stannis je napisao/la:Sarajev bolja ekipa i zaluzena pobjeda. Sudija odradio svoje. A realno bezveze ste trosili i na sudije para..

Jbg, može nam se.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
stannis je napisao/la:Sarajev bolja ekipa i zaluzena pobjeda. Sudija odradio svoje. A realno bezveze ste trosili i na sudije para..

Udari koju rakiju i navrni da napišeš štahilmo je napisao/la:Kasnije ću, dok dođem malo sebi..pitic je napisao/la:Više nam Hilmo neće biti toliki pesimistakoala je napisao/la:Hilmo baci koju, sviju ti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad bi nasi trebali stici ?aS_Roma je napisao/la:svi ispred stadiona ko moze nek dodje
VanBasten je napisao/la:
OoOoOoo
Svaka cast majstore.exbabilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi, Kup je vas, revans je puka formalnost. Gledao sam zadnjih pola sata, pa nemam puno sta reci o igri, ali ko da ce to i biti vazno kad podignete pehar.
Ipak, jedna druga stvar je mene uhvatila u cudu, da se tako izrazim. Daje Stojcev go, a meni stisnuta pesnica. Gledam sta se desava i onda skontam da je taj neki animozitet prema glavnom gradu, a onda i nasa neka "reakcija" na to, nadjacala u meni i taj rivalitet izmedju Zelje i Sarajeva. Nisam previse ponosan sto mi je prvi put bilo drago sto je Sarajevo dalo go, ali to je vise posljedica svega sto se desava u nasem fudbalu, drzavi, medju navijacima klubova.. Toliko od mene, uzivajte u pobjedi.
Da ti budem iskren malo si me naježio ovim tekstomexbabilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi, Kup je vas, revans je puka formalnost. Gledao sam zadnjih pola sata, pa nemam puno sta reci o igri, ali ko da ce to i biti vazno kad podignete pehar.
Ipak, jedna druga stvar je mene uhvatila u cudu, da se tako izrazim. Daje Stojcev go, a meni stisnuta pesnica. Gledam sta se desava i onda skontam da je taj neki animozitet prema glavnom gradu, a onda i nasa neka "reakcija" na to, nadjacala u meni i taj rivalitet izmedju Zelje i Sarajeva. Nisam previse ponosan sto mi je prvi put bilo drago sto je Sarajevo dalo go, ali to je vise posljedica svega sto se desava u nasem fudbalu, drzavi, medju navijacima klubova.. Toliko od mene, uzivajte u pobjedi.
VanBasten je napisao/la:
OoOoOoo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.