoj ekipi Čelika igrati. Stojčev je igrač zbog kojih se i gleda nogomet, ima šlifa momak.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 07 maj 2014, 19:07, ukupno mijenjano 2 puta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Bravo komsije,svaka cast !
Jako me podsjetila utakmica ovog finala,na ono prije 2-3 godine kad smo mi igrali kad su se oni nafurali,vas danasnji direktor bio siguran u osvajanje trofeja a mi im laganini tricu
Milos Stojcev pokazao da je jedan od najboljih igraca,ne samo ove sezone nego kako se igra PL BiH !
Igra vam se strasno popravila i moram vam reci da me pomalo brinete
Neka,neka,najvise volim kad se ovako nabije Celik,ovo mi je bas ono merak bio gledati,nemocni udaraju,ali kvalitet je ipak presudio !
Jako me podsjetila utakmica ovog finala,na ono prije 2-3 godine kad smo mi igrali kad su se oni nafurali,vas danasnji direktor bio siguran u osvajanje trofeja a mi im laganini tricu

Milos Stojcev pokazao da je jedan od najboljih igraca,ne samo ove sezone nego kako se igra PL BiH !
Igra vam se strasno popravila i moram vam reci da me pomalo brinete

Neka,neka,najvise volim kad se ovako nabije Celik,ovo mi je bas ono merak bio gledati,nemocni udaraju,ali kvalitet je ipak presudio !
-
- Kontakt:
Cestitaj ljudima i ne seri! Cestitam i ja od srca !<3 LiMes <3 je napisao/la:Svaka čast, bili si daleko bolji, tu nije bilo nikakve dileme. Vidi se objektivno 3 klase ispred ove ekipe Čelika koja sem Mešanovića i nema neki kvalitet. Ako ništa, žao mi je što niste osvojili titulu, jer bolji ste od cijele lige za par klasa, ni nalik na ekipu koja je igrala ranije. Purić, Vusljanin, Puzigaća su ispod kvalitete koju ova ekipa ima, ne bi mogli ni u ovok ekipi Čelika igrati. Stojčev je igrač zbog kojih se i gleda nogomet, ima šlifa momak.
Hvala...Al što mi je pravo drago da je Zenička publika dala aplauz igračima Sarajeva poslije tekme.Crni gavran je napisao/la:Cestitam na sasvim zasluzenoj pobjedi
btw.
Počela je mašinerija da gazi sve što se nađe pred putem

SRETAN BROJ - 1725
Aha sad mi je lakse nisam znao majkemi za njeg znam da je Krste na 3 godine potpisaooooo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa brate on je potpisao na 2.5 godine kad je dosaosarajlija je napisao/la:Na Kosevu napravit pravi spektakl abd i da proslavimo konacno taj dugo ocekivani( bilo) kakav trofej.![]()
Milosa zadrzat u ekipi kako znaju i umiju ovo je strasan igrac.![]()

Ma presretan sam sad na Kosevo i jedno 17 000 da grmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Iduca sezona je nasa kunem se bogom.

Hvala vam robijasi na cestitkama.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 07 maj 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
[youtube][/youtube]
p.s. biće snimak čitave tekme na BHtubeTV+
p.s. biće snimak čitave tekme na BHtubeTV+

Pitari cestitam na zasluzenoj pobijedi.Nema sta vidi se da ste za klasu bolji i tu se nema sta dalje palamudit.Usput cestitke i nasim igracima ipak ovako limitirani uz malo srece i borbenosti doci do finala nije mala stvar..
Pozz i sretno u Europskim tekmama!!
Pozz i sretno u Europskim tekmama!!
moSa likCe
E moj @as roma...evo malo da ti prisjedem hehehehehheheheaS_Roma je napisao/la:Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..
GAZI GAZI GAZI ..........
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
<3 LiMes <3 je napisao/la:Svaka čast, bili si daleko bolji, tu nije bilo nikakve dileme. Vidi se objektivno 3 klase ispred ove ekipe Čelika koja sem Mešanovića i nema neki kvalitet. Ako ništa, žao mi je što niste osvojili titulu, jer bolji ste od cijele lige za par klasa, ni nalik na ekipu koja je igrala ranije. Purić, Vusljanin, Puzigaća su ispod kvalitete koju ova ekipa ima, ne bi mogli ni u ovoj ekipi Čelika igrati. Stojčev je igrač zbog kojih se i gleda nogomet, ima šlifa momak.

Hvala

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako Bog da ima da grmi ko protiv Levskogsarajlija je napisao/la:Aha sad mi je lakse nisam znao majkemi za njeg znam da je Krste na 3 godine potpisaooooo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa brate on je potpisao na 2.5 godine kad je dosaosarajlija je napisao/la:Na Kosevu napravit pravi spektakl abd i da proslavimo konacno taj dugo ocekivani( bilo) kakav trofej.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma presretan sam sad na Kosevo i jedno 17 000 da grmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....![]()

Nakon svih ovih godina uz Sarajevo, vecinom u teskim momentima. Evo i nas ce vjerovatno ogrijati sunce na Kosevu

hvala svim dobronamjernicima na cestitkama

Dzeno sredi tu licencu do Europe molim te

@PerryFred
I Todorovic, Osmanagic

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 maj 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- franklampard8
- Kontakt:
Ako osvojimo, nije ni ova toliko losasarajlija je napisao/la:Aha sad mi je lakse nisam znao majkemi za njeg znam da je Krste na 3 godine potpisaooooo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa brate on je potpisao na 2.5 godine kad je dosaosarajlija je napisao/la:Na Kosevu napravit pravi spektakl abd i da proslavimo konacno taj dugo ocekivani( bilo) kakav trofej.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma presretan sam sad na Kosevo i jedno 17 000 da grmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....![]()

1946
Želim da zamolim vedatora da postavi cijelu tekmu da možemo ponovno pogledati
Hvala

SRETAN BROJ - 1725
KUP KUP KUP JE NAŠ !
Miloš, Cimirot, Krste ..
Miloš, Cimirot, Krste ..

- Mostarac1971
- Kontakt:
Samo da pozdravim ovog momka. Rekoh li ti ja, ništa lakšeBelmin6 je napisao/la:fino, fino. Ovako ste pricali i pred zadnju utakmicu, pa po ušima dobili.hz033 je napisao/la:Odlično, nije moglo bolje, laganini protivnik u finalu, kup je odrađen

U novi boj ...
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala, ali ne letite ...Mostarac1971 je napisao/la:Čestitke za osvajanje kupa.![]()
Ne smijemo se opustiti.
1946
Šta reći nego fantastično
Milina je gledati FK Sarajevo.Uvjerljivo najbolja ekipa koja se pojavila na BH terenima još od 1992.Sretno u kvalifikacijama za Ligu Evrope i bar da bude 25 000 na Koševu u revanšu. 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, boki86, enzo1, Grbavac, kulinban1189, nedimmmm1337, pitara, plisek, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Venom i 159 gostiju.