FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mostarac1971
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim ovog momka. Rekoh li ti ja, ništa lakšeBelmin6 je napisao/la:fino, fino. Ovako ste pricali i pred zadnju utakmicu, pa po ušima dobili.hz033 je napisao/la:Odlično, nije moglo bolje, laganini protivnik u finalu, kup je odrađen
U novi boj ...
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala, ali ne letite ...Mostarac1971 je napisao/la:Čestitke za osvajanje kupa.![]()
Ne smijemo se opustiti.
1946
Šta reći nego fantastično
Milina je gledati FK Sarajevo.Uvjerljivo najbolja ekipa koja se pojavila na BH terenima još od 1992.Sretno u kvalifikacijama za Ligu Evrope i bar da bude 25 000 na Koševu u revanšu. 
Pirke_TM87 je napisao/la:Cestitaj ljudima i ne seri! Cestitam i ja od srca !<3 LiMes <3 je napisao/la:Svaka čast, bili si daleko bolji, tu nije bilo nikakve dileme. Vidi se objektivno 3 klase ispred ove ekipe Čelika koja sem Mešanovića i nema neki kvalitet. Ako ništa, žao mi je što niste osvojili titulu, jer bolji ste od cijele lige za par klasa, ni nalik na ekipu koja je igrala ranije. Purić, Vusljanin, Puzigaća su ispod kvalitete koju ova ekipa ima, ne bi mogli ni u ovok ekipi Čelika igrati. Stojčev je igrač zbog kojih se i gleda nogomet, ima šlifa momak.
Hvala na čestitkama kone
U novi boj ...
Hilmo baci koju, sviju ti.
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo momci, ovo je bilo fantasticno
bravo Dzeno!
Ima li ko da nece na revans na Kosevo
ima da napravimo atmosferu kakvu samo mi znamo 
Dusmani
Ima li ko da nece na revans na Kosevo
Dusmani
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 07 maj 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sarajev bolja ekipa i zaluzena pobjeda. Sudija odradio svoje. A realno bezveze ste trosili i na sudije para..
Više nam Hilmo neće biti toliki pesimistakoala je napisao/la:Hilmo baci koju, sviju ti.
SRETAN BROJ - 1725
Tek sada se vidi kako nas je Jarni kostao titule - tuzno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma cuj ne smijemo se opustiti

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Idi bolan jedi svoja mala muda. Hajd odyebi sa teme slino od čovjeka.stannis je napisao/la:Sarajev bolja ekipa i zaluzena pobjeda. Sudija odradio svoje. A realno bezveze ste trosili i na sudije para..
Lekcija care! LEKCIJA! Imamo tu puno toga pred nosom, a ne gledamokengur je napisao/la:Tek sada se vidi kako nas je Jarni kostao titule - tuzno.
Kasnije ću, dok dođem malo sebi..pitic je napisao/la:Više nam Hilmo neće biti toliki pesimistakoala je napisao/la:Hilmo baci koju, sviju ti.
Re: Odg: FK Sarajevo
Svaka ti cast na realnim komentarima i ocuvanju normalne diskusije. Ti si jedna velika ljudina. Mrs!stannis je napisao/la:Sarajev bolja ekipa i zaluzena pobjeda. Sudija odradio svoje. A realno bezveze ste trosili i na sudije para..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Burberry46
- Kontakt:
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Iz aviona se vidi razlika u kvaliteti, fino ste igrali, lijepi pasovi , akcije ..eto nakon 7 godina i vi da osvojite neku titulu..čestitke 
Mrsko mi citati postove i traziti ko je pisao. Sjecam se kada su ga imenovali da sam pisao kako ste doveli obicnu ublehu od trenera i kako vam je to ogromna greska, tada me napadose pojedinci standardnom spikom ali sada najbolje vidite koliko vas je to kostalo. Imate potencijal i samo treba trener koji ce to posloziti kao Uscuplic, iskreno se nadam da nece ostati.kengur je napisao/la:Tek sada se vidi kako nas je Jarni kostao titule - tuzno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
KUP, KUP, KUP JE NAŠ!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 21 gost.